Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bazen geliyo aklıma msj atasım geliyo ama atmıyorum.umarım dediğiniz gibi olur bu şekilde davranmam onu pişman eder, sizlere güveniyorumm..
Kaybettiğini düşünmesini nasıl sağlarız peki?
kendine çeki düzen vermeli bnce insan.. her ayrılıktan sonra bi dağılma modu oluyo biz kızlarda.. sonra mutluymuş havasına girmeli.. onun bulunduğu ortamlarda daha neşeli olunmalı.. onu görmezden gelmeli.. hatda hayatında başkası varmış gbi yaparsa bnce iyice dağılır karşısındaki kişi.. çünkü erkekler daima zor olanı sever. :)
arkadaşlar bazen geliyo aklıma msj atasım geliyo ama atmıyorum.umarım dediğiniz gibi olur bu şekilde davranmam onu pişman eder, sizlere güveniyorumm..
Haklısın, ben de aynen böyle yapmaya çalışıyorum, erkekler avcı karakterli bana kalırsa ve klişe bir laf ama kaçan her zaman kovalanıyor işte. Ama bizim hiç karşılaşma ortamımız yok, yine de merak edip facebook'uma vs bakıyor mudur bilmiyorum ama zaten karşılaşmıyorsak benden nasıl haber alacak ya da mutlu olduğumu umursamadığımı, hatta başka erkeklerle görüştüğümü vs nereden bilecek ki?
walla tatlım o işler hiç belli olmaz.. bi ara eski sevglm msj attı.. bn senden okdr şey istedim umrsamadın gtdn o sevgiline kek yaptın fln die.. meğerse ark.larının facesnbden bana bakıyomuş..
matahari sabırla bekliyorum canım.Ama benimki gibi dengesizinin olduğunu düşünmezdim hiç şaşırdım doğrusu :)
ne kadar oldu hayatım hiç konuşmayalı? ve ayrılalı?
Kesinlikle katılıyorum.
Ben de aynen konu sahibi gibi yaptım, sürekli ayrılıp barıştığım bir ilişkim vardı ve artık bana saygısı kaybetme korkusu kalmamıştı, her geri geldiğinde de aptal gibi kabul ediyordum. Artık benimle oynamasına dayanamadım ve ağır bir mesaj attım rest çektim 2 hafta önce. Bu arada toplamda son ayrılığımızın üzerinden toplamda 1,5 ay geçti, ama ben o mesajı attığımdan beri 2 haftadır hiç konuşmadık. Şimdi facebook'ta vs saçmasapan insanları ekliyor beni sinir etmeye mi çalışıyor hala bilmiyorum. Ama ben rest çeken mesajımda bir daha aramamasını hayatıma girmemesini artık bana değer vermeyen hiç kimseyi hayatımda istemediğimi yazdım. O mesajın üzerine aramaz diye düşünüyorum.
Konu sahibiyle benzer bir durum olduğu için sormak istiyorum, kızlar sizce bu tip rest çeken hayatımdan çık türü mesajlar erkeklerde nasıl bir etki yaratır?
canım tecrübeyle sahip, kadının karakteri güçlüyse, tek başınada yapabildiğini ispatlamışsa, küfür bile etsen geri dönüyorlarbence asıl kaybetmeyi göze alırsanız kazanıyorsunuz