• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu arkadaslar yardim lutfen

talya2000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
643
41
123
arkadaslar ben su uzeri tamamen cam olan ocaklardan istiyorum ve arastirdim cok elektrik yakiyor dediler ve altini sondurdukten sonrada kolay kolay sogumuyor cok yakiyor dediler ben yurt disinda yasadigim icin burada elektrik biraz pahali gaz daha ucuz lutfen yardimci olun gercekten cok elektrik harciyor mu yeni eve tasinacam ve onu istiyorum ama bilmiyorum ne yapacagim:gitme:

ben ilk kez duydum daaha fazla elektrik harcadigini
ben eski tip ocaklari hic sevmiyorum trdeki zar zor yakiyosun altini falan
bence süz ocaklar daha pratik

ay bilmiyorum gazla degil sadece elektrikle calistigi icin cok elektrik harciyormus

Acikcasi fazla memnun degilim, yaklasik 4 aydir kullaniyorum temizligi sorun oluyor iyice sogumadan silemiyorsun, cok cabuk ciziliyor, gec isinip gec soguyor. Gec isindigi icin acele bi isin olursa yapamiyorsun ve ayrica isi ayari ocak secimi dokunmatik olursa cok el oyaliyor.. Butun gozlerini birden kullanirsan ocak iptal oluyor yuksek isidan dolayi.. Elektrigi ne kadar kullandiigini bilemiyorum onca olumsuz ozelligi var ki ona sira gelmiyor..

Acikcasi fazla memnun degilim, yaklasik 4 aydir kullaniyorum temizligi sorun oluyor iyice sogumadan silemiyorsun, cok cabuk ciziliyor, gec isinip gec soguyor. Gec isindigi icin acele bi isin olursa yapamiyorsun ve ayrica isi ayari ocak secimi dokunmatik olursa cok el oyaliyor.. Butun gozlerini birden kullanirsan ocak iptal oluyor yuksek isidan dolayi.. Elektrigi ne kadar kullandiigini bilemiyorum onca olumsuz ozelligi var ki ona sira gelmiyor..[/QUOTE

tesekkurler arkadasim veridgin bilgi icin ben gorunusu guzel diye istiyordum evime mutfak yaptiracam onunla daha guzel gorunur diye istiyordummafoldumben

Canim bizimde yeni mutfakla birlikte yapildi herkes imreniyor ama onemli olan kullanisi ve ozellikle bi bayan icin en onemli olan ocagi firini yani mutfagidir.. Bi kahve yapacak olsan yarim saat cezve élinde bekliyosun ve zaten cezveye Gore kucuk gozu yok, cezve ortada kucucuk kaliyor kenardan yayilan isi elini yakiyor.. En onemlisini atlamisim tencere tavalarini degistirmen gerekiyor cunku bi sûre sonra ortalari tamamen yumruluyor egiliyor.. Plak ocaklara Gore tabani olanlardan aliyosun..

Ne kadar ilginç. Ben normal ocak aldım ama bu cam gibi olanları da hep merak ederim. Demek ki kullanışsızmış. Oysa ne kadar şık duruyorlar...

ay canim cok sagol ya o zaman ben vazgeceyim bu sevdadan

Biz eski firini atmamistik balkona koyduk acil bisey olsa orada yapiyoruz eger cok imreniyorum diyorsan gorunum amacli mutfagina yaptirip eski ocagini da bizimki gibi kullanabilirsin ;)
Hangi ulkedesin canim nereye yaptircaksin mutfagini?

Biz eski firini atmamistik balkona koyduk acil bisey olsa orada yapiyoruz eger cok imreniyorum diyorsan gorunum amacli mutfagina yaptirip eski ocagini da bizimki gibi kullanabilirsin ;)
Hangi ulkedesin canim nereye yaptircaksin mutfagini?

canim ben hollandada yasiyorum mutfagima yaptiracaktim ama cok pahali yapiyorlarmis yani ufak tefek seyleriyle 16.000 euro tutuyormus simdi uygun bir yer ariyorum senin bildigin bir yer var mi?eger sende hollandada yasiyorsan tabiopuyorumnanaktan

kizlar birde induksiyonlu ocak varmis onu kullanan var mi acaba onun kullanilisini bilen var mi?

Back
X