arkadaşlar yardım hamile olabilirim korkuyorum

umutyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
775
1
96
41
Kahramanmaraş
arkadaşlar merhaba adetime 3 gün var ama bende hamilelik belirtileri var kasıklarım ağrıyor halsizlik var uykum geliyor akıntım var göğüslerimde ağrı var
eğer hamileysem yandım çünkü eşim istemiyor e yine hüsranla sonuçlanır
ama ben çok istiyorum
ne yapmalıyım test bile isteymeme
ya yine o günleri yaşıyacağım yine burnumdan getirecek hayatı zehir edecek bana
diğer hamileliğimdede öyle yapmıştı bebğim 10 haftalıkken kalbi xdurdu
8 ay önce
ee şimdi hamile olanlar yorum yapın sizce hamileyimsenağlamasenağlama:1no2::1no2:

belirtiler hamile olduğun yönünde ama belli de olmaz olmayadabilirsin çünkü adet belirtileriyle benzer oluyolar allah yardımcın olsun olsan bile ikna et eşini......

canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benzer olmayabilrsinde hakkınıza hayırlısı hangisi ise inşallah o olur

işte korktuğumda o ya
benim adet belirtim olmaz adet günü karnım ağrır ve adet olurum
bu ay çok farklı
ayy bide okadar istiryorumki bebeğimin olmasını
4 yıllık evliym 2 kez kürtaj oldum
ne bilim ya kısmet işte

Canim esin istesin istemesin, sakin ama sakin kurtaj olma!!! Nasil bir esmis o oyle!!! 2 kere kurtaj oldum diyorsun, heralde esinin zoruyla oldu ama cok buyuk gunaha girdi, katil oldu. Sakin lutfen ama sakin bu sefer yapma. Bu gunahin altindan kalkilmaz obur tarafta. Hem bak sende istiyorsun, ne yap et ikna etmeye bak. Ama sakin kavga etme. Cok cok dua et. Ozellikloe Ayetel Kursi oku bol bol. Eger hamile isen, esinle konusmadan once Ayetel Kursi oku, hem farkettirmeden yuzunede oku ve Allah a sigin, Allahtan yardim dile. Eger hamile isen, sana o bebegi bagislayan Allah, SEN ISTEDIKTEN SONRA, o bebegi dogurmanida nasip eder. Allah a guven. Ben en dar zamanlarimda hep Ayetel Kursi okuyup Allah a siginmisimdir ve Allah beni hic yalniz birakmamis, dualarimi kabul etmistir. Gonulden Allahtan yardim dile canim.

Test alip yapamazmisin?

cnm ben inşallah hamilesindir diyorum.. bende eşini çok kınadım burda uzun zamandır bebek özlemi çeken arkadalar var ve aynen bende ki benim yine 3.denememdi ne kadar bekleyen var üstelik sen kalıyorsun istemiyor bencede kürtaj cinayet o bebeğin varolması Allah tarafından nede olsa bi canlı aldırılmasa oda insan olucak çok ama çok günah ve sen evlisin elbette ki hamile kalabilirsin bebek isteyebilirsin bunun neresi anormal niye istemiyor ki.. bak benim eşimin 2. eşiyim ben benden önceki evliliğinden 2 çocuğu var ve şuanda bendede olsun diye benden çok heyecan yapıyor hatta yakın bi zamanda yazımı belki gördünüz test yapmıştım silik çıkmıştı ona baştan söylemedim ama dayanamadım akşam söyledim okadar olabilir diye heyecanladın ki bi görseniz bana kendime dikkat etmem konusunda nasihatlar bile vermeye başladı tabi adetim 1 gün geçti bunun 2.günü daha hala tıkk yok ama bilemem tabii gelebilirde canım eğer varsa sakın aldırma bu senin en doğal hakkın sakın o büyük günaha girmee eşinede mantıklı düşünmesi konusunda ikna et...hakkında hayırlısı olsun cnm

Canım öncelikle bunlar hamile belirtileri ama adet belirtileride buna benziyormuş. Sonra eğer hamileysen, eşine bunun hakkında yorum yapmasına izin verme. Seni bilmem ama ben herhalde sırf bu yüzden eşimle boşanabililrdim. Sen ilk hamileliğinde minicik kalbin mutluluğunu yaşamışsın. Sana ne kadar mükemmel bir duygu olduğunu anlatmam aptalca olacaktır. Bu sefer o hatayı yapma nolur. Nasıl kıyılır o minicik yavruya. Bir şekilde eşini ikna et. Eğer ikna olmuyorsa bırak ne hali varsa görsün. O sana muhtaç biliyorsun. O miniği üzme. o günahı öderken eşin gelip sana destek olabilecek mi sanıyorsun. Yinede senin tercihin ama bana göre bebeğim daha önce gelir. Kötü konuşmak istemiyorum ama oda birşeylerine sahip çıkaymışta hamile kalmasaymışsın.

canlarım çok sağolun
ya bugünlerde okadar kötüyümki
çok sıkılıyorum beynim alt üst eşim bana karşı soğuk davranıyor eğer bide hamileysem
hiç düşünemiyorum valla
ama okadar istiyorumki olmasını onu kucağıma almayı bütün zamanımı ona ayırmayı
hayatımda kendi canımdan önemli bir canın olmasını
ne bilim ya
dualarınız için sağolun
acyip bir baş dönmem var suan
ne kötü bidurum keşke eşim anlayışlı olsa suanki durumumu
onunla paylaşabilsem
ama malesef
yok
bişey diyemiyorum hem korkuyorum hemde ölesiye istiyorum
inmşallah hamileyimdir
oh

çok özel olmazsa neden bir çocuk sahibi olmayı istemiyor olabilir eşin hiç bir zaman mı istemeyecek

valla kızlar bende merak ediyorum ama bilmiyorum çocuk konusunu açmaya bile korkuyorum
bide bu günlerde aramız biraz limoni
ya ne bilim işte kader bu olsa gerek belkide beni istemediği için çocu istemiyordur
bilemiycem

valla kızlar bende merak ediyorum ama bilmiyorum çocuk konusunu açmaya bile korkuyorum
bide bu günlerde aramız biraz limoni
ya ne bilim işte kader bu olsa gerek belkide beni istemediği için çocu istemiyordur
bilemiycem

canım böyle düşünme bence benim eşimde bebek konusu açtığımda konuyu değiştirirdi hemen.birgün kaçamazsın artık dedim konuştum tabi tatlı bir dille şakalaşarak.oda çok kıskanırım onu daha çok seversin benimle ilgilenmezsin filan dedi yani sevgisindende istemeyebilir.açık açık konuş bence erkekler kadınlardan çok farklı düşünüyor...
eminim mutlaka haklı bir nedeni vardır tekrar kaybetmekten de korkuyor olabilir...

Hamile Olailriin..eşin Niye Kizsin Anlamdim Belki Değişir Duyunca Belli Olmaz Allah Bu Duyguyu Herkese Yaşatsin Eğer Kizcakd-sad Korunmayi Bilsin Herşeyi Senden Beklemesin...........

hamileysen canım sakın aldırma ve bebeği doğur..belkide bebeği gördüğü an herşey değişecektir...
rabbim gönlüne göre versin..

Merhaba Umutyarencim,
eşin belki de sorumluluktan kaçıyor bu durumda senin hamile kalman işine gelmez ve senin halinden anlamaz.belli ki sen bu çocuğa sahip olmayı istemeyen bir eşe karşılık herşeyden çok istiyorsun.
Umarım herşey senin istediğin gibi olur ve hamilesindir.
Sana bol şans ve sabır diliyorum.

Olur mu öyle saçma şey ya o zaman niye evlenmiş o. Tek derdi o iş ise gidip günü birlik ilişkilerle çözseymiş İnşallah hamilesindir. Ve bu kez sakın o çocuğun canına kıyma Herşey senin elinde söyleme hamileliğini 4 aylık olana kadar o zaman nah aldırır o çocuğu terbiyemi bozdu Sakın kendini üzme o çocuğu tek başına sen yapmadın. Madem istemiyo çocuk önlemini alsın o zaman. Korunamıyosa da o işi yapmaktan vazgeçsin.Sana yazık yaaaa. Yarın öbür gün cerrahi müdahaleden başına neler gelicek biliyomusun. Ona bişey olmıcak Sakın aldırma O bebeği Günahsız bi can o yaaa. Nasıl kıyarsın.

Inşallah Kizlar Hamileyimdir 1 Gün Kaldi Adetime
Ama Sol Kasiğim Acayip Ağriyor Bide Ayaklarim üşüor
Neden Acab Bir Fikri Olan Varmi
Aşiri Halsilik Var Moralim çok Kötü Ayya Umarim Psikolojik Değildirde Hamileyimdir
Okadar Istiyorumki Anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…