Ay bylelerıyle nasıl arkadas kalabılıyrsunuz yalnızlık daha ıyıdır en azından kafan rahat olur ayol bu ne su knusmaya bak hıc arkadasla gıbı degıl sankı dusmanınla knusuyr gıbı durmadan bı laf skma gardını alma durumları ıyyyyy hıc cekılmez zaten hayat yeternce zr brde byle ınsanlarla kendınıze ezıyet etmeyın onun alınacak bıseyı yok ama sana syledıklerı fazlasıyla agır durmadan fesatlanmıs senın arkandan bırde tutamamıs akıtmıs zehrını uzaklas bence
Cok gereksiz bi insanla samimi olmussunuz.is yeri demek kiskanclik rekabet demek cogu kere.demekki baya cekememis sizi.ben olsam boyle biriyle samimi olmam.ne derse desin.artik arkadaslik denen kavrami öldürdüler zaten.bunlari birakin evladinizla ilgilenin.insanlara endeksli yasamayin.
neden hala ısrarla samimi olma çaban acaba..selam ver geç..böyle tipler bu yüzden kendilerini birşey sanıyor...
Geçen konunuzda da söylemiştik iletişimi kesin diye kesmemişsiniz anlaşılan.
Gereksiz muhabbetlere girmişsiniz.
Kadın sizinle zorla konuşuyor apaçık ortada bu.
Arkadaşsız kalın daha iyi böyle sizden hazetmeyenlere konuşmanızdaki ısrar ne.
Çok mu lazım da arkadaşlık yapıyorsun böyle insanlarla. Mesafeni koy görüşme.
Bende çok seçiciyim. Yani seçiciyim derken unutmam arkadaşlarımın yaptıklarını. Ama iyiki de böyleyim. Bana kazık atıyorsa kötülüğü dokunduysa neden unutayım ki. Kimse yanlışlıkla kazık atmaz sonuçta.Sildim bitti gitti artik zaten
Bende çok seçiciyim. Yani seçiciyim derken unutmam arkadaşlarımın yaptıklarını. Ama iyiki de böyleyim. Bana kazık atıyorsa kötülüğü dokunduysa neden unutayım ki. Kimse yanlışlıkla kazık atmaz sonuçta.
Yani psikologluk bir durum yok bence. Kendimi hiç eksik yada sorunlu görmedim böyle olduğum için.
Bu kadar saygısız, kaba, aşağılık kompleksi olan biriyle nasıl hala hiç bir şey yokmuş gibi muhabbet etmeye devam edebiliyorsunuz?
Resmen sizi eziklemeye çalışmış. İki hoş sohbet yapmayı bilmeyen insanlar arkadaş olamaz.
Belki az belki çok çalışıyordunuz bunun muhabbetini yapmak şimdiye mi kalmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?