• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Arkadaslar yardım eşi neofortil tablet kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar hepinizin tahmin edecegi gibi esimin sonuçları cok kötü dr muz bunu tavsiye etti biraz pahalı ve bilgi almadan kullanmak istemiyoruz ilaç parası tüp bebegi gecti

Arkadaslar hepinizin tahmin edecegi gibi esimin sonuçları cok kötü dr muz bunu tavsiye etti biraz pahalı ve bilgi almadan kullanmak istemiyoruz ilaç parası tüp bebegi gecti

eşimde kullanıyor 15 gündür.kaan hocanın söylemesiyle başladık.internetten bir ecza sitesinden 396 tl 4 taksitle aldık..ilacın kendi sitesinde direkt telefonla veya k.kartı ile alınabiliyor taksit yok. NeoFertil Sağlıklı Yaşam adresleri..geçen ay kaan hoca proxeed de kullanabilirsin yerine dedi ama o daha pahalıya geliyor..içerikleri aynı..90 günlük bu 396 tl..geçmiş olsun

eşimde kullanıyor 15 gündür.kaan hocanın söylemesiyle başladık.internetten bir ecza sitesinden 396 tl 4 taksitle aldık..ilacın kendi sitesinde direkt telefonla veya k.kartı ile alınabiliyor taksit yok. NeoFertil Sağlıklı Yaşam adresleri..geçen ay kaan hoca proxeed de kullanabilirsin yerine dedi ama o daha pahalıya geliyor..içerikleri aynı..90 günlük bu 396 tl..geçmiş olsun

cevap verdiğiniz icin tesekkur ederim bizim durum pek iyi olmadıgı için neofortil önerdi ama kafamız cok karısık tüp mü denesek ilaç mı alsak bilemedik

cevap verdiğiniz icin tesekkur ederim bizim durum pek iyi olmadıgı için neofortil önerdi ama kafamız cok karısık tüp mü denesek ilaç mı alsak bilemedik

eğer dna hasarı sorunuysa bence önce tedavi olun çünki bizim 2 defa başarısız tüp denememiz var.ve gerçekleşen şeyler tam dna hasarının yapabileceği şekilde seyretti..

eğer dna hasarı sorunuysa bence önce tedavi olun çünki bizim 2 defa başarısız tüp denememiz var.ve gerçekleşen şeyler tam dna hasarının yapabileceği şekilde seyretti..
esimle tüp bebek hakkında karar asamasında iken mesajınızı gördüm ve önce tedavi diyoruz cok tesekkur ederim insallah bekleyen herkes için olumlu haberler duyarız

arkadaşlar bizde neofortili bir arkadaşımızdan duyduk kadın doğum uzmanı Bülent Ruso tavsiye etmiş kuıllanıyorlar. bize de hacettepeden Ali Ergen tavsiye etti. eşim 3 ay kullanacak . tedavi proxeed e göre daha ucuz neredeyse yarı yarıya inşallah iyi sonuç alırız. sonuçları tekrar paylaşacağım. inşallah herkesin işine yarar...

merhaba arkadaşlar benim eşim proxeed plusı da kullandı şu an neofortili kullanıyor.kaan hoca önerdi ikisinide fakat proxeed plus midesini ağrıttı.neofortil daha iyi gibi kullanalı 4gün oluyor gerçi.birde çakşır kökü demleyip içirmenizi öneririm bizde işe yaradı.tüp bebek merkezi olarak nereyi önerirsiniz?ilk denememi ankara ünvde yaptım mecburen eşim orda tedavi oldu diye.iyi bir merkez varmı önereceğiniz?

proxeed neofortile göre fiyatı daha fazla.. içerik olarak aynı etken maddeyi kullanıyorlar.. bu aralar neofortil ismini çok duyuyorum genel bir memnuniyet söz konusu.. yeni çıkan bir ilaç inşallah faydasını görürüz.. Reklam amaçlı üyelik...

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlız içerik olarak proxeed ile nefortili karşılaştırınca sanki proxeed daha güçlü gibi

biz uc ay proxeed kullandık dna hasar gereklı degere ulasmayınca bu ılacı onerdi kaan bey kısa bır suredır de onu kullanıyoruz insallah sonuç alırız tabi isteyen herkesle birlıkte insallah hayırlı sonuclar alalım

biz uc ay proxeed kullandık dna hasar gereklı degere ulasmayınca bu ılacı onerdi kaan bey kısa bır suredır de onu kullanıyoruz insallah sonuç alırız tabi isteyen herkesle birlıkte insallah hayırlı sonuclar alalım

hayırlısı bakalım bizde 3 ay kullandık proxeed ama sadece sayı arttı morfoloji ve hız değişmedi

canım bebeğin hayırlı olsun sağlıklı doğsun inş.durumunuzdan bıraz bahsedermısınız sperm değerlerınız neydı hız sayı morfoljısı.sperm dna hasarınız falan.bırde doğal yoldanmı hamıle kaldınız.yoksa tedavımı tesşk.

canım bebeğin hayırlı olsun sağlıklı doğsun inş.durumunuzdan bıraz bahsedermısınız sperm değerlerınız neydı hız sayı morfoljısı.sperm dna hasarınız falan.bırde doğal yoldanmı hamıle kaldınız.yoksa tedavımı tesşk.

amin teşekkür ederim.sperm değerlerimiz sayı ve hız bakımından çok iyiydi.yaklaşık 100 mlyon/ml,hız %65 civarında..ancak morfoloji %3'tü sonradan %6 ya çıktı.dna hasarı çoktu işte bizde.hiç hasarsız %0 dı. 2 tüp denedik tutmadı.kaan hocanın tedavisiyle 2 ayda hamile kaldım doğal yolla hemde:nazar:

amin teşekkür ederim.sperm değerlerimiz sayı ve hız bakımından çok iyiydi.yaklaşık 100 mlyon/ml,hız %65 civarında..ancak morfoloji %3'tü sonradan %6 ya çıktı.dna hasarı çoktu işte bizde.hiç hasarsız %0 dı. 2 tüp denedik tutmadı.kaan hocanın tedavisiyle 2 ayda hamile kaldım doğal yolla hemde:nazar:

pekı sadece profertıl mı kullandınız yoksa başka takvıye aldınızmı morfoljınız ıyı yukselmıs onun için sordum canım.değerlerınzıde gayet ıyıymıs ınş bizimkılerde yukselır en kısa zamanda bebeğimizde gelır ınş.

pekı sadece profertıl mı kullandınız yoksa başka takvıye aldınızmı morfoljınız ıyı yukselmıs onun için sordum canım.değerlerınzıde gayet ıyıymıs ınş bizimkılerde yukselır en kısa zamanda bebeğimizde gelır ınş.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-kendiliginden-hamileyimsperm-dna-hasari.html bu benim hikayem orada yazdım kullandıklarımızı.yalnız %3 den %6'ya çıktığı dönemde kaan hocaya gitmemiştik.o sırada keçiboynuzu kürü ve arı sütü bal polen karışımı yedi eşim..

canım cok sevindim gercekten bana umut oldun insallah saglıkla kucagına alırsın bu mübarek günlerde bizede dua et lütfen

maalesef aşılamam tutmadı. Kaan Aydos a bir arkadaşın tavsiyesiyle gittik. Oda bize sperm dna hasar testi yaptırmamızı söyledi. yaptırdık. Ve sonuç % 43 hasarlı çıktı. bize doğal yallardan çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi ve aşağıdaki tedaviyi önerdi. bizde bu tedaviyi uygulamaya karar verdik.

Spermlerinizde DNA içeriklerinde hasar oranı normalden yüksek. Bu, çocuk olmamasını izah eder. Tedavi ile düzeltirsek, doğal yolla da çocuk olabilir. Bunun için:

1) Menagon ampul. Pazartesi ve perşembeleri bir tane, insülin enjektörü ile karın ya da kol derisi altına aşı yapılır gibi yapılırlar.

2) Neofortil kapsül. Sabah akşam 1 tane. https://www.neofertil.com.tr/ sayfasından da temin edebilirsiniz.

3) Mayıs başında aşağıdaki kan tahlillerini yaptırıp lütfen bana yazın:

AST

ALT

GGT

FSH

Testosteron

Back
X