canım adetlerin düzenli miydi?
merhaba,seninkiyle biraz benzer bi durum yaşadım ben geçen ay,estradiol normalde adet öncesi 43,8-211 arasında olması gerekirken benim 630.7 çıktı. baya yüksekti yani.doktorum adetin 3.günü tekrar tahlil istedi,ve 53,66 ya düştü.sebebini sorduğumda stresten kaynaklanmış olabilir dedi, bu ay tekrar bakıcak hormonlarıma,yine böyle bi sorun olursa hormon için tedaviye başlayacak. benim lh de yüksek çıkmıştı ve sonra normale döndü, doktorun dediğine göre stres kaynaklı olabiliyormuş. umarım gerçekten öyledir. ve umarım senin ki de stres kaynaklıdır sadece.Allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah:) daha 3 aydır uğraşıyorum ve ne kadar zor bi süreç olduğunu gördüm. görüşmek üzere..
selam arkadaşlar 2yıldır gebe kalmaya çalışıyorum.Hormonlarım hep normal çıkardı bir sorun bulunamadı.Fakat bugün estradiol 116 çıktı doktorum çok yüksek olduğunu yumurta rezervlerimin azaldığını söyledi.acil tüp bebek dedi yıkıldım...........senağlama
canım estradılun 10 ve 11 gunler yuksek cıkması ıyı..yanı yuksek cıktıkca yumurta kalıtesı ve sayısı artıyor..asılama yaptırıken degerın 300 lere cıkmasının sebebı bırden fazla yumurta olusumunu saglamak ıcın sanırım..arkadaşlar ben anlamadım ya benim bu hormonumu aşılama yaptırırıken 300lere yükselti doktorum dediki tüp bebekte 1000lere çıkartmaya çalışıyoruz hatta ikinci aşılamamda daha yüksek çıktı doktorum çok iyi dedi ya çok çelişki oldu kafamda şimdi benim dr Türkiyenin en iyi drlarından biri zaten çokda fazla başarısı var bu konuda ben önce Allah a sonra ona güveniyorum ama kafam yinede karıştı
banim normal zaman bu hormonum 40 ama aşılamada artıyor zaten,tamam demekki normal zamanda düşük olması iyi
Arkadaşlar bu tahlil sonuçlarından anlayan var mı? Benim sonuçlarım; T3 2.83, T4 1.13, Estradiol 32.73, FSH 5.07, LH 6.18, Prolaktin 11.64 Lütfen anlayan varsa yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?