Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

Aynen öyle kusura bakmasın diye yazdım onada farkındayım
Screenshot_2021-11-29-23-17-44-352_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
bak benimki böyle çıkmıştı belki dusmese yukselirdi kimyasal olmuş o zaman

Her testte mi oluyor? O zaman en temiz doktora git netlik kavuşsun o en doğrusunu biliyor bu testlerden önce
Yook onu demek istemedim yani ben hariç herkes de oluyormu diye sormak istemiştim kuruma çizgisi herkes yaptıktan sonra çıkıyor gebelik olmadığında da cikiyormu diye

Her testte mi oluyor? O zaman en temiz doktora git netlik kavuşsun o en doğrusunu biliyor bu testlerden önce
Ben işte o yüzden kan verdim çünkü bunlardan öncede dört tane test yaptim imdada çok çok silik çıktı hepsi ama kanda düşük çıktı işte bugünde yapınca ve ustunede adetim iki gün geçince merak ettim sizlere sordum

< bu isaret küçüktür demek. Bilgisizliğinizi üstten üstten konuşarak bastiramazsınız. Kimse sizin köleniz degil ayrica. Insan gibi sordunuz, insan gibi cevap verdim. Haddiniz degil bu sekilde konusmak.
Anlayışsız bir insan olduğunuz buradan belli sen herşeyi çok mu bilirsin herkese yüksekten bakma birgün düşersin bir bilgiye muhtaç kalırsın sizin gibi seviyesiz insanlar neden böyle kendilerini kaf dağında hissederler anlamış değilim yazık halinize 😁

< bu isaret küçüktür demek. Bilgisizliğinizi üstten üstten konuşarak bastiramazsınız. Kimse sizin köleniz degil ayrica. Insan gibi sordunuz, insan gibi cevap verdim. Haddiniz degil bu sekilde konusmak.
Sizde seviyesiz ve hatsiz olusunuzu ben herşeyi bilirim imajıyla bastiramazsiniz yazık acıdım yani size genelde korkak seviyesiz insanlar sizin gibi davranırlar bilmişlik taslamayi değil saygıyı öğrenin birazcık

Sizde seviyesiz ve hatsiz olusunuzu ben herşeyi bilirim imajıyla bastiramazsiniz yazık acıdım yani size genelde korkak seviyesiz insanlar sizin gibi davranırlar bilmişlik taslamayi değil saygıyı öğrenin birazcık
Üf kişisel gelisim kitaplarindan okudugun şeyleri dogru bilgiymiş gibi gelip satma burada.

Psikoloji ile ilgili ne biliyorsun da analizler yapiyorsun?

20 yaşındasın, ilkokulda ogretilen basit bir matematik isaretini bile bilmiyorsun.

Ben ilk yorumumu gayet saygılı şekilde yaptim. Cahilligini kapatmak icin bana yükselen sendin. Bu sinirin de bu yuzden. 😆

Ayrica hat degil had. Hatta hâd.🤪

Devam et 😁😁

Merhaba arkadaşlar iki gün önce gördüğünüz bu kaset testleri yaptım ikiside ilk dakikada değil ama bir saat sonra falan çizgi belirdi kuruma çizgisi mi diye bazı kişilere sordum ama bazı kişiler kuruma değil bazıları da kuruma dedi ama ben emin olmak için kan testi yaptım dün gece kan testimin sonucu da 2.30 çıktı... ama 2 gündür adetim gecikti sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi kanda çıkmamış olabilir ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim belirtilerin göğüs ucu acıması ve arada kasık ve belime ağrı giriyor. Ve en son ekledigim ok ile gösterdiğim test de bugün öğlen yaptığım test oda bir saat sonra çizgi belirdi benim kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor.😞
Benim çoğu testimde silik çizgiyi gördüm ama çizginin rengi pembe değil grimsi oluyordu sizinki daha farklı ve betanız sonucta yükselmeye çalışmış durup dururken neden yükselmiş acaba bence çok vakit kaybetmeyin inşallah bir mucize olur ♥️

Benim çoğu testimde silik çizgiyi gördüm ama çizginin rengi pembe değil grimsi oluyordu sizinki daha farklı ve betanız sonucta yükselmeye çalışmış durup dururken neden yükselmiş acaba bence çok vakit kaybetmeyin inşallah bir mucize olur ♥️
İnşallah bende umut ediyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim ♥️dua edin bebişim olsun teşekkür ederim güzel cevabınız için 😍

Üf kişisel gelisim kitaplarindan okudugun şeyleri dogru bilgiymiş gibi gelip satma burada.

Psikoloji ile ilgili ne biliyorsun da analizler yapiyorsun?

20 yaşındasın, ilkokulda ogretilen basit bir matematik isaretini bile bilmiyorsun.

Ben ilk yorumumu gayet saygılı şekilde yaptim. Cahilligini kapatmak icin bana yükselen sendin. Bu sinirin de bu yuzden. 😆

Ayrica hat degil had. Hatta hâd.🤪

Devam et 😁😁
Galiba sizin canınız sıkılmış sizden genç oldugum için galiba canınız sıkıldı yaşlanma korkusu geldi size heralde lütfen canınızın sıkıntısını kendi aklı dengenize denk ve yaşıtlarınızla geçirin ben sizi demekki üzüyorum tühh..... 😁

X