bu akşam yaşadığım bi olay beni derinden etkiledi bir yaşında oğlum eşim ve ben akşam kış için alışverişe çıktık ve ordanda yemek yemek için bi restoranta oturduk yemekleri söledik tam geldi ben o sırada restorantın camından dışarıyı izliyodum aşşağıda bi kadın kucağında oğluyla marketin çöpe attıkların dan sebze meyve toplamaya çalışıyor oğlu uyumuş kucağında uyandıkça emzirip susturmaya çalışıyo bi yandan yemek falan yiyemdim tabi boğazıma dizildi herşey eşime rica ettim yardımda bulunmak için hemen indi bi miktar para verdi çıkışta baktım hala orda hava soğuk yağmur yağıyo oğlu üşümüş ağlıyo oğlumun balonuyla oyuncağını verdim güldü sevindi sustu o an için :) dayanamadım konuştum biraz 2yaşındaymış oğlu ve evdede 7 ve 10 yaşında iki kızı daha varmış sanırım kendimi tutamadım ev numarasını aldım bindik arabaya eve geldik arabada konuştuk eşimle evde ablamın kızı ve oğlundan bide oğlum için sakladıgım büyük kıyafet oyuncak ne bulduysam doldurdum poşetlere hemen geri gittik Allah tan ordaymış aldık onuda evine bıraktık çok dua etti ama yeterince yardımcı olamadım elimden geleni yapıcam ama sizlerdende rica ediyorum yardım edelim yardım etmek isteyenler bana ulaşşın aile ankara da ev numarası var bende lütfen konuyu kapatmayınn