- Konu Sahibi sunshne1984
Düzenli adet gören biriyim,
ilk kez 1 ay önce korunmayı bıraktık
Yumurtlama döneminde yani diyelim ki 15 ağustos 2013 de ilk çalışma yapıldı:)
Korunmayı bırakmadan önceki regli dönemim 02.08.2013
Korunmayı bıraktıktan sonraki regli dönemim ise 29.08.2013 .
Şimdi soracağım soru şu ;
15 ağustosdan bir iki gün sonra bende sanki psikolojikmidir bilmiyorum ama hafif miğde bulantısı halsizlik ve göğüslerde adet günüme 2 hafta kala hatta dahada erken şişme ve acıma oldu.
29 ağustosda ise adet gördüm ama araştırdım bu üstüne görmede olabilir. araştırmalarımın sonucunda bnde olabilir dedim çünkü normal adet kanamasından farklı 7 gün olmam gerekirken bu sefer 3.günü tamamen kesildi ve 3 günde sulu ve açık kan şeklinde oldu ayrıca arada sırada kahverengi lekelenmeler oldu. beyaz akıntı bile geldi.
merak ettiğim şey şu farzedelimki 15 ağustosdaki çalışmadan gebe kaldım ve şuan gebeyim bebek şuanda kaç haftalık oluyor. hangi tarih baz alınarak kaç haftalık olduğu hesaplanıyor.
korunmayı bırakmadığım regli tarihi mi yani 02.08.2013 tarihi mi
Korunmayı bıraktığım tarih mi yani 29.08.2013 mü
yoksa ilk çalışma yapılan tarih mi?
hesaplama nasıl yapılıyor bunu öğrenmek istiyorum?
ve bunlara görede bebek 9 ay 10 gün den önce gelmese doğum hangi ay ve güne geliyor bunun hesabınıda yapabilen var ise yazabilir mi bu gerçekleşmez ise bi sonrakileri bende ona göre hesaplicam.
Lütfen net bilen biri cvp yazarsa sevinirim.Şimdiden tşk ediyorum
ilk kez 1 ay önce korunmayı bıraktık
Yumurtlama döneminde yani diyelim ki 15 ağustos 2013 de ilk çalışma yapıldı:)
Korunmayı bırakmadan önceki regli dönemim 02.08.2013
Korunmayı bıraktıktan sonraki regli dönemim ise 29.08.2013 .
Şimdi soracağım soru şu ;
15 ağustosdan bir iki gün sonra bende sanki psikolojikmidir bilmiyorum ama hafif miğde bulantısı halsizlik ve göğüslerde adet günüme 2 hafta kala hatta dahada erken şişme ve acıma oldu.
29 ağustosda ise adet gördüm ama araştırdım bu üstüne görmede olabilir. araştırmalarımın sonucunda bnde olabilir dedim çünkü normal adet kanamasından farklı 7 gün olmam gerekirken bu sefer 3.günü tamamen kesildi ve 3 günde sulu ve açık kan şeklinde oldu ayrıca arada sırada kahverengi lekelenmeler oldu. beyaz akıntı bile geldi.
merak ettiğim şey şu farzedelimki 15 ağustosdaki çalışmadan gebe kaldım ve şuan gebeyim bebek şuanda kaç haftalık oluyor. hangi tarih baz alınarak kaç haftalık olduğu hesaplanıyor.
korunmayı bırakmadığım regli tarihi mi yani 02.08.2013 tarihi mi
Korunmayı bıraktığım tarih mi yani 29.08.2013 mü
yoksa ilk çalışma yapılan tarih mi?
hesaplama nasıl yapılıyor bunu öğrenmek istiyorum?
ve bunlara görede bebek 9 ay 10 gün den önce gelmese doğum hangi ay ve güne geliyor bunun hesabınıda yapabilen var ise yazabilir mi bu gerçekleşmez ise bi sonrakileri bende ona göre hesaplicam.
Lütfen net bilen biri cvp yazarsa sevinirim.Şimdiden tşk ediyorum