Çizgi var başka markalarla da deneyin yada direkt kan verin derimDün ve bugun yaptım farklı markalar. Adetime daha var. Döngümü tam bilmiyorum surekli degistigi icin. Belirti olarak cokca gaz ve mide yanması, kasıklarda iliski sırasında ağrı,baskı hissi, tansiyon düşmeleri, sıcak soğuk vucut ısısı var.
Eki Görüntüle 3576215
Kanda cikar mi henuz erken degil mi reglime daha zaman var çünküÇizgi var başka markalarla da deneyin yada direkt kan verin derim
Pozitif görünüyor testte çıktıysa kanda zaten çıkar erken döllenme olmuş olabilir daha çok varsaKanda cikar mi henuz erken degil mi reglime daha zaman var çünkü
Testte çıktıysa kan da zaten vardır yani çıkarKanda cikar mi henuz erken degil mi reglime daha zaman var çünkü
Cok tesekkur ederim. Doktor beklenen reglden en az 15 gun sonra cikar kanda demistiPozitif görünüyor testte çıktıysa kanda zaten çıkar erken döllenme olmuş olabilir daha çok varsa
Doktorunuz abartmış yumurtlama tarihinden 12 13 gün sonra betaya yansıyorCok tesekkur ederim. Doktor beklenen reglden en az 15 gun sonra cikar kanda demisti
Bazı doktorlara inanılmaması gerektiğini bir kez daha görmüş oldukCok tesekkur ederim. Doktor beklenen reglden en az 15 gun sonra cikar kanda demisti
Cok Haklısınız teşekkür ederim. 17Nisanda kan vermeyi dusunuyorum. Hesaplamaya gore 4hafta 2gün oluyor o tarihte. Bakalim neler olucak ilk defa oldugu icin heyecanli ve stresliyimBazı doktorlara inanılmaması gerektiğini bir kez daha görmüş oldukcanım yumurtlamadan ortalama 12 gün sonra gebelik varsa çıkar adet gecikmesini beklersin beklemezsin ama 15 gün çok fazla sonra Allah korusun riskli gebelik oluyor düşük oluyor ve geç kalınmış oluyor yani testte gördüyseniz kan verip kanla artışı takip etmek gerekir
Hayırlı olsun son adet tarihiniz neydi acabaCok Haklısınız teşekkür ederim. 17Nisanda kan vermeyi dusunuyorum. Hesaplamaya gore 4hafta 2gün oluyor o tarihte. Bakalim neler olucak ilk defa oldugu icin heyecanli ve stresliyim
Teşekkür ederim 18 MartHayırlı olsun son adet tarihiniz neydi acaba
Bence erkenden bile silik çıkmış. Betanız hızla artsın inşallahTeşekkür ederim 18 Mart
İnşallah çok sağolunBence erkenden bile silik çıkmış. Betanız hızla artsın inşallah
Şurada iki üç gün var . Çok düşükken öğrenmekte iyi değil. Eliniz de test varsa gün gün koyulaşmayı takip edebilirsiniz. Betanız 3000-5000 arası keseyi görürsünüz. Kese gördükten sonra betanın önemi yok. 7-8 haftalarda da kalp atışını duyarsınız . Şimdiden hayırlı olsunİnşallah çok sağolunsizce kan tahlili icin 17 Nisanı beklemeli miyim yoksa daha erken gitsem mi
Kesinlikle gidin bence benimde en son adet tarihim 1 Nisan çok erken dimi kan vermek içinİnşallah çok sağolunsizce kan tahlili icin 17 Nisanı beklemeli miyim yoksa daha erken gitsem mi
Kimyasal ne demek ki gecmis olsunGebelik var gösteriyor ama size tavsiyem kana hemen gitmeyin gün gün testlerle takip edin betaniz artsın. Regliniz geciksin öyle gidin. Ben adetime 3 gün kala gidip kan verdim beta HCG 60, ile öğrendim fakat kimyasala döndü adet öncesi daha kan vermem 8-10 günlük gecikmeyi beklerim .. çok üzüldüm esimide üzdüm
Evet sizin icin erken gibi görünüyor once testler yapin bi kac tane cift cizgiyi gorunce gidinKesinlikle gidin bence benimde en son adet tarihim 1 Nisan çok erken dimi kan vermek için
Çok teşekkür ederim amin hepimiz icin hayirlisi olur umarım. Cok heyecanliyim hemen gidip ogrenmek istiyorum sabredemiyorumŞurada iki üç gün var . Çok düşükken öğrenmekte iyi değil. Eliniz de test varsa gün gün koyulaşmayı takip edebilirsiniz. Betanız 3000-5000 arası keseyi görürsünüz. Kese gördükten sonra betanın önemi yok. 7-8 haftalarda da kalp atışını duyarsınız . Şimdiden hayırlı olsun
Döllenme oluyor fakat rahme tutunamadan regl ile birlikte atılıyor.. adet öncesi yapılan testlerde çoğu kadın yaşıyor bu durumu.. o yüzden önerilmiyor adet öncesi testler. Gecikmeyi beklemek daha doğruKimyasal ne demek ki gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?