- 13 Şubat 2023
- 428
- 75
- 40
Ben de düşük olunca kürtaj oldum aynı zamanlarda yaşamışızbende iki ay önce düşük yaptım daha doğrusu kürtajla aldılar korunmadım ama yine bişey yok henüz sizin daha cok varmış belki pozitife döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de düşük olunca kürtaj oldum aynı zamanlarda yaşamışızbende iki ay önce düşük yaptım daha doğrusu kürtajla aldılar korunmadım ama yine bişey yok henüz sizin daha cok varmış belki pozitife döner
Kürtajdan ne kadar sonra adet gördünüz tekrar?bende iki ay önce düşük yaptım daha doğrusu kürtajla aldılar korunmadım ama yine bişey yok henüz sizin daha cok varmış belki pozitife döner
28 gün sonra oldum sonraki adetim 30 günü buldu bu ayda dün oldum 25 gün sonraKürtajdan ne kadar sonra adet gördünüz tekrar?
Benim kürtaj sonrasi 40 günde geldi. Şimdi 5 günüm var . Offf ya beklemeek umut etmek çok zor çok yorucu. Umarım rabbim gonlumuzdekini bir an önce verir28 gün sonra oldum sonraki adetim 30 günü buldu bu ayda dün oldum 25 gün sonra
11. gün gece pik görmüşsünüz, 12. gün T çizginiz solmuş çatlama gerçekleşmiş, 12. günün değerlendirilmesi lazımKizlar Merhaba OVULASYON TESTLERİME bakarmisiniz ? ilk kez ovulasyon testi deneyenlerdenim. Adet başlangıç tarihinden sonraki 10.gun başladım testlere. Yorumlarsanız çok mutlu olurum çok anladığım bişi değil.catlama oldu mu olmadı mı anlayamiyorum. Dün gece de kasıklarımda bir ince sizi vardı ama şu an yok
Değerlendirdik bakalım hayırlısı teşekkürler11. gün gece pik görmüşsünüz, 12. gün T çizginiz solmuş çatlama gerçekleşmiş, 12. günün değerlendirilmesi lazım
rica ederimDeğerlendirdik bakalım hayırlısı teşekkürler
yükseliyor yapmaya devam edin daha pik olmamışBenim testime de bakar mısınız,?
yükseliyor yapmaya devam edin daha pik olmamış
acaba 17 mi pik günü, test markasına göre değişiyor olabilir mi bilemedim. pcos gibi hormonal bir durumunuz var mı?Eki Görüntüle 3387232 18 Yeni yaptım. Maalesef yukselme yok
Pcos vardı ama 10 kilo verince görünmedi. Hormonlarımda sıkıntı yok sadece tsh 4.6 çıktı ilaç kullanıyorum onun dışında 37 günde adet görüyorumacaba 17 mi pik günü, test markasına göre değişiyor olabilir mi bilemedim. pcos gibi hormonal bir durumunuz var mı?
bi doktorunuza danışın isterseniz yanlış yönlendirmek istemem, normalde T'nin en az C çizgisi kadar koyulması gerekliPcos vardı ama 10 kilo verince görünmedi. Hormonlarımda sıkıntı yok sadece tsh 4.6 çıktı ilaç kullanıyorum onun dışında 37 günde adet görüyorum
Daha reglime 13 gün var acaba koyulaşır mi?bi doktorunuza danışın isterseniz yanlış yönlendirmek istemem, normalde T'nin en az C çizgisi kadar koyulması gerekli
geç yumurtlayan biriyseniz olabilir tabii, normalde reglden ortalama 14 gün önce yumurtlama olurDaha reglime 13 gün var acaba koyulaşır mi?
Tamam sagolun bu ay böyle kontrol edeyim olmadı doktora tekrar cikarimgeç yumurtlayan biriyseniz olabilir tabii, normalde reglden ortalama 14 gün önce yumurtlama olur
rica ederim, reglden sonra giderseniz hangi yumurtalığınızdan yumurtlayacağınızı ne zaman olgunlaşacağını vs söyleyebiliyorlar diye biliyorumTamam sagolun bu ay böyle kontrol edeyim olmadı doktora tekrar cikarim