• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da tüp bebek tedavisi için hangi doktora gidilmeli kızlar?

ben de Tolga Ecemişin hastasıyım , ilk denemede sonuç aldık. Tolga hoca kendinden çok emin çok da haklı bu konuda
transfer günü bana yüzde 95 tamam bu iş dedi ve tamam oldu
pek çok arkadaşımın tedavisine şahit oldum , süreci tabii ki çok araştırdım
ve çok net bir şey var Tolga hoca risk almıyor ilk tedavide her ihtimali düşünüyor çok da başarılı
ben takipleri de kendisinde sürdürüyorum
objektif yorumlar yapmak lazım , evet pahalı çoğu doktora göre çok çok pahalı hem de
ama fiyatlama harici tek bir negatif yorum yapamam

ben de Tolga Ecemişin hastasıyım , ilk denemede sonuç aldık. Tolga hoca kendinden çok emin çok da haklı bu konuda
transfer günü bana yüzde 95 tamam bu iş dedi ve tamam oldu
pek çok arkadaşımın tedavisine şahit oldum , süreci tabii ki çok araştırdım
ve çok net bir şey var Tolga hoca risk almıyor ilk tedavide her ihtimali düşünüyor çok da başarılı
ben takipleri de kendisinde sürdürüyorum
objektif yorumlar yapmak lazım , evet pahalı çoğu doktora göre çok çok pahalı hem de
ama fiyatlama harici tek bir negatif yorum yapamam
Merhaba fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim

Merhaba fiyatlar hakkında bilgi alabilir miyim
tüp bebek ve transfer ücreti bu yıl nasıl bilemiyorum geçen yıl , yumurta toplayana kadar takip ve opu işlemi 80 bin transfer 40 bin histeroskopi 40 bin şeklindeydi. geçen yıl muayene 4000 di şimdi 6000 tl
doğum da 140 bin tl
pek çok insan tüp bebek işlemi sonrası gebeliğin 12-20 haftaları gibi paket alıp başka yere yöneliyor, çunku paket falan yok ve gerçekten şu an ankaradaki en pahalı doğum olabilir :))

tüp bebek ve transfer ücreti bu yıl nasıl bilemiyorum geçen yıl , yumurta toplayana kadar takip ve opu işlemi 80 bin transfer 40 bin histeroskopi 40 bin şeklindeydi. geçen yıl muayene 4000 di şimdi 6000 tl
doğum da 140 bin tl
pek çok insan tüp bebek işlemi sonrası gebeliğin 12-20 haftaları gibi paket alıp başka yere yöneliyor, çunku paket falan yok ve gerçekten şu an ankaradaki en pahalı doğum olabilir :))
ilave olarak kan testlerini dışarda yaptırıyosanız ona ödeme yapıyorsunuz
embriyoyaya genetik test yani pgt olacak ise embrıyo basına 350 dolar verılıyor
ilaçlar sanıyorum 50-100 bin arası tutuyor

Ben İbrahim Esinler ile tedavime başladım memnunum 🤩
Hacettepe kendisi ve özel muayenehanesi var.
Denge lab. Ve HRS hastanesi ile çalışıyor.
İlk transferim pazartesi transfer olacak inşAllah.
Doktor seçimi bence bana iyi geldi diye sanalda iyi gelecek diye bir şey yok veya tam tersi.
Beyaz eşya misali 😂 bana bozuk sana sapa sağlam denk gele bilir 😅

Ankara Üniversitesi’nde Profesör Murat Sönmezer, tahlilleri filan da Ankara Ünv.de yaptırıyor.
Özel muayenehanesinden randevu alıp görüşebilirsiniz.
Bahçeci de Berfu Demir var.
İkisinin de yaklaşımı çok güzel.
Murat hocanın muayene ücreti nedir? Tahliller için ekstra ücret alıyor mu?

Aynı hastanede başka hocaya muayene oluyorum sanırım ücretleri de aynıdır şu an 645 tl tahliller için de ekstra bir ücret de ölemedim.bende yavuz emre şükür hocadayım

Back
X