- 12 Temmuz 2013
- 56
- 45
- 288
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne tedavisi acaba ..bilgi verir misinizamin teşekkür ederim.sperm değerlerimiz sayı ve hız bakımından çok iyiydi.yaklaşık 100 mlyon/ml,hız %65 civarında..ancak morfoloji %3'tü sonradan %6 ya çıktı.dna hasarı çoktu işte bizde.hiç hasarsız %0 dı. 2 tüp denedik tutmadı.kaan hocanın tedavisiyle 2 ayda hamile kaldım doğal yolla hemde![]()
Ağrıdan dolayı mı varikosel olduğu saptandıkızlar 1 haftadır bizde neo fortil kullanıyoruz eşim sol testisinde ağrı başladığını söylüyor orda varikosel de teşhis edildi sorum kullanıp böyle bir yan etki gören varmı
Neler yaptınız nasıl bir tedavi uygulandı canımne tedavisi acaba ..bilgi verir misiniz
Kizlar neofortil kullanip olumlu bi sonuc alan varmi[/QUOTE biz 2 kutu kullandık asla fayda görmedik umut bağladık bosuna keske başka ilaç kullandaydık zaman kaybı canm
Kullandık boşunaKizlar neofortil kullanip olumlu bi sonuc alan varmi
İyi akşamlar arkadaşalar. Eşimde 1.5 aydır kullanıyor. Hız ve şekil bozukluğumuz ve bende pkoluyum
günaydın cnm. çekildim polip varmış onu aldırdım nisan ayında. eşime tekrardan test yaptırmadık bi daha. ilaç biteli 1.5 ay oldu. henüz gebelik yok.canım sen hsg çektirdin mi? eşinin sperm sayısı nasıl? durumlarımız çok benziyor.
Ne kadar süre kullandınız siz ilacı? Birde rahim filmini anestezisiz mi çektir din? Çok ağrı oldu mu?günaydın cnm. çekildim polip varmış onu aldırdım nisan ayında. eşime tekrardan test yaptırmadık bi daha. ilaç biteli 1.5 ay oldu. henüz gebelik yok.
180 tablet olanı aldık 3 aya denk geliyo cnm. hsg için anasteziye gerek yok bence ama çektirdiğin yerde önemli.Ne kadar süre kullandınız siz ilacı? Birde rahim filmini anestezisiz mi çektir din? Çok ağrı oldu mu?
Bişe sorabilirmiyim pko adet düzensizliğimi yapıyor belirtilerinde cnm?günaydın cnm. çekildim polip varmış onu aldırdım nisan ayında. eşime tekrardan test yaptırmadık bi daha. ilaç biteli 1.5 ay oldu. henüz gebelik yok.
Adet düzensizliği, kilo, kıllanma gibi belirtileri var. Ama kişiden kişiye değişen belirtiler bunlarBişe sorabilirmiyim pko adet düzensizliğimi yapıyor belirtilerinde cnm?
Cok tşk ederim bide bence neofortili bi süre kullandıktan sonra eşiniz test yaptırsın bence cünkü bize fayda etmedi 2 kutu bitirdik cnmAdet düzensizliği, kilo, kıllanma gibi belirtileri var. Ama kişiden kişiye değişen belirtiler bunlar
Ekime kadar normal gebelik olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz o zaman testler tekrarlanır herhalde şuanda eşim hiç bir ilaç kullanmıyor.Cok tşk ederim bide bence neofortili bi süre kullandıktan sonra eşiniz test yaptırsın bence cünkü bize fayda etmedi 2 kutu bitirdik cnm