Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sorsanıza ya böyle ciddi bir şeyiArkadaşlar 1bucuk yaşındaki oğlumun elleri yandı ve dün greft ameliyatı olduk grefti kalçadan almışlar ve greft alınan yere ister istemez çişi geliyor ve ıslak kalıyor bı sakincasi olurmu acaba bilgisi olan varsa lütfen yardım edin
Doktora sormasını bende biliyorum ama evdeyiz nasıl sorayım pazartesi günü gitcez hastaneye bu olayı yaşamış biri vardır diye yazdım hastanede de çişi gelmişti ve hemşireye söylemiştim bugün cikarkende söyledim sargısı ıslak diye hemşire acamayiz şarkısını annesi dedi ve üzerine tekrar sargı beziyle sardiDoktora sorsanıza ya böyle ciddi bir şeyi
Kıyamam minnoşa çok geçmis olsun. Konu hakkinda bilgim yok ustte çıksın goren olur belki.Arkadaşlar 1bucuk yaşındaki oğlumun elleri yandı ve dün greft ameliyatı olduk grefti kalçadan almışlar ve greft alınan yere ister istemez çişi geliyor ve ıslak kalıyor bı sakincasi olurmu acaba bilgisi olan varsa lütfen yardım edin
Kakası gelmesin annesi dedi doktor ama çişi geliyor birşey olcak diye çok korkuyorumKıyamam minnoşa çok geçmis olsun. Konu hakkinda bilgim yok ustte çıksın goren olur belki.
Sanirim bez kullaniyor sık sık degistirin bezi
Doktor biliyodur o bolgeye cis kaka gelecegini. Bir sıkintı olsa uyarirdi bence. Internette okudum 1-7gun icinde pansuman acilmaz, ne sicaga ne soguga maruz birakilmamali falan yaziyordu.
Greft bakimi gibi cumlelerle arastirirsaniz belki bir sey bulursunuz.
Onu diyen onun icin de uyarirdi bence. Hemsirelere de soylemissiniz zaten. Bir sey olmaz inşallah. Yine de dikkat etmekte fayda varKakası gelmesin annesi dedi doktor ama çişi geliyor birşey olcak diye çok korkuyorum
Kömür sobasinda yandı büyük ihtimalle dengesini kaybedip sobaya tutundu görmedim biran önce düzelmesini istiyorum isallah pazartesi günü güzel haberler verirlerNasıl yandı geçmiş olsun
İsallah enfeksiyon falan kapmaz cisinden doktor ne kadar bez kullaniyorsun günde diye sordu 4 5 anca dedim 7 8 yap o zaman dedi sık sık degistiriyorum bezini ama işte ister istemez iserken oraya da geliyorOnu diyen onun icin de uyarirdi bence. Hemsirelere de soylemissiniz zaten. Bir sey olmaz inşallah. Yine de dikkat etmekte fayda var
Sorun olsa doktor illa ki belirtirdi diye dusunuyorum. Kaka diye belirten ciş de derdi. Ona gore ekstra onlem alirlardi heralde. Sık sik degistirirsen zaten o kadar islak kalmaz kurur. Sarginin ustunu hafif bir sekilde pecete ile silersen fazla islakligi da alırsın. Yani oyle bir cozum olabilir diye düşündüm.İsallah enfeksiyon falan kapmaz cisinden doktor ne kadar bez kullaniyorsun günde diye sordu 4 5 anca dedim 7 8 yap o zaman dedi sık sık degistiriyorum bezini ama işte ister istemez iserken oraya da geliyor
Sargı beziyle sarılı greft alınan yer ama ister istemez ıslanıyor sürekli değiştiriyorum bezini zaten çok saolun Allah razı olsun yurumesinde sıkıntı olurmu onun içinde birşey demediler yurusun veya yurumesin diyeNormalde insanın kendi idrarı kendisine zararlı olmuyor. Ama tabi greft işlemi olduğu için bezi sık sık değiştirin sargı beziyle destekleyin ne olur ne olmaz. Tahriş olmaması lazım o nedenle asit de çok iyi değil yani. Çok çok geçmiş olsun annesi
Sargı bezi varsa yürümesinde sorun olmaz ama tabi tam greft alınan yere göre doktorunuz belirtir. Ama o yaştaki bebeği durdurabilir misiniz bilmiyorum. Elinden geldiğince kollayınSargı beziyle sarılı greft alınan yer ama ister istemez ıslanıyor sürekli değiştiriyorum bezini zaten çok saolun Allah razı olsun yurumesinde sıkıntı olurmu onun içinde birşey demediler yurusun veya yurumesin diye
Uyanık olduğunda sürekli kucagimda ama ister istemez kalkıyorSargı bezi varsa yürümesinde sorun olmaz ama tabi tam greft alınan yere göre doktorunuz belirtir. Ama o yaştaki bebeği durdurabilir misiniz bilmiyorum. Elinden geldiğince kollayın