arkadaşlar bu konu önceden açılmış mıydı bilmiyorum ?açılmışsa şimdiden özür dilerim
ben 9 aylık evliyim.ve yemek konusuyla başım dertte.ne yapsam eşim beğenmiyor .sofraya geliyor beğenmezse yemeden kalkıp '' sana afiyet olsun'' diyor ve surat asıyor:mymeka:.damak tatlarımız hiç uyuşmuyor zaten benim beğendiğim ona güzel gelmiyor. şu ana kadar bu konu yüzünden çok tartıştık . her yaptığım yemeğe mutlaka bişi buluyor: sıcak,soğuk,salçası çok,yağı çok,az pişmiş,kızarmamış..vs..vs. bi yarım saat 45 dk geç hazırlarsam suratı düşüyor hemen.neymiş sigara içtiği için iştahı kapanıyormuş.hemen acıktığında yemesi lazımmış. ne bi eline sağlık ne bişi der beğenmezse:çok üzgünüm:. geçen günde yine bu konudan tartıştık sofraya oturmadı yemek yemedi.bana dedi ki '' artık bir senelik evliyiz bu yemek konusuna bi çözüm bul bu böyle olmaz,yemek yiyemiyorum ben'' çok üzüldüm ya çok ağladımsenağlama
napıcam ben arkadaşlar yardım lütfen? aban göre güzel yemeklerim ama ona nasıl beğendircem? sinirleniyorum o zamanda 'al çok biliyosan sen yap da yiyelim 'demek geliyor içimden
klava: