arkadaşlar seç beğen al buyrun benim pazarımada bir göz atın :)

Canim topuk kisminda çok hafif bir asinma var ancak gözle gorulur bir sikintisi yok rahatlıkla giyilebilir için rahat olsun ona bi suet ayakkabi boyasi vurdumu isi tamamdir :))

Canim topuk kisminda çok hafif bir asinma var ancak gözle gorulur bir sikintisi yok rahatlıkla giyilebilir için rahat olsun ona bi suet ayakkabi boyasi vurdumu isi tamamdir :))

Peki cnm o kısmı ve tabanın fotosunu çekip koyman mümkün mü ? Bi göreyim

Yok canim önemli değil ama normal topuklunun biraz daha kisasi ayaklarida rahatsız edici bir durumuyok sanirim resimden olsa gerek oolduğundan bayagi yüksek topuk durmuş tabi tercih senin canim sevgiler :)

Yok canim önemli değil ama normal topuklunun biraz daha kisasi ayaklarida rahatsız edici bir durumuyok sanirim resimden olsa gerek oolduğundan bayagi yüksek topuk durmuş tabi tercih senin canim sevgiler :)

Çok kararsız kaldım canım ya.4 cm den fazla topuklu giyemiyom belimden dolayı bu da sanırım bi 5/6 cm var gibi çok teşekkür ediyorum ilgine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…