- Konu Sahibi elifahmethayat
-
bende gittim canım 5 seans ama tamamen para tuzagı en azından ben öyle hayal kırıklıgına ugradım kol altı ve özel bölge için gittim ilk görüşmede 4 seansta tamamen bitecegi söylendi hatta benim köklerim kalın oldugu için daha cabuk bitecegi söylendi ama gel görki ne bitmesi daha cok arttı ve bacaklarıma kadar yayıldı işlemden 3 hafta sonra cıkmaya baslıyordu dökülüyordu sevinmiştim azalıyor die ama nerde 4.seansta hiçbi değişiklik yoktu sordugumda bahaneler sacma nedenlerle 8 seansta bitecegi söylendi 5.seansada gittim ondan sonrada değişim olmadıgını görünce gitmedim verdigim 1000 lira çöpe gitti sen şimdi baslasan bile en fazla 2 seansa gidersin ve asla bitmez
senağlama lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan kimse yok mu ? istanbulda oturuyorum avrupada ama çok memnun kalan olmuş ise anadolu da uyar ne olur uloaşın pğaramız çöpe gitmesin .... gerçekten çok lazımm opuyorumnanaktan
Bu işi yıllardır yapmama rağmen hala hastalarıma kesin şu kadar seansta biter diye söz veremiyorum. Bu güne kadar binlerce kişiye lazer yapmışımdır ama hala beni bile şaşırtabilecek kişiler çıkarken nasıl çoğu yer garantili konuşabiliyor onu hele, hiç anlamıyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse yaptıranlara ve yaptırmayı düşünüp araştırma içinde olanlarada Allah sabır versin bence.mirmirmirmir
hatta orada calısan bayanlar yaptırmısta 3 seansta bitmiş 4. seansa kalan tek tük olmus bide öyle söylediler resmen iş için kandırıldım ama hala yanarım giden parama az deil 1000 lira ve keske azıcık azalma olsa üzülmem ama arttı aksine işte sizin gibi gercekten işini yapan kişiler cok az
Sizin gittiğiniz yerde kullanılan makine neydi ki ???? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?