• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar strawberry...

Canım ne kadar teşekkür etsem az kalır sana gerçekten yaa çok sağol uğraştırdım bilmeyenlede uğraşmak zordur:)))
Ewet aynen tarif ettiğin gibi bir koku arıyorum birde genelde spor giyinirim

Ama secret obbosion da seksi diyorsun onu da merak ettim ben şimdi.Olmadı onu da alırım özel zamanlarda kullanırım bir tane öyle olmalı.Sen hangi parfümü kullanıyorsun şu anda cnm

rica ederim cnaım yardımcı olabilmişsem mutlu olurum...bende denemeden parfüm alma...burberry touch ı mutlaka dene bence onu begenirsinzemuszemus

canım günlük sportif hafif vanilyali koku dersen touch derim , yine vanilyalı, agır, şık, seksi, klasık,odunsu, kadınsı farkedilir bir parüm dersen secret obssesion.... touchı özel bir gecede kullanamazsın çok basit kalır.... karar senin hafifse touch agırsa secreti al bence...ama yinede denemeden alma...alırsın begenmezsin üzülürüm sorumlu hissederim kendimi

Sana benim kullandığım sevdiğim kokuları öneriyim dedim ama zamlanmış yaa, değişmiş fiyatlar, baya fark var :umursamaz: İndirimde kalanlara göz gezdiricem şimdi ama

Kenzo demişsin, ergenlik dönemimde çok kullandım, çok freshtir güzeldir ama sitedekiler edt. edp göremedim ben, eğer varsa gözün kapalı al ama sexy falan bişey bekleme.
Bir de öneriyle nasıl parfüm alacaksın? Parfümeride dolaşıp dolaşıp beğenememişsin başkalarının zevklerine nasıl güveneceksin? Hem her parfüm herkese yakışmaz. Benim evde bir sürü parfümüm var ama ben kendime yakıştırmadığım için çoğunu kullanmam, benimle özdeşleşmiş koku severim. Birinde güzel kokan parfüm başkasında bayağı olabilir, riskli bu işler :sinifsinif:

tamam canım kolay gelsin bana haber ver alınca merak edicem ne alacagını iyi geceler öptümopuyorumnanaktan

TheShe Kenzo- L'Eau Par Kenzo bunu sordum biliyor musun?
Şimdi doğru söylüyorsun cnm da buradan fikir alıp listeçıkartmak istedim kafam karışmasın diye yine koklayıp siparişimi veririm.Sen yine bakarsan çok sevinirim

TheShe Kenzo- L'Eau Par Kenzo bunu sordum biliyor musun?
Şimdi doğru söylüyorsun cnm da buradan fikir alıp listeçıkartmak istedim kafam karışmasın diye yine koklayıp siparişimi veririm.Sen yine bakarsan çok sevinirim

kardeşim annem fln kullandı bu kenzoyu çok hafif tertemiz ama etkileyici kokan bi parfüm.

Gittim hepsini kokladım:)karar verdim gibi.Burberry touch hoşuma gitti ve ayrıca ck ınu2 kenzo da hoşuma gitti acaba hangisi ???

Back