Size derdimi begendiremediysem özür dilerim.Derdiniz bu mu ?
Başka da vardı birine birike boyle soğumaya basladimAyıp etmiş ama soğumak için de yeterli bir sebep değil, başka patavatsızlıkları varsa bilemem
Size derdimi begendiremediysem özür dilerim.
Genelde düşünmeden konusuyor kırılıp kirilmamisim umrunda değil ben de artik Yoruldum haliyle soğumaya başladımKonu yarım kaldı gibi mevzu bu kadar mı yani
Sizin düşünceniz saygı duyarım .Çok çocukça..
Hak ettiği payı vereceksin anlayacağı dilden konuşacaksın aksi takdirde olan bize oluyor ceremesini biz cekiyoruz kimi neyi kaybedeceklerinin farkında olmaları lazımGenelde düşünmeden konusuyor kırılıp kirilmamisim umrunda değil ben de artik Yoruldum haliyle soğumaya başladım
Konuştum bu konuyu hatta ayrıldık baristik , dedim ben artik Yoruldum senin kirmalarindan dedim sonra bu ben değiştim akillandim artik dedi , sonra iyi gitti yine ama simdi bu olay geçti aramizda . bi de ses tonu da değişik hani sallamayan bi konuşma tarzı vardır ya o tarzda konuşuyor sanki. Seviyorum ama Yoruldum yoruldukca da sogudum .Hak ettiği payı vereceksin anlayacağı dilden konuşacaksın aksi takdirde olan bize oluyor ceremesini biz cekiyoruz kimi neyi kaybedeceklerinin farkında olmaları lazım
Aslında hic görmedi burayı tamam çok güzel bi yer değil yaşadığım yer ama mesela sevgili olmadan önce gelirim demişti. Ya onu geçtim sevgilinleyken her yer güzel gelir be insana. Ne bileyim cidden kırıcıydı.Büyük konuşmamak gerek insan bu bugün küçümsediği yeri yarın mumla arar belki belli mi olur? Hiç sevmem böyle patavatsız, burnu havada insanları ben olsam ben de soğurdum.
Ben bu durumu hic sorun etmiyodum biliyomusunuz , 45 dk çok da değil hem sahili güzel daha iyi vakit geciririz diye gidiyordum. Buraya gelsin diye de hic ısrar etmedim ama boyle bi konuşma geçti aramızda inanın buz gibi oldum ya. İnsan sevse de soguyormusen sevmediğim erkek tipi nezaketsiz, tabi ki o da gelecek gelmiyorsa ortada buluşulur. o nedir sürekli ayağına git oldu. paşa mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?