• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar,Remeron kullanan var mı?

longingA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
302
15
28
İstanbul
Arkadaşlar,Remeron kullanan var mı? Depresyon ve uyku sorunum için vermişti doktor ama sanki ağır geldi bana ve düzenli kullanamadım.Tavsiye edilen kullanımda özellikle uyku sorunu için faydasını gören var mı?

antidepresan özelliği yok denecek kadar az,(bana göre yok)uyku problemi için veriliyor daha çok ,yan etkisi ise iştah artması,kilo aldırıyor..ilk günlerde sersemlik ve uyku hali yapar.ama sonrasında rutine döner.uykuyu düzene sokar kilo artışını ilk ay da daha farkedersiniz.ben uyku düzenliğim için kullanıyorum ve yan etkisi olan kilo almak için işe de yaradı,bu anlamda birebir ürün..yani uyku sorunu yaşayan ve zayıf ,kilo almak isteyen biri için ideal bir ilaç.dr.kontrolünde başladım,belirmek isterim.. yarım mg da tam mg da aynı işlevi görüyor ben yarım kullanıyorum..

Depresyon ve uyku bozukluğu için veriliyo benimde bi dönem uyku problemim vardı doktor yatmadan önce yarım doz remeron verdi gece güzel uyuyodum ama gündüzde uyur gezer dolanıyodum ağır bi ilaç kullanamamıştım.

Ben de uzun bir müddet hiç kilo alamıyordum ve iştahım bozuktu diyetisyene gittim.. işe yaramadı dahiliyeye gittim tahlil sonuçlarımdan birsey çıkmadı en son olarak psikiyatra gittim ve derdimi anlattım doktorum bana Remeron yazdı cok uyku yapar ama guzel iştah açıyor ben aldıktan on dk sonra uyur gezer halde kendimi mutfakta buluyordum :)

Hanımlar aynı ilacı bende doktor kullanımında başladım ve bir hafta oldu.. bende aşırı uyku durumu olmadı yanlızca ilk gün 12 saat uyuttu okadar.. diğer günler normal. sadece gunduzlerı vucudumde hafif yorgunluk hisediyorum. belki vucudun uyumak ıstedığı vakıtlerın sınyelıdır. iştah durumu muhtesem .. Tokkende yemek dusunduruyor. haddinden fazla zayıfım bir ay sonraki halimi merak ediyorum :))

büyük bi uyku problemim oldugu sırada doktor gözeiminde kullanmıştım
uyku problemimi ortadan kaldırdı diye kiloyu önemsemedim
ama bi baktım 10 kilo almışım sonra doktor gözetiminde bıraktım
aşırı kilo yapıyo iştah artırıyor

Ben kullandım, öğrendiğime göre uyku sorunu için yarım içiliyormuş. Ben de yarım içiyordum, normalde kullandığım ilaçlar etkilemez beni pek ama bu kesintisiz 12 saat uyuttu. Mirtaron var o da mirtazapin içeriyor, o da aynı. Yan etkileri farklı sadece, remeron uyandıktan sonra da bütün gün esnetiyordu beni, mirtaronda ise böyle bir sıkıntı yoktu, fakat o da inanılmaz başımı ağrıtıyordu.

Bir de ben hiç bir ilacın kilo aldırdığına inanmazdım, yemezsen almazsın derdim, fakat remeronda kendimi tutamadım gerçekten de kilo aldım.

antidepresan özelliği yok denecek kadar az,(bana göre yok)uyku problemi için veriliyor daha çok ,yan etkisi ise iştah artması,kilo aldırıyor..ilk günlerde sersemlik ve uyku hali yapar.ama sonrasında rutine döner.uykuyu düzene sokar kilo artışını ilk ay da daha farkedersiniz.ben uyku düzenliğim için kullanıyorum ve yan etkisi olan kilo almak için işe de yaradı,bu anlamda birebir ürün..yani uyku sorunu yaşayan ve zayıf ,kilo almak isteyen biri için ideal bir ilaç.dr.kontrolünde başladım,belirmek isterim.. yarım mg da tam mg da aynı işlevi görüyor ben yarım kullanıyorum..

slm nil ya bu remeron ilacını bende daha yeni kullanmaya başladım 2gün oldu bu aralar stresliyim o yüzden kilo kaybım oldu doktorum bu ilacı önerdi ilaç ne kadar sürede etkisini gsterdi sana cevaplarsan sevinirim

arkadaşlar ben de remeron kullanıyorum,uyku problemim yok sadece kilo sorunumu çözsün diye kullanıyorum,3 gün oldu başlayalı sürekli yemek yiyorum :):):) eskiden olsa yarım tabakla bir öğünü geçiştirirdim şimdi ne mümkünn:D aşırı zayıflıktan şikayetçiydim en son 167cm boya 43 kg olmuştum şimdi 45 im :D 53 kg hedefliyorum ve remeron cidden işe yarayacağa benziyor:D:D bu arada uyku problemi olanlara tavsiye ederim gerçekten aşırı uyku yapıyor uyku problemim olmadığından beni fazlasıyla etkiliyorr,gece 12 de ilacı alıp yatıyorum sabah 12 de anca uyanabiliyorum:S ama gün içerisinde hafif halsizlik ve iştah artması dışında henüz başka bir yan etkisini görmedimm:D

Ben kullandım, öğrendiğime göre uyku sorunu için yarım içiliyormuş. Ben de yarım içiyordum, normalde kullandığım ilaçlar etkilemez beni pek ama bu kesintisiz 12 saat uyuttu. Mirtaron var o da mirtazapin içeriyor, o da aynı. Yan etkileri farklı sadece, remeron uyandıktan sonra da bütün gün esnetiyordu beni, mirtaronda ise böyle bir sıkıntı yoktu, fakat o da inanılmaz başımı ağrıtıyordu.

Bir de ben hiç bir ilacın kilo aldırdığına inanmazdım, yemezsen almazsın derdim, fakat remeronda kendimi tutamadım gerçekten de kilo aldım.
İlacı bırakınca kiloyu geri verdiniz mi?

Back