- 3 Şubat 2024
- 4
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi reyhan2024
Sizi üzmek istemem ama 6+1 de bile gözükmesi lazımdı kese içindeArkadaşlar lütfen cevaplarsanız deneyimli olan arkadaşlar varsa bana biri cevap verebilir mi son adet tarihim 10 Aralık adet tarihime göre neredeyse 7 hafta 6 günlük hamileyim ilk ultrasonda bebeği göremedik 5 haftalıkken gittim ilk ultrasona.1 hafta sonra kalp atışı için gittim duyulmadı 1 hafta sonra daha tekrar gittim yani dün duyulmadı bebekte görülmedi.Başka hastane doktor denedim bu gün gittim özel hastaneye doktor boş gebelik vajinal ultrasonda yaptı boş gebelik dedi ve kese boyutuna göre de 6 haftalık dedi ve kürtaj önerdi ama bana erken bekle diyenler var ne yapacağımı şaşırdım. İlk foto 5 haftalık ultrason ikinci foto 7,5 haftalık 3. Foto vajinal 7,5 haftalık adet tarihime göre.
Boş gebelik dendi boş gebelik sebebi ne acaba bi yerde biz bi yanlışlık mı yaptıkNormalde ilk zamanlarda bebek gözükmeyebiliyor ama sizinki 7+5 gözükmesi gerekirdi birde vajinal ultrason ile de bakmış bir de İki doktor aynı şeyi söylemiş yanılma olmaz herhalde. Geçmiş olsun
Boş gebelik dendi. Beta hcg kontrolü yapıyorlar Şuan sonra kürtajSizi üzmek istemem ama 6+1 de bile gözükmesi lazımdı kese içinde
Boş gebelik dendi beta hcg kontrolü düşüşleri olursa kürtaj sanki düşüş olmuş gibi zaten kürtaj zor birşey mi acabaGeç döllenme olmuş da olabilir benim de 6 haftalıkken kese boş gibi gözüktü kalp atışı duyamadık 1 hafta sonra gittim bebeği de tam gördük kalp atışını da inşallah sizinde öyledir eğer ki geç döllenme olduysa kese olur ama bebek küçük olduğu için gözükmeyebilir
Hiç bilmiyorum canım çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla kucağını doldurur inşallahBoş gebelik dendi beta hcg kontrolü düşüşleri olursa kürtaj sanki düşüş olmuş gibi zaten kürtaj zor birşey mi acaba
Lütfen benimde ultrason görüntüme bakar mısınız. Doktor 18 mm olmuş ama 25 e kadar bekleriz dedi herşey yolunda ama henüz bebek görünmedi. Geç döllenme olabilir miGeç döllenme olmuş da olabilir benim de 6 haftalıkken kese boş gibi gözüktü kalp atışı duyamadık 1 hafta sonra gittim bebeği de tam gördük kalp atışını da inşallah sizinde öyledir eğer ki geç döllenme olduysa kese olur ama bebek küçük olduğu için gözükmeyebilir
canım son adet tarihine göre kaç haftalık olması gerekiyor hesapladın mı ona göre anlaşılır geç döllenme olabilir 3. Fotoğrafta minik bişey var gibi ama tam belli değil daha içini ferah tut benimde öyle küçücüktü güzel haberlerini bekliyorum inşallahLütfen benimde ultrason görüntüme bakar mısınız. Doktor 18 mm olmuş ama 25 e kadar bekleriz dedi herşey yolunda ama henüz bebek görünmedi. Geç döllenme olabilir mi
Mesela benim hesaplamama göre 8 haftalık olması gerekiyordu ama 6 haftalıkmış bebişim yani geç döllenme olmuşcanım son adet tarihine göre kaç haftalık olması gerekiyor hesapladın mı ona göre anlaşılır geç döllenme olabilir 3. Fotoğrafta minik bişey var gibi ama tam belli değil daha içini ferah tut benimde öyle küçücüktü güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Canım işte Ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 ocak'ta son adet tarihim beklenen adet tarihim 7 Şubat'ta fakat olmadım 29 Şubat'ta kaset test yaptım çıkmadı hatta 12 Şubat'ta kan vermiştim yine çıkmamıştı şu an doktor 2 şubat'tan hesaplıyor Ben de anlamadım gitti kimisine sordum kız bebek olursa hemen görünmüyormuş diyorlar doğru mudur acabacanım son adet tarihine göre kaç haftalık olması gerekiyor hesapladın mı ona göre anlaşılır geç döllenme olabilir 3. Fotoğrafta minik bişey var gibi ama tam belli değil daha içini ferah tut benimde öyle küçücüktü güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Mesela benim hesaplamama göre 8 haftalık olması gerekiyordu ama 6 haftalıkmış bebişim yani geç döllenme olmuş
Canım zaten benim hesaplamama göre de benim şu an 9 haftalık olmam gerekiyorduMesela benim hesaplamama göre 8 haftalık olması gerekiyordu ama 6 haftalıkmış bebişim yani geç döllenme olmuş
Cinsiyet için hemen göstermez derler normalde benimde geç döllenme ama erkekCanım işte Ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 ocak'ta son adet tarihim beklenen adet tarihim 7 Şubat'ta fakat olmadım 29 Şubat'ta kaset test yaptım çıkmadı hatta 12 Şubat'ta kan vermiştim yine çıkmamıştı şu an doktor 2 şubat'tan hesaplıyor Ben de anlamadım gitti kimisine sordum kız bebek olursa hemen görünmüyormuş diyorlar doğru mudur acaba
O zaman geç döllenme olmuş canım içini ferah tut strese girmeCanım zaten benim hesaplamama göre de benim şu an 9 haftalık olmam gerekiyordu
Hayırlısı olsun inşallahCinsiyet için hemen göstermez derler normalde benimde geç döllenme ama erkek
İnşallah öyledir canım 28'de tekrar gideceğim dua edin lütfenO zaman geç döllenme olmuş canım içini ferah tut strese girme
İnşallah seninledir canım Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsinİnşallah öyledir canım 28'de tekrar gideceğim dua edin lütfen
Amin İnşallah canım benimİnşallah seninledir canım Allah'ım sana ve isteyen herkese nasip etsin