Adetime tam 1 gün var yumurtlama günüm 18 gün oldu toplam dün test yaptım bide bugun yaptım sizce bir farklılık var mı ayrıca bugünkü teste flaş tuttuğumda çizgi görebliyorum
Fazla damlatmışsınız bozuk bu test. 10 dakika sonra testleri atın zatenMerhaba benim de reglime 5 gün var. İki gün önce bir gün süren,sadece peceteye gelen lekelenmem ve kasık ağrım oldu ama ertesi gün geçti. Kaç gündür her gün test yapıyorum sanırım bişey yok. Bu sabah yaptığım testte yarım saat sonra bir çizgi çıktı ama bu kuruma çizgisi mi bilemedim. Görüntüye bakarmisiniz?
5 damla kadar damlattim ama. Bı tane daha yapsam mı acaba?Fazla damlatmışsınız bozuk bu test. 10 dakika sonra testleri atın zaten
üzerine su damlatınca çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisi diyorlardı ister öyle deneyin bi ama çizgi çok dağılmış, birkaç güne yeniden yapsanız daha sağlıklı olurMerhaba benim de reglime 5 gün var. İki gün önce bir gün süren,sadece peceteye gelen lekelenmem ve kasık ağrım oldu ama ertesi gün geçti. Kaç gündür her gün test yapıyorum sanırım bişey yok. Bu sabah yaptığım testte yarım saat sonra bir çizgi çıktı ama bu kuruma çizgisi mi bilemedim. Görüntüye bakarmisiniz?
Testi yıkadım böyle olduüzerine su damlatınca çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisi diyorlardı ister öyle deneyin bi ama çizgi çok dağılmış, birkaç güne yeniden yapsanız daha sağlıklı olur
birkaç güne tekrarlayın pozitif olabilir gibiTesti yıkadım böyle oldu
Baska marka testle yaptım şimdi . 5 dk da bişey çıkmadıbence testi yenileyin ve 3 damla damlatın sadece 5 dk içinde silik çıkarsa vardır
hayırlısı olsun daha adetinize varsa bi iki gün bekleyip tekrar yaparsınız umudunuzu kaybetmeyinBaska marka testle yaptım şimdi . 5 dk da bişey çıkmadı((
Evet adet günüme daha 5 gün var. 2 ay önce düşük yaptım sürpriz bir hamilelikti. Şimdi de umutlanıyorum işte belki. 2 gün önce bir gün süren lekelenmem oldu acaba yerleşme kanaması mı dedim iki gündür test yapıyorum böyle çıkıyor �zülüyor insan ister istemezhayırlısı olsun daha adetinize varsa bi iki gün bekleyip tekrar yaparsınız umudunuzu kaybetmeyin
Adet gunumde tekrar deneyeceğim umarım öyle olur teşekkürlerbirkaç güne tekrarlayın pozitif olabilir gibi