Arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız ve karar alsanız üzülürmüydünüz :(

Uzulmeyin,size yalan soylemis o sekilde razi etmis,sonrasinda da lakayt hareketler..evlilik cok ciddi bisey,ayrilmak istemeniz de normal.bence vebal almamissinizdir..

Amin . Rabbim kimselere vermesin hastalık , hastalığı olana da acil şifalar versin inşallah . Hakkımız da hayırlı olanı versin Allah hepimize. İnsan yine de çok üzülüyor elde olmadan..

Vebal almadın resmen yamamaya çalışmışlar. Benim arkadaşımın da başına geldi. Görücü usulüyle evlendi sonra eşinin raporlu olduğumu öğrendi kıza dirlik vermedi boşandılar. Şimdi o kıza da yazık değil mi. Sana da yazık olabileceği gibi. Bir şey varsa en başından konuşulmalı ve ona göre karar verilmeli. Sonradan öğrendiğin için kesinlikle vebal altında değilsin. Hiç kafanı takma asla da vazgeçip dönme.

Hastalık hepimizin başucunda ne zaman ne olacağımız belli değil Amenna fakat rahatsızlık için bırakmadığımdan vicdanım rahat sadece bana ve aileme o kadar iyi olduklarını anlattılar ki yani evcimen bir insanım yuvamı kurmak istedim fakat iyi insan olabilirler ama bencil hareketler vs beni çok fazla üzdü

Evcimen biriyim ve yuvamı kurmak istedim sosyalde olmadığım için pek . bir tanıdık vesileyle bu tanışma oldu . Kendisini çok beğendim kendisi de çok yakışıklı biri elbette gönül bağım oldu herşey sözden sonra değişti. Yaşanılması gerekiyormuş diyorum bazen ama üzülyor çok insan.

Kandırmışlar seni ya bu saklanmayacak şeymi tamam sonradan olsa hastalık tabiki ayrılmak olmaz. Ama baştan yalanlar üzerine kurulmuş senin yerinde başkası olsa öğrendiğinde bırakırdır beklemezdi. hiçte vebal falan almamışsındır onlar utansın yaptıklarına. Ha şöyle olabilirdi tamam baştan söylememişlerdir ama sonradan gelip senle konuşsalardı durumu özür dileselerdi kabul etmememnden korktuk deselerdi hadi neyse. Ama yaptıkları ayıp asıl senin vebalini almışlar genç bi kızı kandırmakta vebaldir

cnm epilepsi tümörün bi semptomuda olabilir yani buna bağlı gelişiyodur ama bu senden sakladıkları gerçeğini değiştirmez inşallah ikinizde karşısına çokkk mutlu olacağınız insanlar çıkar

Şuna Emin Olun ki Vicdanınız Rahat Olmalı Vebal Alıcak Durum Yok Erkekler Hep Böyle Aşık da Olsan Görücü Usulü de Olsan Aynı Söylenmesi Gereken Şeyleri Hep Sizi Aşık Ettikten Sonra Söylüyorlar Sizde Vazgeçip Vazgeçmemek Konusunda Düşünüyorsunuz Yada Vicdanınız Sizi Rahat Bırakmıyor Sözü Atmakla Çok İyi Yapmışsınız Birde Ukala'nın Teki Adam Boşver İçini Ferah Tut

hiç vebal almamışsın arkadaşım. zaten daha çok karakterinden dolayı bırakmışsın ki çok haklısın. hiç kendini üzme. bu tür rahatsızlıkları saklamak doğru bir davranış değil. sonuçta bir ömür paylaşılacaksa herşeyi en başta bilmek ve ona göre razı gelmek veya gelmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…