- 6 Ocak 2018
- 17
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Wingsofdevil
-
İlkini yazamadımAynı konu kaç defa açıldı?
Bu konunun sorunu ne? Fal bakılmış arkadaşlar telefonu kurcalamış siz sevgili olmuşsunuz ben problemi anlamadımİlkini yazamadım
TELEFONUMDA İNSTAGRAMIMDAKİ KONUSMALAR SİLİNMİSTİArkadaşım sen manyak mısın?
Şifreli telefonunu sen yokken açacaklar, notlarına girecekler, çocukla ilgili kısımları görüp ona yetiştirecekler ve sen buna coook eminsin.
Neden?
Çünkü online falcin öyle dedi
Bence bu kadar paranoya çok fazla. O falcı uygulaması da hiçbirsey bilmiyor, buna emin olabilirsin.
Yine de hayırlı birşeye yaramış çocuğa acilmissin. 'manyak bu kiz' diye korkutma da dengesiz hareketlerine bir ara ver derim
ciddi söylüyorum instagramımda bir gariplik vardı. Ben okuduklarına eminim siz orda telefon görüp okumaz mısınız? Benim hislerim kuvvetlidirTELEFONUMDA İNSTAGRAMIMDAKİ KONUSMALAR SİLİNMİSTİ
Bunun cevabını burda aramak ne kadar doğru bilemedim ben arkadaşlarına sormak daha mantıklı değil mi :)TELEFONUMDA İNSTAGRAMIMDAKİ KONUSMALAR SİLİNMİSTİ
Neden sordunBunun cevabını burda aramak ne kadar doğru bilemedim ben arkadaşlarına sormak daha mantıklı değil mi :)
Neden arkadasıma sormaliyimNeden sordun
Buraya bu konunun açılmış olmasından olabilir mi? Fal medyum gibi şeylere inanmayın.Neden sordun
Sorum su yanlıslıkla mı bilerek mi sildiler? Telefonunu okuduk diye göndermek amacıyla mi yoksa hatamı yaptilaerArkadaşlarım kurcaladı demedin mi sen telefonu silmişse onlar silmiştir neden silindi diye burda sormak mantıklı gelmedi bana
Ne önemi var. Neyse hayırlı geceler sana bu soruyu da falcıya sor o bilirSorum su yanlıslıkla mı bilerek mi sildiler? Telefonunu okuduk diye göndermek amacıyla mi yoksa hatamı yaptilaer
Tabii ki okumamciddi söylüyorum instagramımda bir gariplik vardı. Ben okuduklarına eminim siz orda telefon görüp okumaz mısınız? Benim hislerim kuvvetlidir
Haklısınız ama okulda bunu yapcak cok kisi var. Dedikoducu beni sevmeyen elimden geldigince trip atmamaya calisiyorumTabii ki okumam
Benim telefonum ortada kalınca da düşünmem biri mi açtı diye.
Kaldı ki şifreniz var. Size göre kolay bir şifre ama kim nereden bilsin 12345... olduğunu? Belki doğum tarihiniz,belki sevgilinizin adı... Millet tüm teneffüsünü uygun kombinasyon yapmakla mi geçirecek?
Hayiiir...ergenlikte öyle zannedilir ama dünya sizin etrafınizda dönmüyor, herkes de sizin hayatınızı merak etmiyor. Emin olabilirsiniz ama sadece paranoya yapıyorsunuz.
Kaldı ki madem utandıniz, çocuğa neden trip atıyorsun? Bu dengesiz hareketler sadece bir sonraki sevgilisi daha sakin ve daha dengeli olunca onun kıymetini anlamasına yarar sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?