• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar özelden genelden farketmez sonuç alan ne olur bana yazsın

elifahmethayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
4
0
86
İstanbul
senağlama lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan kimse yok mu ? istanbulda oturuyorum avrupada ama çok memnun kalan olmuş ise anadolu da uyar ne olur uloaşın pğaramız çöpe gitmesin .... gerçekten çok lazımm opuyorumnanaktan

Yankında evlencem demişsin 2 ay için de mi? :uhm: bu tüylerin bitmesi kişinin kıl yapısına falan bağlı diye biliyorum. Ortalama 6- 7 seansta biter diye yazılıyor internet sitelerinde ve her seans arası da 8 hafta falan oluyo yani en azından benim gittiğim merkez öyle ayarlıyor seansları. Yakında evlenceksen (2 ay içinde) kılların tamamen bitmeyebilir diye düşünüyorum ama azalma olur heralde. Bende lazer epilasyona başladım ilk seansımı yaptırdım ama memnun olmam ya olmamam için daha çok erken.

bende gittim canım 5 seans ama tamamen para tuzagı en azından ben öyle hayal kırıklıgına ugradım kol altı ve özel bölge için gittim ilk görüşmede 4 seansta tamamen bitecegi söylendi hatta benim köklerim kalın oldugu için daha cabuk bitecegi söylendi ama gel görki ne bitmesi daha cok arttı ve bacaklarıma kadar yayıldı işlemden 3 hafta sonra cıkmaya baslıyordu dökülüyordu sevinmiştim azalıyor die ama nerde 4.seansta hiçbi değişiklik yoktu sordugumda bahaneler sacma nedenlerle 8 seansta bitecegi söylendi 5.seansada gittim ondan sonrada değişim olmadıgını görünce gitmedim verdigim 1000 lira çöpe gitti sen şimdi baslasan bile en fazla 2 seansa gidersin ve asla bitmez

Arkdşlar bende 2 seans yaptırdım ve eskisine döndü ama devam edicem daha belli olmaz..Gittiğim izmirdeki merkezde konuşmuştum yaptıran biriyle ve koltukaltı bitmiş 8 senasta, başka bölgeye geçmişti
.Yani bitenlerde olabiliyo demekki.Sonuçta niye yalan sölesinler oraya geldiklerine göre hala..
Bilmiyorum umudum var benim, belkide iyi merkez seçmek gerek.

bende gittim canım 5 seans ama tamamen para tuzagı en azından ben öyle hayal kırıklıgına ugradım kol altı ve özel bölge için gittim ilk görüşmede 4 seansta tamamen bitecegi söylendi hatta benim köklerim kalın oldugu için daha cabuk bitecegi söylendi ama gel görki ne bitmesi daha cok arttı ve bacaklarıma kadar yayıldı işlemden 3 hafta sonra cıkmaya baslıyordu dökülüyordu sevinmiştim azalıyor die ama nerde 4.seansta hiçbi değişiklik yoktu sordugumda bahaneler sacma nedenlerle 8 seansta bitecegi söylendi 5.seansada gittim ondan sonrada değişim olmadıgını görünce gitmedim verdigim 1000 lira çöpe gitti sen şimdi baslasan bile en fazla 2 seansa gidersin ve asla bitmez

Bu işi yıllardır yapmama rağmen hala hastalarıma kesin şu kadar seansta biter diye söz veremiyorum. Bu güne kadar binlerce kişiye lazer yapmışımdır ama hala beni bile şaşırtabilecek kişiler çıkarken nasıl çoğu yer garantili konuşabiliyor onu hele, hiç anlamıyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse yaptıranlara ve yaptırmayı düşünüp araştırma içinde olanlarada Allah sabır versin bence.mirmirmirmir

hatta orada calısan bayanlar yaptırmısta 3 seansta bitmiş 4. seansa kalan tek tük olmus bide öyle söylediler resmen iş için kandırıldım ama hala yanarım giden parama az deil 1000 lira ve keske azıcık azalma olsa üzülmem ama arttı aksine işte sizin gibi gercekten işini yapan kişiler cok az

senağlama lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan kimse yok mu ? istanbulda oturuyorum avrupada ama çok memnun kalan olmuş ise anadolu da uyar ne olur uloaşın pğaramız çöpe gitmesin .... gerçekten çok lazımm opuyorumnanaktan

Canım ben avrupa yakası maslak acıbademe gidiyorum kol altı için,gayet memnunum...
3 cü seansıma gelmeme rağmen çoğu gitti azı kaldı çok şükür...
Bikini bölgesi içinde mecidiyeköy çevre hastanesine başladım ilk seansım oldu...
Bu ikisindede makineleri aleksandır... Doktorımdanda çok memnun kaldım...
Gene senin tercihin bir araştır istersen... yerimseniben

Bu işi yıllardır yapmama rağmen hala hastalarıma kesin şu kadar seansta biter diye söz veremiyorum. Bu güne kadar binlerce kişiye lazer yapmışımdır ama hala beni bile şaşırtabilecek kişiler çıkarken nasıl çoğu yer garantili konuşabiliyor onu hele, hiç anlamıyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse yaptıranlara ve yaptırmayı düşünüp araştırma içinde olanlarada Allah sabır versin bence.mirmirmirmir

Evet benim doktorumda ilk bunu konuştu benimle,bitme garantisi veriyorsa biri orayı iyi araştırın dedi....

hatta orada calısan bayanlar yaptırmısta 3 seansta bitmiş 4. seansa kalan tek tük olmus bide öyle söylediler resmen iş için kandırıldım ama hala yanarım giden parama az deil 1000 lira ve keske azıcık azalma olsa üzülmem ama arttı aksine işte sizin gibi gercekten işini yapan kişiler cok az

Sizin gittiğiniz yerde kullanılan makine neydi ki ???? :uhm:

Epilasyondan önce hormonal testler yaptırmak daha iyi olur bence.Ben de yaptırmak istiyorum ama öncelikle doktora gideceğim.Eğer hormonlarda sorun varsa lazer değil hiç bişi fayda etmez:olmaz:

BEN galiba iğneli yaptırcam bir komşumuz yaptırdı 3 yıl önce bakırköyde bir yerde hiç problem de yaşamadı.Bu lazer işi yatmadı kafama bacaklarımı iğneli yaptırayım en iyisi ayyyyy acımaz inşallah.... iki ay içinde evlenmiycem canlarım iki ay içinde başlayayım ki bitsin diye dedim seneye bu zaman nasipse.....opuyorumnanaktan

Elif merhaba,

Ben İstanbul Anadolu yakasında Altuniza'de de bir güzellik merkezine gidiyorum sadece epilasyon ve zayıflamayla ilgileniyorlar. İlk başta paket alın daha uygun vs dediler ama ben paket almak istemedim seanstan seansa ödicem dedim... Genital bölgeye ilk seans 2 ay önce yapıldı ve üst taraflar nerdeysse tamamen döküldü sadece 5-10 tane kalmıştır. Arkada ve bacağıma gelen kısımlarda da pek birşey kalmadı, sadece alt taraflarda var... Ama zaten ilk seansta bu kadarını bile ummuyordum tabi hormonların mutlaka etkisi vardır, bir de regl döneminin öncesinde gitmenin daha faydalı olduğunu söylüyorlar.. Bu arada fiyatları yaklaşık 150 tl civarında paket alırsan daha ucuzluyormuşta galiba...

elifahmethayat Arkadaşım sakın iğneli epilasyona gitme çok sıkıcı ve uzun sürüyor lazer epilasyona git düşününce daha mantıklı.Lazer epilasyonda bir vuruşta 20 kıl kökü yanıyor ama iğnelide tek bir kıl köküne vuruş yapılıor.Sence hangisi daha mantıklı???kocam gelio yine yzarım :)

ilginç.. şikayet edenlerin çoğunlukta olması şaşırttı beni ohaoldumsmile çünkü ben lazer epilasyondan çok memnun kaldım. (tabi :kedi:eşimde)çocukluğumdan beri tüylerim başıma belaydı. evlendikten sonra bekarken olduğu gibi kışın biraz daha rahat hareket etme şansım da kalmayınca hemen epilasyona koştum. araştırmalarım sonucu lazerin daha iyi olduğunu öğrendim. çok güzel bir merkez buldum hem fiyatları uygun hem de temiz klinik gibi bi yer.. ilk seansta çok da sonuç beklemeyerek yaptırdım. çok da canım yandı. ilk seanstan sonra bol bol jilet yapmam söylendi ki kıllar sertleşsin daha iyi sonuç alınsın. aynen öyle yaptım. ve 3. seansta kıl köklerinin zayıfladığını seans sırasında ilkindeki gibi acımamasından anladım. 4. senastan sonraysa artık düşünmeden kolsuz badi giyebilecek kadar unuttum tüyleri. bana 5-6 seansın yeterli olacağı söylenmişti. 5. seanstan sonra gitmeme gerek kalmadı. cildim abartısız bebek cildi gibi oldu. genital bölgede yaşadığım rahatlığı anlatamam. sadece doğum gibi hormon dengesini değiştirecek durumlarda yeniden çıkabilir ama 1-2 seansla eski haline döner demişlerdi. ve aynen öyle oldu. şu an hamileyim ve tüyler çoğaldı ama eskisi gibi asla olmadı. çok az.. doğumdan sonra yine gidicem. yaptığım en doğru şeylerden biridir. 2 senedir ağdaydı jiletti unuttum. en güzeli de koltukaltı alınınca terlemeyi de azaltıp, kötü kokmayı engellemesi. kesinlikle tavsiye ediyorum. gittiğim klinik etiler ve nişantaşında şubesi olan elit bi epilasyon merkezidir. para tuzağı olan güzellik merkezlerinden değil çünkü sadece bu işi yapıyorlar. 2 sene önce caddebostanda da şube açtılar. isteyene özelden adını verebilirim. sitesinden fiyatlarına bakabilirsiniz.

Bende 3 sene önce 6 seansta kol atımı yaptırdım ve bitti. Hamile kalım , doğum yaptım. Ekim ayında da genital bölgeye başladım. 3.seansa gidicem bu ay ve çok azaldı. ıstanbul Anadolu Yakasında Kızkulesi EPilazer.KEsinlikle tavsiye ederim a.s.

Back