arkadaşlar uzun yazdım mesaj ama sayfada görünmedi neyse takrar yazayım bebeğim çok ağladı dr aradım özeline gittik,tahlil falan yaptı bebğin çok sağlıklı mama falan verme sakın dedi.hiç bir sorun yok dedi kullanman gerekenleri zaten kullanıyosun dedi zinko,mikostatin ve sinamarin.doktora sordum bir çocuk 4 saat ağlıyor ve sebebi yok .dr izmitte bir numara o anlamadıysa kimse anlamaz .bebğim şu anda bile çıldırırcasına bağırıyor teyzesi bakıyor yoksa ne yapardım.ben ne yapıcam şaştım kaldım çaresiizm. ne oluyor bu çocuğa?
merhaba hatice biz de aynı sebepten p.tesi günü acillik oldukbir görsen bütün hastaneye rezil olduk batttaniy ile salladık heryerde millet gelip gelip akıl vermeye çalışıyor iyice sinir oldum tahliller falan yapıldı bişey çıkmadı doktor kolik olabilir demişti inanılmaz bir ağlama ama son 3-4 gündür iyiyiz birde ağladığı dönemde bebişimin kakası yemyeşildi şimdi ayağına 2 kat patik giydiriyorum maşallah galiba üşüttüğü için sancısı vardı bilemiyorum bu arada kolik bebekler en az haftada 3 gün 3 saatten fazla ağlayan bebeklermiş bebeğe bir zararı olmazmış ve kendi kendine 4. aydan sonra geçermiş tabi her bebekte böyle olurmu bilemem
bu kullandığınız ilaçları doktor hangi sebepten dolayı verdi haticecim??hele bu zinkoyu kullanmayan yok nerdeyse?bize verilmedi bööle bişi*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?