Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar testlerime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meddii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
66
11
3
26
Dün ve bugun yaptım farklı markalar. Adetime daha var. Döngümü tam bilmiyorum surekli degistigi icin. Belirti olarak cokca gaz ve mide yanması,goguslerde buyume ve ağrı,kasıklarda iliski sırasında ağrı,baskı hissi, tansiyon düşmeleri, sıcak soğuk vucut ısısı var.

Son düzenleme:
Çizgi var başka markalarla da deneyin yada direkt kan verin derim

Kanda cikar mi henuz erken degil mi reglime daha zaman var çünkü
Pozitif görünüyor testte çıktıysa kanda zaten çıkar erken döllenme olmuş olabilir daha çok varsa

Cok tesekkur ederim. Doktor beklenen reglden en az 15 gun sonra cikar kanda demisti
Bazı doktorlara inanılmaması gerektiğini bir kez daha görmüş olduk canım yumurtlamadan ortalama 12 gün sonra gebelik varsa çıkar adet gecikmesini beklersin beklemezsin ama 15 gün çok fazla sonra Allah korusun riskli gebelik oluyor düşük oluyor ve geç kalınmış oluyor yani testte gördüyseniz kan verip kanla artışı takip etmek gerekir

Cok Haklısınız teşekkür ederim. 17Nisanda kan vermeyi dusunuyorum. Hesaplamaya gore 4hafta 2gün oluyor o tarihte. Bakalim neler olucak ilk defa oldugu icin heyecanli ve stresliyim

Cok Haklısınız teşekkür ederim. 17Nisanda kan vermeyi dusunuyorum. Hesaplamaya gore 4hafta 2gün oluyor o tarihte. Bakalim neler olucak ilk defa oldugu icin heyecanli ve stresliyim
Hayırlı olsun son adet tarihiniz neydi acaba

İnşallah çok sağolun sizce kan tahlili icin 17 Nisanı beklemeli miyim yoksa daha erken gitsem mi
Şurada iki üç gün var . Çok düşükken öğrenmekte iyi değil. Eliniz de test varsa gün gün koyulaşmayı takip edebilirsiniz. Betanız 3000-5000 arası keseyi görürsünüz. Kese gördükten sonra betanın önemi yok. 7-8 haftalarda da kalp atışını duyarsınız . Şimdiden hayırlı olsun

Gebelik var gösteriyor ama size tavsiyem kana hemen gitmeyin gün gün testlerle takip edin betaniz artsın. Regliniz geciksin öyle gidin. Ben adetime 3 gün kala gidip kan verdim beta HCG 60, ile öğrendim fakat kimyasala döndü adet öncesi daha kan vermem 8-10 günlük gecikmeyi beklerim .. çok üzüldüm esimide üzdüm

Kimyasal ne demek ki gecmis olsun

Çok teşekkür ederim amin hepimiz icin hayirlisi olur umarım. Cok heyecanliyim hemen gidip ogrenmek istiyorum sabredemiyorum

Kimyasal ne demek ki gecmis olsun
Döllenme oluyor fakat rahme tutunamadan regl ile birlikte atılıyor.. adet öncesi yapılan testlerde çoğu kadın yaşıyor bu durumu.. o yüzden önerilmiyor adet öncesi testler. Gecikmeyi beklemek daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…