Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar sizce eşya konusunda markadan taviz verilmemesi gereken ürünler ne?
ya sitede de acemiyim ama şu sıralar eşye yüzünden kafayı yiyeceğim.elektronik şeylerde iyi markalar almaya kararlıyım ama bazı mobilyaları çok beğeniyorum fiyatları da uygun ama bilindik marka değiller sizce?????????????
canım bence sen elektrikli aletlerinde markadan vazgeçme.Allah korusun elektrik evde her zaman tehlikedir her an kazaya sebebiyet verebilirler.ama bir koltuk bir masa bir yatak ya da dolap aynı şekilde değil.bence mobilyada markayı çok düşünme nitekim bende öyle yaptım.önemli olan kaliteli ve kullanışlı olmaları.ama elektrik aletlerde markadan başkasını seçme.
canım mobilyada marka önemli değil kaliteli olsun yeter zaten mobilya sektörü öylesine genişledi ki markalarla yarışıyorlar nerdeyse ama ev tekstilinde,tencere setinde,markaya önem verirsen karlı çıkarsın annem yeni bi tencere takımını 7 ay zor kullandı attık çöpe şimdi tefal aldı ohh be dedi bildiğinden şaşmıycan, kuzenim kullandığı uyku setini yeni evlendiği halde 1 yıkama da rengi soldu diyor sarevlerde böle bi sorun olmuyormuş kolay gelsin tatlım:lepi:
tencere seti beyaz elektrikli eşyalar ütü saç kurutma blender ç.makinası gibi eşyalar marka tercih edilmeli diye düşünüyorum..tencere seti için bişey diyemem ama beko arçelik büyük eşyalar için güzel.ütüde tefal arzum saç kurutmada öle..(vestel) roventa... elektrikli süpürgede ben arnica kullanıyorum ve memnunum sulu benimkisi .. tabi beğeniler tartışılır..
canim mobilyada markaya onem vermiyorum ben,kaliteye onem veriyorum.yani mobilyada marka fazla onemli degil.ama elektronik esyalarda,beyaz esyalarda marka cok cok onemli.bunu unutma...
mobilya da markaya önem biraz lazım aslında. kullanılan malzeme ve işçilik çok önemli.
DOĞTAŞ derim ben.
Beyaz eşyalarda çok önem vermedim. Sadece ısrarla çamaşır makinesini BOSCH aldım. Bence deterjan makineden sonra geliyor. Deterjanın ne kadar iyi olursa olsun makine yıkamayınca bir şeye yaramıyor. BOSCH tan vazgeçmem.
Onun dışında çok marka aramadım. Hangisi hoşuma gittiyse uygun olacak şekilde aldım. ınan hiç önemli olmuyor. Bi de "aman hiçbişeyim eksik kalmasın" deme eksik bi kaç bişey bırak. Evlendikten sonra hayat bitmiyor yine birşeyler almak istiyorsun evine. Tecrübe kaydirigubbakcemile3
Valla canım bana kalırsa hepsinde marka önemli .
Ne demişler ucuz mal alacak kadar zengin değilim!
Örneğin 3-5 taksit fazla ödeyin,bütçenize uygun olan bilinen markalardan şaşmayın.Ucuz bir mobilya alsan en fazla -ki buda taşınmazsan 2 yıl kullanırsın.Taşınırsan 1 yıl zor
Benim beyaz eşyalarım Bosch,mobilyalarım Kelebek(yalnış anlaşılmasın lütfen mağazasını kapatacak olan biri denk geldi bu şansı değerlendirdik.Normal şartlarda gücümüz yetmezdi bir yatak odasını alabilirdik belki de),perdelerim brillant.Tencerelerim tavalarım tefal,küçük ev aletlerim tefal-moulinex.....vs
kızlar az alın ama öz alın bence. mesela bi tane tencere seti olsun ama bilinen dayanıklı bi mrka olsun. 2 sene sonra çöpe atmaktan iyidir biraz daha fazla ödemek.
bir de fırsatlardan kmpanyalardan yararlanarak kaliteli ürünleri de ucuza almak mümkün oluyo. örneğin bir alana bir bedava , yada paket şeklinde satışlar,yanında hediyesi olanlar gibi.ben evlenirken çeyizime jumbo kaşık- çatal takımı almıştım 12 kişilik. yanında 6 kişilik bi kaşık çatal takımı daha vermişlerdi.onu da günlük kullanıyorum
ben aldığım markaları yazayım:
beyaz eşya-bosch
uyku seti- days in colours
tencere tk.- gönen çelik (kalitesini bilmiyorum,babacım sağolsun yıllar önce almış)
yemek tk- güral pors.
çatal tk- karaca + jumbo
nevresim tk- altınbaşak
mobilya konsunda kararsızız. ucuz bi ürün alıversek de (mesela ü oda takımı 3000 ytl lik kampanyalar var ) bikaç sene sonra daha iyisini alırız diyoz.bi yandan da kemerleri biraz daha sıkalım almışken iyi bi mobilya alalım diyoz. daha karar veremedik. en zoru da mobilya konusunda karar vermek. kalitesini bilmiyosun. müşteri hizmet kalitesini bilmiyosun vs..
mobilya konusunda tavsiyelerinizi beklerim bu arada:)
beyaz eşya da markadan vazgeçmem
ama illa şu markayı seviyorum diye her eşyamıda tek bir markadan yapmam
nitekim ben çamaşır, bulaşık makinemi siemens ten aldım
buzdolabımı samsung ya da sharp düşünüyorum
tv de de sony, phlips ya da samsung olabilir
onun dışında mobilya da marka aramam şu an marka karalıyor olmakta istemem ama suntalem mobilya almak istemiyorum, pvc kapaklı birşeye yanaşmam, en güzeli kaplama ya da lake mobilya
bence beyaz eşyada tencere takımında çatal bıçakta küçük ev aletlerinde (su ısıtıcı, blender vs.)marka önemli
mobilyada yemek takımında beğendiğin modellere bak
marka önemsiz yani