- 7 Eylül 2021
- 460
- 147
-
- Konu Sahibi Mylovebaby
orda 2.30 yazıyor lütfen iyice anlayıp bakmadan cevap vermeyinDegeriniz 2,3 çıkmamış. 2,3'ten küçük çıkmış. Bana kuruma çizgisi gibi geldi. Adet gormemeye devam ederseniz testleri tekrarlayin. Beklemeniz gereken süre dolunca testlere bakmayin.
5 ten aşağısı gebelik yok demekİyi baktınız mı acaba 2.30 dan düşük değil orda 2.30 yazıyor lütfen iyice anlayıp bakmadan cevap vermeyin
Onu biliyorum5 ten aşağısı gebelik yok demek
Değeriniz 2.30 dan düşük diyor zaten fotoğrafta. Bence sizde iyice anlamadan kükremeyin insanlara.İyi baktınız mı acaba 2.30 dan düşük değil orda 2.30 yazıyor lütfen iyice anlayıp bakmadan cevap vermeyin
Tamam1 saat sonra çıktıysa kuruma cizgisi çıkan sonuçlarda küçük malesef ve gebelik önce kana yansır sonra idrara o yüzden malesef negatif bir kaç gün bekleyin gecikme devam ederse kan verin yine yoksa doktora gidin nedenini öğrenmek icin
Kimseye kükredigim yok düzgünce soru sordum benDeğeriniz 2.30 dan düşük diyor zaten fotoğrafta. Bence sizde iyice anlamadan kükremeyin insanlara.
O zaman bir kaç zaman bekleyin testi tekrarlayınOnu biliyorum
Teşekkür ederim soru anlayışlı şekilde cevapladiginiz icinO zaman bir kaç zaman bekleyin testi tekrarlayın
Böyle demeniz biraz sert olmuşİyi baktınız mı acaba 2.30 dan düşük değil orda 2.30 yazıyor lütfen iyice anlayıp bakmadan cevap vermeyin
Rica ederim . Bana verilen cevap yanlış değildi. O yüzdenTeşekkür ederim soru anlayışlı şekilde cevapladiginiz icin
Merhaba arkadaşlar iki gün önce gördüğünüz bu kaset testleri yaptım ikiside ilk dakikada değil ama bir saat sonra falan çizgi belirdi kuruma çizgisi mi diye bazı kişilere sordum ama bazı kişiler kuruma değil bazıları da kuruma dedi ama ben emin olmak için kan testi yaptım dün gece kan testimin sonucu da 2.30 çıktı... ama 2 gündür adetim gecikti sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi kanda çıkmamış olabilir ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim belirtilerin göğüs ucu acıması ve arada kasık ve belime ağrı giriyor. Ve en son ekledigim ok ile gösterdiğim test de bugün öğlen yaptığım test oda bir saat sonra çizgi belirdi benim kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
İlk defa böyle şeyler yaşadığım için olabilir tecrübeli kişilere sormak istedim ben onun düşük olarak gösterildiğini bilmiyordumBöyle demeniz biraz sert olmuş
Rica ederim . Bana verilen cevap yanlış değildi. O yüzden
Kusura bakmayın size olan davranışım için birazcık stresli ve üzgünüm farkında olmadan ve bilmeden öyle söyledimDegeriniz 2,3 çıkmamış. 2,3'ten küçük çıkmış. Bana kuruma çizgisi gibi geldi. Adet gormemeye devam ederseniz testleri tekrarlayin. Beklemeniz gereken süre dolunca testlere bakmayin.
Bildiğim kadarıyla testte 2-3 dk içinde çizgi çıkmalı. 2 saat bulmasında kuruma çizgisi diyorlarMerhaba arkadaşlar iki gün önce gördüğünüz bu kaset testleri yaptım ikiside ilk dakikada değil ama bir saat sonra falan çizgi belirdi kuruma çizgisi mi diye bazı kişilere sordum ama bazı kişiler kuruma değil bazıları da kuruma dedi ama ben emin olmak için kan testi yaptım dün gece kan testimin sonucu da 2.30 çıktı... ama 2 gündür adetim gecikti sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi kanda çıkmamış olabilir ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim belirtilerin göğüs ucu acıması ve arada kasık ve belime ağrı giriyor. Ve en son ekledigim ok ile gösterdiğim test de bugün öğlen yaptığım test oda bir saat sonra çizgi belirdi benim kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor.
Kuruma çizgisi her testte oluyor mu acabaBildiğim kadarıyla testte 2-3 dk içinde çizgi çıkmalı. 2 saat bulmasında kuruma çizgisi diyorlar
Bugün ki yaptığım testte ilk başta belirdi ama hayalet çizgi gibiydi sonradan resimde görünecek kadar netleştiBildiğim kadarıyla testte 2-3 dk içinde çizgi çıkmalı. 2 saat bulmasında kuruma çizgisi diyorlar
Oda tecrübeli sayılır hepimiz burada arastira arastira öğreniyoruz birşeylerİlk defa böyle şeyler yaşadığım için olabilir tecrübeli kişilere sormak istedim ben onun düşük olarak gösterildiğini bilmiyordum
Aynen öyle kusura bakmasın diye yazdım onada farkındayımOda tecrübeli sayılır hepimiz burada arastira arastira öğreniyoruz birşeyler
Bekleyin bir kaç gün sonra kan verin. Bakarsınız yukselir belli olmazBugün ki yaptığım testte ilk başta belirdi ama hayalet çizgi gibiydi sonradan resimde görünecek kadar netleşti