• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar tüp bebek tedavisi olan var mı ? Transferlerimi bu doktorda hep başarısız sizce yanlış yerdemiyim

sevcan_4153

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
10
0
1
32
arkadaşlar da tüp bebek tedavisi olan var mı ? Transferlerimi bu doktorda yaptım hep başarısız sizce yanlış yerdemiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kac kere transfer yaptirdiniz? Tedavi surecinde hangi testleri yaptirdiniz? Basarisiz olduktan sonra sebebi arastirildi mi?

Kac kere transfer yaptirdiniz? Tedavi surecinde hangi testleri yaptirdiniz? Basarisiz olduktan sonra sebebi arastirildi mi?
Merhaba öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim. 5AA kalitesinde 4 transfer yapıldı 4 de tutmadı. Rahim içine bakıldı temiz tutunma zarı 10 mm en üst seviyede tertemiz bir rahim ve zarı anlayacağınız benden yana her şey harika ama olmadı olmadı olmadı yani. Sizce sebep ne olabilir. Farklı hastanelere giden arkadaşlarımın tutmaz dedikleri tutmuşken benim şartlarımın hepsi üst düzeyken neden tutmaz. Aklıma gelen doktor ve ekibi doğal olarak

Merhaba öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim. 5AA kalitesinde 4 transfer yapıldı 4 de tutmadı. Rahim içine bakıldı temiz tutunma zarı 10 mm en üst seviyede tertemiz bir rahim ve zarı anlayacağınız benden yana her şey harika ama olmadı olmadı olmadı yani. Sizce sebep ne olabilir. Farklı hastanelere giden arkadaşlarımın tutmaz dedikleri tutmuşken benim şartlarımın hepsi üst düzeyken neden tutmaz. Aklıma gelen doktor ve ekibi doğal olarak
Gecmis olsun, 4 denemeden olumsuz sonuc aldiginiz icin uzuldum ama umudumuzi yitirmek yok bu yolda. Ben bunu ogrendim duydukca, okudukca...

Rahim icine bakildi dediginiz, Hsg cekildi mi? Hormon degerleriniz kontrol edildi mi? Transferlerin hepsi tutmadi dedikleriniz arasinda tutup da dusukle sonuclanan oldu mu? Olduysa trombofili gibi testler yapildi mi?

Aslinda yapilabilecek cok fazla tetkik var, bazi doktorlar gerek gormezken, bazilari henuz tedaviye baslamadan bile isteyebiliyor. En iyisi farkli bir doktorla yeni bir sayfa acmak olur sanirim...

tüm testlerimiz yapıldı rahim içine kamerayla girildi hormon testleri vs hersey yapıldı. hiç bir problem yok. emriolar olması gereken son kalitede rahim duvarı zarı olması gereken en kalınlıkta ama sonuç hep aynı dün test yaptık 1.2 cıktı test sonucu. düşükle sonuçlananan hiç olmadı direk tutmadı. sizin durumunuz nasıl oldu yani bebek sahibi oldunuz mu bu yolla

tüm testlerimiz yapıldı rahim içine kamerayla girildi hormon testleri vs hersey yapıldı. hiç bir problem yok. emriolar olması gereken son kalitede rahim duvarı zarı olması gereken en kalınlıkta ama sonuç hep aynı dün test yaptık 1.2 cıktı test sonucu. düşükle sonuçlananan hiç olmadı direk tutmadı. sizin durumunuz nasıl oldu yani bebek sahibi oldunuz mu bu yolla
Bazen de sebepsiz bir sekilde tutmayabiliyor, burada boyle sorunlar yasayan arkadaslar var.
Ama yine de hep ayni doktorla ilerlemeye calistiginiz icin belki gozden kacirilan bir sey olmustur 🤔

Ben henuz yeni basladim. Tek gen mutasyonumdan dolayi henuz genetik tarama asamasindayim, yani klasik tup bebek kismina gecemedim henuz 🙃
Aykut beye gorusmeye gitmistim de, dikkatimi cekti basliginiz. Ama sizin sorularinizin cevabi bence yeni bir hocada 🌺

Nerede yaşıyorsunuz acaba. Tabiki doktor değiştirmenizi tavsiye ederim. Herkesin farklı yöntemi var. Ve sizin tedavi olduğunuz yer eminim her yolu denemiştir. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Benim de ilk denemem olacak.

Back
X