ARKADAŞLAR TEST SONUÇLARIMA BAKABİLİRMİSİNİZ

Elfbysl

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
312
69
23
Adetime tam 1 gün var yumurtlama günüm 18 gün oldu toplam dün test yaptım bide bugun yaptım sizce bir farklılık var mı ayrıca bugünkü teste flaş tuttuğumda çizgi görebliyorum

Adetime tam 1 gün var yumurtlama günüm 18 gün oldu toplam dün test yaptım bide bugun yaptım sizce bir farklılık var mı ayrıca bugünkü teste flaş tuttuğumda çizgi görebliyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-01-10 at 09.26.54.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 132
  • WhatsApp Image 2024-01-10 at 09.26.59.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 151
Üzgünüm ben göremiyorum regliniz gecikince tekrarlayin testi hayırli sonuclarimiz olsun

Merhaba benim de reglime 5 gün var. İki gün önce bir gün süren,sadece peceteye gelen lekelenmem ve kasık ağrım oldu ama ertesi gün geçti. Kaç gündür her gün test yapıyorum sanırım bişey yok. Bu sabah yaptığım testte yarım saat sonra bir çizgi çıktı ama bu kuruma çizgisi mi bilemedim. Görüntüye bakarmisiniz?

Eklentiler

• IMG20240110095325.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 151
Fazla damlatmışsınız bozuk bu test. 10 dakika sonra testleri atın zaten

İlkinde bir gölge görünüyor ama ikincisinde göremedim. Hayali çizgiler de görüyoruz psikolojik olarak. Rabbim gerçek pozitifleri göstersin en kısa zamanda inşallah

üzerine su damlatınca çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisi diyorlardı ister öyle deneyin bi ama çizgi çok dağılmış, birkaç güne yeniden yapsanız daha sağlıklı olur

bence testi yenileyin ve 3 damla damlatın sadece 5 dk içinde silik çıkarsa vardır

hayırlısı olsun daha adetinize varsa bi iki gün bekleyip tekrar yaparsınız umudunuzu kaybetmeyin
Evet adet günüme daha 5 gün var. 2 ay önce düşük yaptım sürpriz bir hamilelikti. Şimdi de umutlanıyorum işte belki. 2 gün önce bir gün süren lekelenmem oldu acaba yerleşme kanaması mı dedim iki gündür test yapıyorum böyle çıkıyor �zülüyor insan ister istemez

bende iki ay önce düşük yaptım daha doğrusu kürtajla aldılar korunmadım ama yine bişey yok henüz sizin daha cok varmış belki pozitife döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…