canim kusura bakma ama madem esin bebek istemiyor o zaman neden korunmuyor? tabi isine gelmiyor korunmak. neden korunsun ki kurtaj varken degil mi? karsindakilnin duygulari onemsiz. bebeginin canina kiyiyor onemsiz. onlar disaridan seyirci.
bence hamileysen kesin tavrini koy. istemiyorsa bebek korunsaymis. korunmazsa da sonuclarina katlanir. burnundan getirise getirsin. blof yap gerekirse. bu bebegi senle ya da sensiz doguracagim de.
ben hem bebek istemeyipo hem de korunmayan sonra da bebegi aldiranlara cok kiziyorum hatta nefret ediyorum. biz burada bebek bebek diye yapmadigimiz kalmazkan onlar hayata tutunmaya calisan minicik yavrularin canina kiyiyorlar.
bak canim iki kere olmus. ucuncuyu yapma eger hamileysen. Allah'in gucune gider. sizi ugrastirmadan gelmis bir hediye icin Rabbim'e ancak sukur etmelisiniz.
zaten ultrasonda falan gorunce emin ol sever.
ya hayret ettim arkadasim, sen böyle bir adama hala cocuk mu vermek istiyorsun? Cok ama cok üzüldüm ,acayip hissettim kendimi, 2 defa kürtaj oldugunu duyunca.Allah yardimcin olsun. Ama lütfen ama lütfennnn kürtaj olma. Bir daha cocugun olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?