arkadaşlar yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var.iki arada bi derede kaldım...

canım tabiki mecbur değil görümcem ben zaten onların agzını yoklamıştım.anneme zaten ayda 1 evime gelıyo babam izin vermıyo vermezde

işin içinde torun olunca belki babanız kıyamaz annenizi gönderir size.bence anneniz konusunda çözüm bulmalısınız kv gönülsüz çünkü bakmaya başlar sonra bakamıyorum dese napcaksınız iştenmi ayılacaksınız. ya biraz dişinizi sıkın oturn evde yada anneniz baksın

teşekkür ederim düşüncenizi benimle paylaştınız ama babam baya katıdır konuşmaz bizimle ben bugün komşuma rica ettim kızıma inşallah o bakacak.

teşekkür ederim düşüncenizi benimle paylaştınız ama babam baya katıdır konuşmaz bizimle ben bugün komşuma rica ettim kızıma inşallah o bakacak.

umarım hakkınızda hayırlısı olur komşunuzda iyi bakar inşallah.belki zamanla buzlar erir ve içiniz rahat ede ede annenize bırakırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…