Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım iyi baktın mı bayan parfümü olduguna bide kaç ml olduguna bak ....ben erkek olanını gördüm....agır degil gizemli ve seksi bir parfüm ve herkeste olan bi koku degil , alırsan farklı olursun, çok kalıcı , pişman olmazsın , bayan parfumu olduguna emin ol
obsesionu bilmiyorum canım...secret obsession çok daha güzeldir eminim adı üzerinde gizemli bir parfüm...ben olsam hiç düşünmeden secret obsessionu alırdım...parfum tende çok güzel açılıyor ve notalar arası geçiş bence harika
Karar vereyim en son kararın hangisi canım?Secret obbosion da yazan....
Çağdaş kadın için benzersiz bir parfüm.
Tutku dolu, şehvetli ve baştan çıkarıcı.
Üst notalarda egzotik erik, yasemin, sümbülteber.
Orta notalarda kavruk amber, kaşmir ağaçları.
Temel notalarda ise hindistancevizi kabuğu, vanilya, sandalağacı.
Vanilyalı olsun birde zen diye bişi var onu da çok sevdim koku olarak.Pek parfümde kullanmadım açıkçası marka olarak.Ynai ben saf doğal koksun istiyorum aslında
anladım cnaım o zaman secreti cıkar listeden.....vanilyalı saf dogal agır olmayan ama karakterli bir parfüm olarak sana burberry touch diyorum ...güzel bir parfüm bu benim 2. şişem severek kullandım tarzına uygun sanırım....
yumusak çiçekli olarakda paul smith pembe olanı diyorum harika ötesi bir koku koklamaya doyamazsın