Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar hepinizin tahmin edecegi gibi esimin sonuçları cok kötü dr muz bunu tavsiye etti biraz pahalı ve bilgi almadan kullanmak istemiyoruz ilaç parası tüp bebegi gecti
eşimde kullanıyor 15 gündür.kaan hocanın söylemesiyle başladık.internetten bir ecza sitesinden 396 tl 4 taksitle aldık..ilacın kendi sitesinde direkt telefonla veya k.kartı ile alınabiliyor taksit yok. NeoFertil Sağlıklı Yaşam adresleri..geçen ay kaan hoca proxeed de kullanabilirsin yerine dedi ama o daha pahalıya geliyor..içerikleri aynı..90 günlük bu 396 tl..geçmiş olsun
cevap verdiğiniz icin tesekkur ederim bizim durum pek iyi olmadıgı için neofortil önerdi ama kafamız cok karısık tüp mü denesek ilaç mı alsak bilemedik
esimle tüp bebek hakkında karar asamasında iken mesajınızı gördüm ve önce tedavi diyoruz cok tesekkur ederim insallah bekleyen herkes için olumlu haberler duyarızeğer dna hasarı sorunuysa bence önce tedavi olun çünki bizim 2 defa başarısız tüp denememiz var.ve gerçekleşen şeyler tam dna hasarının yapabileceği şekilde seyretti..
yanlız içerik olarak proxeed ile nefortili karşılaştırınca sanki proxeed daha güçlü gibi
biz uc ay proxeed kullandık dna hasar gereklı degere ulasmayınca bu ılacı onerdi kaan bey kısa bır suredır de onu kullanıyoruz insallah sonuç alırız tabi isteyen herkesle birlıkte insallah hayırlı sonuclar alalım
eşimde kullanıyor 15 gündür.kaan hocanın söylemesiyle başladık.internetten bir ecza sitesinden 396 tl 4 taksitle aldık..ilacın kendi sitesinde direkt telefonla veya k.kartı ile alınabiliyor taksit yok. NeoFertil Sağlıklı Yaşam adresleri..geçen ay kaan hoca proxeed de kullanabilirsin yerine dedi ama o daha pahalıya geliyor..içerikleri aynı..90 günlük bu 396 tl..geçmiş olsun
canım bebeğin hayırlı olsun sağlıklı doğsun inş.durumunuzdan bıraz bahsedermısınız sperm değerlerınız neydı hız sayı morfoljısı.sperm dna hasarınız falan.bırde doğal yoldanmı hamıle kaldınız.yoksa tedavımı tesşk.
amin teşekkür ederim.sperm değerlerimiz sayı ve hız bakımından çok iyiydi.yaklaşık 100 mlyon/ml,hız %65 civarında..ancak morfoloji %3'tü sonradan %6 ya çıktı.dna hasarı çoktu işte bizde.hiç hasarsız %0 dı. 2 tüp denedik tutmadı.kaan hocanın tedavisiyle 2 ayda hamile kaldım doğal yolla hemde![]()
pekı sadece profertıl mı kullandınız yoksa başka takvıye aldınızmı morfoljınız ıyı yukselmıs onun için sordum canım.değerlerınzıde gayet ıyıymıs ınş bizimkılerde yukselır en kısa zamanda bebeğimizde gelır ınş.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-kendiliginden-hamileyimsperm-dna-hasari.html bu benim hikayem orada yazdım kullandıklarımızı.yalnız %3 den %6'ya çıktığı dönemde kaan hocaya gitmemiştik.o sırada keçiboynuzu kürü ve arı sütü bal polen karışımı yedi eşim..
amin teşekkür ederim.sperm değerlerimiz sayı ve hız bakımından çok iyiydi.yaklaşık 100 mlyon/ml,hız %65 civarında..ancak morfoloji %3'tü sonradan %6 ya çıktı.dna hasarı çoktu işte bizde.hiç hasarsız %0 dı. 2 tüp denedik tutmadı.kaan hocanın tedavisiyle 2 ayda hamile kaldım doğal yolla hemde![]()