arkadaşlar yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var.iki arada bi derede kaldım...

hayalumud

15.11.2012
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
414
36
43
34
Ankara
selam kızlar öncelikle size kendimi tanıtayım ben 34 yaşında 4 yıllık evli 16 aylıkta dünya tatlısı bir kızım var maşallah
ben kızım dünyaya gelmeden önce çalışan bir bayandım şu anda çalışmıyorum ama artık işe başlamam gerekiyo malum yaşam
şartları zor ama kızımı kime emanet edip işe gideceğim bilmiyorum çok zor bir durum annem kızıma bakmayı çok istıyor ama
babamla görüşmediğimiz için bu çok zor hatta imkansız babam benimle görüşmüyor çünkü onun istemediği bir evlilik yaptım
kaçarak evlendim bundan dolayı sadece ailemden annem ile görüşüyorum.kaynanama gelince oda eşini 3 sene önce kaybetti
Allah rahmet eylesin.şu anda yalnız ama bazı sebeblerden dolayı kızı ve kızının 2 çocuğu ile birlikte yaşıyorlar görümcemin
kocası hapiste oda ayrı bi olay zaten neyse ben bir gün kaynanam bana geldiğinde konuyu açtım kızıma bakar mısın diye
sordum oda bakarım dedi ama sonra bir daha ses çıkmadı bende aradan zaman geçti aradım ve kaynanama yani görümceme gittim
bi ara görümcem ile küstüm ama şu anda konuşuyoruz.anne dedim kaynanama senden haber çıkmadı ne oldu torununa bakmayacak
mısın dedim bakarımda ben hastayım dedi(seneler önce kanseri yenmiş kendi)ben bu çocugun arkasından nasıl koşturuyum altını
nasıl değişiyim ben hastayım diyip bahaneler uydurdu bence.bende görümcemde vardı ya dedim 2 kadın bir bebege bakamaz
mısınız burda bakın işte dedim görümcem hemen lafa atladı olur dedi ben altınıda değiştiririm dedi ama kaynanamda hala tık
yok ben mayıs gibi işe başlayacagımı söyledim.bir kaç gün sonra tekrar görüştük kızı ile tartıştığını geçinemediğini evine
gidecegini görümcemin hiçbir iş yapmadığını anlattı bana bende bize gel hem bizde kal hem torununa bak dedim tmm dedi
evimin pencerelerini değiştireceğim sonrada kafa dağıtmaya istanbula bacısının yanına gideceğini söyledi sonra gelirim
size bakarım torunuma dedi buğün ise mayısın 23 de istanbula gideceğini 1ay kalacagını söyledi anlayacagınız o kendine
göre plan yapıyo bizi düşünmüyo ben kızıma bakacagınıda düşünmüyorum artık bana bu güveni vermıyo ben ne yapacagımı
şaşırdım bakıcıda tutamıyorum çok pahalı çalıştığımı bakıcıyamı veriyim o zaman çalışmamın bir anlamı yok ki ya lütfen
bir akıl verin bana yazımı okuduğunuz için çok çok teşekkür ederim.

annem bakamıyor işte canım

can o zaman görümcnele konuş başbaşa.onuikna et.kayınvaliden hem yaşlı hem de hastaymış.yaşlılara bakmak zor gelir.görümcen baksın.hem kocası hapistediye belki parayada ihtiyacı vardır.karşılıklıksız bakacak tabiki biliyorum da paraya ihtiyacı var derken şunu demek istedim arada bir ihticcı olan ufak tefek şeyler alıp hediye edersen daha bi gönüllü bakar

annem bakamıyor işte canım

canım o zaman görümcnele konuş başbaşa.onuikna et.kayınvaliden hem yaşlı hem de hastaymış.yaşlılara bakmak zor gelir.görümcen baksın.hem kocası hapistediye belki parayada ihtiyacı vardır.karşılıklıksız bakacak tabiki biliyorum da paraya ihtiyacı var derken şunu demek istedim arada bir ihtiyacı olan ufak tefek şeyler alıp hediye edersen daha bi gönüllü bakar

canım tabi yardım ederim ama ona onunda evde 8 yaşında özürlü bir erkek çocuğu var birde 12 yaşında kızı birazda görümcem rahatına düşkündür bakamaz gibime gelıyo ne yapacam şaşırdım

kayınvalideye nazaran anne daha iyidir ama annem bakamaz diyosunuz :26:
çalışmayı erteleyecek durumunuz varsa erteleseniz kızınız en azından kreşlik yaşa gelse olabilir mi
Veya bakıcı diycem çok iyi araştırıp referanslı bakıccı düşünebilirmisiniz
Işkurun ayarladığı bakıcılar var

canım en fazla 2 ay bekleye bilirim bakıcı fiyatları malum çalıştığımın bir anlamı kalmaz ki

daha önce de konuştu ama kaynanamın bi dediği bi dediğini tutmuyo ki canım bakalım akşam eşimle tekrar bu konuyu bi konuşup yol bulmaya çalışacağız inşallah.

pekı kaynanan çocuguna senın ıstedıgın gıbı bakmazsa ne olacak bunu dusundun mu hıcccc.

Kendiniz bakın en az 3 yasına kadar,cocugun karakteri ve zekası bu ilk 3 yas içinde olusuyor.Evinize bes kurus az girsin ama ne olur terk etmeyin =(
Basarılar

Son düzenleme:
Ne kadar çok gitmişsiniz kayinvalidenizin üzerine bakmak zorundaymış gibi.
Bakmak istemiyor olabilir, tabii ki kendine göre plan yapacak.
Defalarca sormanın ne anlamı var?

Oturduğunuz yerde yok mu uygun biri, komşu falan?

Anlattıklarına bakılırsa bakmaya hiç gönlü yok gönülsüz yapılan işten hayır gelmez.

ya canım üzerine gitmedim beni umutlandırıp yarı yolda koyması zoruma gitti tabi ki bakmak zorunda değil kimseye güvenip doğurmadım çocuğumu.zaman çok kötü kimseye güvenemiyorum bu oturduğum yere yeni taşındım kimseyi tanımıyorum.

sizin yapacağınız kızınız kreşe gidene kadar ya kendiniz bakacaksınız yada uygun bir bakıcı bulup yine kreşe gidene kadar bakıcı bakacak.. siz bir kaç yıl sıkıntı çekeceksiniz..
sıkıntısız hayat yok ki keşke hepimizin istediği oluverse hayat ne güzel olurdu ama olmuyor işte...

kayınvalidenize gelince kadın bakma zorunda değil belki size bakamam diyemediği için planlarından bahsediyordur açıkça söyleyemiyordur..

yaşlı insanları da anlamak lazım...

''İki kadın bi çocuğa bakamazmısınız'' bikere görümceniz sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil, hatta kendi evinde bakılmasına izin vermek zorunda bile değil ki o razı olmuş yani takdir ettim kadını.

Kv biraz bencil sanırım eğer hastalığı gerçekten bahaneyse, anneniz günübirlik gelip sizin evinizde baksa olmaz mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…