Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antidepresan özelliği yok denecek kadar az,(bana göre yok)uyku problemi için veriliyor daha çok ,yan etkisi ise iştah artması,kilo aldırıyor..ilk günlerde sersemlik ve uyku hali yapar.ama sonrasında rutine döner.uykuyu düzene sokar kilo artışını ilk ay da daha farkedersiniz.ben uyku düzenliğim için kullanıyorum ve yan etkisi olan kilo almak için işe de yaradı,bu anlamda birebir ürün..yani uyku sorunu yaşayan ve zayıf ,kilo almak isteyen biri için ideal bir ilaç.dr.kontrolünde başladım,belirmek isterim.. yarım mg da tam mg da aynı işlevi görüyor ben yarım kullanıyorum..
İlacı bırakınca kiloyu geri verdiniz mi?Ben kullandım, öğrendiğime göre uyku sorunu için yarım içiliyormuş. Ben de yarım içiyordum, normalde kullandığım ilaçlar etkilemez beni pek ama bu kesintisiz 12 saat uyuttu. Mirtaron var o da mirtazapin içeriyor, o da aynı. Yan etkileri farklı sadece, remeron uyandıktan sonra da bütün gün esnetiyordu beni, mirtaronda ise böyle bir sıkıntı yoktu, fakat o da inanılmaz başımı ağrıtıyordu.
Bir de ben hiç bir ilacın kilo aldırdığına inanmazdım, yemezsen almazsın derdim, fakat remeronda kendimi tutamadım gerçekten de kilo aldım.