arkadaşlar tesa yoluyla eşindan sperm elde edilmiş arkadaş var nı aramızda

• Konu Sahibi dersim_78
Merhaba arkadaşlar bizde tüb bebek yaptırmaktan başka alternatifi olmayan gruptanız Eşimde hiç sperm yok (azospermi )Çıktı ve biz 1,5 senelik evliyiz ve 8 aydır korunmuyoruz. İstanbul'a eşimin işi için gittik ve hadi buraya gelmişken bir baktıralım dedik ve sonuç hüsran eşimde çıkan problemn bizi yıktı. 1 haftadır kendimize gelemedik. Jinekoloğun bizi yönlendirmesi sonucu Aytuğ Kolonkaya ile bir randevu ayarladık ve gittik. Ama o kadar çaresiz haldeyiz ki doktorun bize olumlu şeyler söylemesi için dua ediyoruz. Neyse girdik Allahtan doktor beklediğimizden çok olumlu konuştu. Günde 3 tane azospermi hastası geliyormuş kendisine üstelik bekleme salonunda bir hamile bayan vardı onunla biraz konuştuk onunda eşinde azospermi hastasıymış ve ilk denemede hamile kalmış. Sonuçta allah herşeyin en iyisini bilir diyerek çok fazla umutsuzluğa kapılmamak lazım diye düşünüyorum. Ama tabi bunu sadece beynim söylüyor içimden neler geçiyor neler?

• Konu Sahibi dersim_78
merhaba canım öncelikle umutsuz olma ama çok da umutlanma diyorum ben eşimin azospermi olduğunu geçen ayın 15nde öğrendim.yani daha1 ay bile olmadı.biz de 1 yıldır korunmuyorduk.aslında önemli olan bu durumun nedeni yani şansın buna göre var yada yok.eşime tese yapıldıve tek bi tane bulunmadı.patolojı sonucunu bugün aldık.eşimde hiç yokmuş...umarım siz bizim gibi şansız olmazsınız ve hayırlı haber alırsınız canım ...

• Konu Sahibi dersim_78
arkadaşlar eşinde hiç sperm olmayan arkadaşlar çok dardayım bir cevap verirmisiniz sanırım kimsede böyle bir durum yokkafamçokkarıştı

slm arkadasim umutsuz olma bizdede ayni sorun esimden 3 kere tesse ile sperm aldilar, alinanlar 5 yada 6 cikdi dr.bunlarla ikiz bile olur dedi ama söylerken kendi bile inanmamisdi.ve 5 kez ayni bekleyis, ayni yipranis hatirlanan acidan baska birsey degil.insallah herkezin dilegi kabul olur mevlam yardimcimiz olsun

• Konu Sahibi dersim_78
canım kontrol paneline gir orada sağ tarafta arkadaşlık talepleri var oradan kabul edebilirsin.

canım bende adanalıyım merkez arıyorum sen nerde yaptırdın tüp bebeği bana önerebileceğin bir merkez var mı canım önerilerine ihtiyacım var

• Konu Sahibi dersim_78
allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar düsmanimizin bile basina vermesin cok zor,tabiki her iste bir hayir vardir ama hic bir zaman anne olamiyacagini bilmek yada acaba tese yoluyla sperm bulunacakmi duygusuyla yasamak cok zor sizi bilmem ama benim hergün gözyasi dökmekten gözlerim kurudu,rabbim hepimizin duasini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…