Arkadaslar part 2.

Psikolojini düzeltmek kendi elinde.Kendini hasta psikolojisine sokmana gerek yok ki:Herkes bir değil,herkesin yapısı farklı.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kusura bakma da biraz ergence buldum arkadaş muhabbetlerinizi.Bana haklısın denmeden içim içimi yiyor diyorsun.Bazen iki tarafta haklı olur bazen iki tarafta haksız olur.

Sizlerin ki resmen çocukluk.Basit bir mevzu nerelere geliyor.O gelirse ben gelmem gitmewm,sen aradın ben aramadım aman küstüm hesaptan sileyim.Böyle ortamların ne içinde ol ne böyle insanlarla görüş.Sen çok çalışıyorsun sen az çalışıyorsun ne kadar saçma muhabbetler.

Evladın var.Onunun gelişimiyle ilgili kitaplar okuyabilirsin.Kendin için psikolojik kitaplar okuyabilirsin.Madem herşeyi kafana takıyorsun,Kimseyle tartışma ortamı oluşturacak konulara girme.

Ya evladimla fazlasi ile ilgileniyorum ki onlar icin bu sureden calmam zaten de. Evet sacma salak muhabbetler diyorumya.. Ama ustu ustune oyle cikiliyorki hep ben kotuyum sanki. Gerci bir onaya gerek yok ama ben kendimi kotu hissediyorum sanki

Ya evladimla fazlasi ile ilgileniyorum ki onlar icin bu sureden calmam zaten de. Evet sacma salak muhabbetler diyorumya.. Ama ustu ustune oyle cikiliyorki hep ben kotuyum sanki. Gerci bir onaya gerek yok ama ben kendimi kotu hissediyorum sanki
Güzelim seni kötü bilseler neeeeee bilmeseler nee.Ya kimseye kendini kanıtlamak zorunda mısın.Birileri ah bu kı çok iyi deyince mi iyi olacaksın.Ya da iyi olmak zorunda mısın.Herkesin bir huyu karakteri vardır.İşine bak art niyet besleme çizgini bozma.Elin kızları için de kafanı ne yorup duruyorsun.Seven buyursun sevmeyen uzak dursun

neden inatla arkadaşım diyorsun..

Haklisin hemde cok. Ben kendi salakligima yaniyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…