Arkadaslar sonunda ben de melegime kavustum

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
37
Almanya
sonunda kizim kollarimda cok mutluyum darsii diger tüm hamile arkadaslara
dogum hikayemi sonra size uzunca anlatirim ins

pazartesi günü saat sabah 10.35de nornal dogumla dikissiz olarak bebegime kavustum hersey cok sükür yolunda kizim 3130 gr. 52 cm

ALLAHIM bu güzel annelik duygusunu herkese yasatsin insALLAH

Allah analı babalı büyütsün canım. Geçmiş olsun sana da. Bebeğini kokla bizim için.

Ayy maşallah darısı başımıza inşallah. Ya çok şaşırdım hem normal hem dikişsiz...Sabırsızlıkla bekliyorum canım hikayeni.Allah Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Minik kızınla mutlu hayırlı günler olsun

Gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Doğum hikayenizi sabırsızlıkla bekliyoruzyerimseniben

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM BENDE BUGUN SİTEYE BAKTIM YAZIN VARMI DOGURDUN MU DİE TESADÜFE GÖRDÜM ÇOOK SEVİNDİM ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAGISLASIN en kısa zaman da görüşürüz inşallah

allah analı babalı büyütsün canm darısı bize inşş ne güsel dikişsz dogum yapmşsn varsa bi püf noktası söle bizde yapalım doguma az kaldı :sm_cool:

allah analı babalı büyütsün canım.allah bizede en kısa zamanda o mutluluğu tattırır inşallah.

canım ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsalllah.:1hug:

canım gozun aydın allahım nazarlardan saklasın analı babalı buytsun hersey yolunda gıtmıs cok sevındım gorusmek uzere ıkınızıde öptum

allah analı babalı büyütsün cnmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…