- 7 Eylül 2021
- 460
- 147
- Konu Sahibi Mylovebaby
Tamamdır öyle yapacağımBekleyin bir kaç gün sonra kan verin. Bakarsınız yukselir belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır öyle yapacağımBekleyin bir kaç gün sonra kan verin. Bakarsınız yukselir belli olmaz
Her testte mi oluyor? O zaman en temiz doktora git netlik kavuşsun o en doğrusunu biliyor bu testlerden önceKuruma çizgisi her testte oluyor mu acaba
Aynen öyle kusura bakmasın diye yazdım onada farkındayım
O zaman vardır boşuna çizgi çıkmaz 2-3 gün daha bekle hemen doktora gitmelisin. Adet günün geçti mi?Bugün ki yaptığım testte ilk başta belirdi ama hayalet çizgi gibiydi sonradan resimde görünecek kadar netleşti
Anladim geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olur yakındaEki Görüntüle 2961492 bak benimki böyle çıkmıştı belki dusmese yukselirdi kimyasal olmuş o zaman
2 gün geçti adetimO zaman vardır boşuna çizgi çıkmaz 2-3 gün daha bekle hemen doktora gitmelisin. Adet günün geçti mi?
Yook onu demek istemedim yani ben hariç herkes de oluyormu diye sormak istemiştim kuruma çizgisi herkes yaptıktan sonra çıkıyor gebelik olmadığında da cikiyormu diyeHer testte mi oluyor? O zaman en temiz doktora git netlik kavuşsun o en doğrusunu biliyor bu testlerden önce
Ben işte o yüzden kan verdim çünkü bunlardan öncede dört tane test yaptim imdada çok çok silik çıktı hepsi ama kanda düşük çıktı işte bugünde yapınca ve ustunede adetim iki gün geçince merak ettim sizlere sordumHer testte mi oluyor? O zaman en temiz doktora git netlik kavuşsun o en doğrusunu biliyor bu testlerden önce
5 ten aşağısı gebelik yok demek kac olmasi lazim gebelik icin @Limonlu Su
Amin inşallah hepimize nasip etsinAnladim geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olur yakında
AminnnAmin inşallah hepimize nasip etsin
< bu isaret küçüktür demek. Bilgisizliğinizi üstten üstten konuşarak bastiramazsınız. Kimse sizin köleniz degil ayrica. Insan gibi sordunuz, insan gibi cevap verdim. Haddiniz degil bu sekilde konusmak.orda 2.30 yazıyor lütfen iyice anlayıp bakmadan cevap vermeyin
Anlayışsız bir insan olduğunuz buradan belli sen herşeyi çok mu bilirsin herkese yüksekten bakma birgün düşersin bir bilgiye muhtaç kalırsın sizin gibi seviyesiz insanlar neden böyle kendilerini kaf dağında hissederler anlamış değilim yazık halinize< bu isaret küçüktür demek. Bilgisizliğinizi üstten üstten konuşarak bastiramazsınız. Kimse sizin köleniz degil ayrica. Insan gibi sordunuz, insan gibi cevap verdim. Haddiniz degil bu sekilde konusmak.
Sizde seviyesiz ve hatsiz olusunuzu ben herşeyi bilirim imajıyla bastiramazsiniz yazık acıdım yani size genelde korkak seviyesiz insanlar sizin gibi davranırlar bilmişlik taslamayi değil saygıyı öğrenin birazcık< bu isaret küçüktür demek. Bilgisizliğinizi üstten üstten konuşarak bastiramazsınız. Kimse sizin köleniz degil ayrica. Insan gibi sordunuz, insan gibi cevap verdim. Haddiniz degil bu sekilde konusmak.
Üf kişisel gelisim kitaplarindan okudugun şeyleri dogru bilgiymiş gibi gelip satma burada.Sizde seviyesiz ve hatsiz olusunuzu ben herşeyi bilirim imajıyla bastiramazsiniz yazık acıdım yani size genelde korkak seviyesiz insanlar sizin gibi davranırlar bilmişlik taslamayi değil saygıyı öğrenin birazcık
Benim çoğu testimde silik çizgiyi gördüm ama çizginin rengi pembe değil grimsi oluyordu sizinki daha farklı ve betanız sonucta yükselmeye çalışmış durup dururken neden yükselmiş acaba bence çok vakit kaybetmeyin inşallah bir mucize olurMerhaba arkadaşlar iki gün önce gördüğünüz bu kaset testleri yaptım ikiside ilk dakikada değil ama bir saat sonra falan çizgi belirdi kuruma çizgisi mi diye bazı kişilere sordum ama bazı kişiler kuruma değil bazıları da kuruma dedi ama ben emin olmak için kan testi yaptım dün gece kan testimin sonucu da 2.30 çıktı... ama 2 gündür adetim gecikti sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi kanda çıkmamış olabilir ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim belirtilerin göğüs ucu acıması ve arada kasık ve belime ağrı giriyor. Ve en son ekledigim ok ile gösterdiğim test de bugün öğlen yaptığım test oda bir saat sonra çizgi belirdi benim kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor.
İnşallah bende umut ediyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim dua edin bebişim olsun teşekkür ederim güzel cevabınız içinBenim çoğu testimde silik çizgiyi gördüm ama çizginin rengi pembe değil grimsi oluyordu sizinki daha farklı ve betanız sonucta yükselmeye çalışmış durup dururken neden yükselmiş acaba bence çok vakit kaybetmeyin inşallah bir mucize olur
Dualarım sizinle sanırım benimde sizin dualarınıza ihtiyacım varİnşallah bende umut ediyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim dua edin bebişim olsun teşekkür ederim güzel cevabınız için
Galiba sizin canınız sıkılmış sizden genç oldugum için galiba canınız sıkıldı yaşlanma korkusu geldi size heralde lütfen canınızın sıkıntısını kendi aklı dengenize denk ve yaşıtlarınızla geçirin ben sizi demekki üzüyorum tühh.....Üf kişisel gelisim kitaplarindan okudugun şeyleri dogru bilgiymiş gibi gelip satma burada.
Psikoloji ile ilgili ne biliyorsun da analizler yapiyorsun?
20 yaşındasın, ilkokulda ogretilen basit bir matematik isaretini bile bilmiyorsun.
Ben ilk yorumumu gayet saygılı şekilde yaptim. Cahilligini kapatmak icin bana yükselen sendin. Bu sinirin de bu yuzden.
Ayrica hat degil had. Hatta hâd.
Devam et