arkadaşlar yardım hamile olabilirim korkuyorum

canım bence kesin olduğunda eşine konuyu aç ve ne tepki verdiğini de buradan bize bildir. belki de boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz olamazmı?

selam..umarım hamilesindir...ne kadar doğru olur bilmem ama ben bi gün doktorda sıramı beklerken yanımda bi bayan 9 aylık hamileydi ve biraz konuştuk 3.hamileliğiymiş ve 1,5 yaşında kucağında çocuğuyla gelmiş bekliyordu , kazayla olduğunu ama eşi istemez diye 3.aya kadar eşine söylemediğini sonrada mecburen eşininde kabullendiğini söyledi..bilmem ama eğer söylediğinde zorla aldıracaksa bence iyi düşün...

hakında hayırlısı olsun canım.eşin neden bebek istemiyor ki?bebek hasreti çeken okadar insan var ki bence günah eşinin bu sekilde davranması.sen istiyorsan ikna et eşini yazık minicik cana yazık yaa.

canim kusura bakma ama madem esin bebek istemiyor o zaman neden korunmuyor? tabi isine gelmiyor korunmak. neden korunsun ki kurtaj varken degil mi? karsindakilnin duygulari onemsiz. bebeginin canina kiyiyor onemsiz. onlar disaridan seyirci.

bence hamileysen kesin tavrini koy. istemiyorsa bebek korunsaymis. korunmazsa da sonuclarina katlanir. burnundan getirise getirsin. blof yap gerekirse. bu bebegi senle ya da sensiz doguracagim de.

ben hem bebek istemeyipo hem de korunmayan sonra da bebegi aldiranlara cok kiziyorum hatta nefret ediyorum. biz burada bebek bebek diye yapmadigimiz kalmazkan onlar hayata tutunmaya calisan minicik yavrularin canina kiyiyorlar.

bak canim iki kere olmus. ucuncuyu yapma eger hamileysen. Allah'in gucune gider. sizi ugrastirmadan gelmis bir hediye icin Rabbim'e ancak sukur etmelisiniz.

zaten ultrasonda falan gorunce emin ol sever.

Eger esin istemiyorsa korunman gerekiyordu canim..
kurtaj iki kere yaptirmissin gunah yazik degil mi..
Egerki korunmayarak hatta yaptin bunun bedeli ni bebegin degil sen vermelisin
Aldirarak degil bebegi kabul edeceksin..
Gerekirse esini karsina alacaksin..
Benim arkadasimin eside istemiyordu bi oglu vardi 7 yasinda
baska cocuk istemiyordu..
Karisi korunmayi birakti ve hamile kaldi..
Simdi adam o kadar heycanli ki aklina bile gelmiyor nasil hamile kaldin
korunmuyordun diye sormak..
birde kizi oluyor adam havallarda..

kızlar bugün adet günüm hala bişey yok
ama kasıklarım karnım ve bacaklarım ağrıyor galişba olacam
midem taş gibi
karnım şiş bilmiyorum ve acayip uykum geliyor du bakim ne olacak siizi haberdar ederim
ayrıca ilginiz için çoook teşekkürler

yok aslında korunuyor du ama kaza oldu yoksa yapmaz ama ne zor kızlar biliyomusunuz mesela suan bunları onunla paylaşmak isterdim benimle heycanlansın isterdim ama nerdee
o bana düşma oluyor okadaar hamile kaldığımda allah benişim durumumda olan herkese yardım etsin:1no2::1no2:

ayyy tatlm sakın aldırma bebeğini allah korusun bukadar kısa zamana 3 kürtaja rahimin dayanmayabilir.sonradan olmazsa ne yapıcan.eşine gelinceklava: millet hamile bıraktığı kızı alıp evleniyo sninki karısını kürtaja zorluyo.
ne tuhaf o adamın senle geçinmeye gönlü yok galiba...:mymeka:
istemese bile aldırma ve 4 ay söleme ondan sonra bilsede bişeyolmaz a.s.

benim esim ole dese yada yapsa hemen suphelenirim neden bebek istemiyor diye gecerli bir aciklamasi varmi peki canim olurmu ya gunah yeminle

ya o belirli bir işi yok o yüzden istemiyor
heralde yada ben öyle biliyorum
ya bu arada ne sinir bozucu
kasıklarım ağrıyor günümümn yarısı wcde gewçiyor acaba adetmi oldum diye ofya inşallah olmam

ve son kızlar adet oldum ya allah kahretsin okaadar umutlanmıştımki hamileyim diye ama olmadı ve galiba ben hiçbr zaman anne olamıycam o duyguyu hissedemiyccem

:1no2::1no2:okadar kötüyümki şuan anlatamam herşeye rağmen okadar ümitlenmiştimki
bebeğim olacak diye ama olmadı galibada hiç olmayacak ofya ben şimdi napıcam ne güzel bekliyodum minik arkadaşımı ama gelmedi
ve hiçbirzamanda gelmeyecek
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım eğer hamileysen aldırma derim ben o günaha girme ama eşinede haksızlık etme bak yazmışsın belirli bi işi yok diye bence senin kadar oda ister baba olmayı bence eşin kaldıramayacağı yükün altına girmek istemiyor.Benim eşimde istemiyordu borcumuzdan dolayı ama şimdi istiyor zaman herşeyin ilacı canım bide sabır

Hiç üzülme olacak bigün Allah büyük canım bak hepimiz onun için uğraşıyoruz ama verecek olan yüce rabbim dualarını eksik etme canım benim karamsar olma eşini ikna etmeye bak güzelce oda insan birgün seni mutlu edecektir...

:1no2::1no2:teşekkürler arkadaşım ama elimde değl üzülmemek
dünyada ne thaf insanlar var demi
mesela benim bir eltim var çocukluğumuz gençliğimiz beraber geçti
herneyse suan bir oğlu var5 yaşında
bitane daha istiyorlarmış bide eşimin istemediğinide biiliyorya sürekli kocam çok istiyor ben buaykesin hamileyim
yani sürekli günboyu yanımda bu muhabbeti ediyor ben olsam yapmam incitmek istememe ama herkes bir değilki ne yaparsın:1no2::1no2:

ya hayret ettim arkadasim, sen böyle bir adama hala cocuk mu vermek istiyorsun? Cok ama cok üzüldüm ,acayip hissettim kendimi, 2 defa kürtaj oldugunu duyunca.Allah yardimcin olsun. Ama lütfen ama lütfennnn kürtaj olma. Bir daha cocugun olmayabilir.

haklısın galiba bidaha çocuğum ollmayacağı konusunda
ama bide kürtaj meselesi yanlış anlaşıldı galiba beni eşim zorla kürtajaq götürmedi bebeklerim karnımda öldü
ha belki stresten üzüntüden ama tabi aldır dedide bebekler öldü zaten
ya nebilimkafam karısık üzgünüm çok üzgünüm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…