• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar strawberry...

Aigner too femmine spring
CK secret obbosion
Loris Azzaro now
Paris hilton-Paris hilton
Ralhp Laure-Pure Turquise

Bunlardan bildiklerin var mı cnm???

biri beni durdursunnnkaydirigubbakcemile4

canım kenzo flower dan bahsediyorsun sanırım ...o da eski klasık bir koku belirgin bir kokudur çok güzel bence vanilyalı ve farklıııı

liz claiborne soul by curve değişik karısık basarılı bir parfüm basit degil saft bi koku ama çok güzell

canım indirimde olanlardan bildiklerim bu kadar bildiklerimin hepsini yorumladım sorun varsa sorabilirsin umarım yardımcı olmusumdur

CK secret obbosion bu indiriminde ki erkek parfümü canım...bayan olanı degil... bayan olanı mükemmel bence gizemli ve seksi kokuyor ve cok kalıcııı

kenzo leau par parfümünü bilmiyorum canım:(

paris hiltonun parfümlerine pek yaklasma derim çok basarılı oldugunu duymadım, kokularını denemedim bilemiyorum ama ben almam

CK obbosin set olarak var cnm yüzde 50 indirimde 57 tl bunu mu alsam çok ağır değil değilmi?günlük kullanılır mı dersin??

canım iyi baktın mı bayan parfümü olduguna bide kaç ml olduguna bak ....ben erkek olanını gördüm....agır degil gizemli ve seksi bir parfüm ve herkeste olan bi koku degil , alırsan farklı olursun, çok kalıcı , pişman olmazsın , bayan parfumu olduguna emin ol

Clavin Klein Obbosion var birde secret obbosion var....
İkiside indirimde.Sence hangisi????
birde ikisi hakkında bildiklerin cnm???

Obsession Coffret: Eau De Parfum Spray 100ml + Silkening Body Lotion 100ml + Bag

Obsession Kofre: EDP Sprey 100ml + İpeksi Vücut Losyonu 100ml + Çanta 2pcs+1bag

83.5 tl bu Sadece obbosion olan

Secret Obsession Coffret: Eau De Parfum Spray 50ml + Satin Body Lotion 100ml

Secret Obsession Kofre: EDP Sprey 50ml + Saten Vücut Losyonu 100ml 2pcs

57 tl bu da Secret obbosion olanı.......

obsesionu bilmiyorum canım...secret obsession çok daha güzeldir eminim adı üzerinde gizemli bir parfüm...ben olsam hiç düşünmeden secret obsessionu alırdım...parfum tende çok güzel açılıyor ve notalar arası geçiş bence harika

Karar vereyim en son kararın hangisi canım?Secret obbosion da yazan....
Çağdaş kadın için benzersiz bir parfüm.
Tutku dolu, şehvetli ve baştan çıkarıcı.
Üst notalarda egzotik erik, yasemin, sümbülteber.
Orta notalarda kavruk amber, kaşmir ağaçları.
Temel notalarda ise hindistancevizi kabuğu, vanilya, sandalağacı.

Çok ağır mıpeki?

canım bu secret obsession en seksi parfümler arasında gösteriliyor...bence çok agır degil ama sana agır gelirse bilemiyorum vanilyalı odunsu bi koku

bildigin bazı kokuları söyle sen agır gelenleri ona göre agır diyeyim çünkü bana agır gelmiyor ben agır kokular sevdigim için

Ben bvlgari Omnia Crystalline ve Omnia Green Jade yi çok seviyorumAMA özellikle cristalline gibi doğal olsun istiyorum

hmmmm o zaman secret sana baya ağır gelir.......onu ele bence .....agır kokuları sevmiyorsun....peki içerik olarak nasıl olsun çiçeksi mi vanilyalı mı

Vanilyalı olsun birde zen diye bişi var onu da çok sevdim koku olarak.Pek parfümde kullanmadım açıkçası marka olarak.Ynai ben saf doğal koksun istiyorum aslında

anladım cnaım o zaman secreti cıkar listeden.....vanilyalı saf dogal agır olmayan ama karakterli bir parfüm olarak sana burberry touch diyorum ...güzel bir parfüm bu benim 2. şişem severek kullandım tarzına uygun sanırım....
yumusak çiçekli olarakda paul smith pembe olanı diyorum harika ötesi bir koku koklamaya doyamazsın

Back