- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Canım. Mrb o bir önceki ay o zamn daha kuruydum hamile kaldığımda çok az arttı ama dikkat etmesem anlamazdım yani abartıldığı kadar yoğun akıntı olmuyor
Aynen öyle Canm sen ne yaptın gittin mi doktoraKesinlikle haklısın akinti olayı kişiden kişiye değişiyor . Akıntıyla anlamak zor kesin kanıya varmak zor
Eveeet
Tesekklr cvbın için cnmCanım. Mrb o bir önceki ay o zamn daha kuruydum hamile kaldığımda çok az arttı ama dikkat etmesem anlamazdım yani abartıldığı kadar yoğun akıntı olmuyor
Merhaba arkadaşlar ben de bu ay kullandım ovulasyon testini reglime on gün var belirtim Ağrı'm yok anlamadım gittirica ederim
Canm bizde de olmadı belirti çok takılma testlerini düzenli yap bekleMerhaba arkadaşlar ben de bu ay kullandım ovulasyon testini reglime on gün var belirtim Ağrı'm yok anlamadım gitti
Sag ol Can'ım ama hiç belirti yokCanm bizde de olmadı belirti çok takılma testlerini düzenli yap bekle
Cnm belirti arama bizde de öyleydi elinde ovu testi varsa yap biz öyle öğrendik erkendenSag ol Can'ım ama hiç belirti yok
Ovulasyon testinden ne öğrenecegım Can'ım hamilelik testi için erken degıl mi bir hafta var reglimeCnm belirti arama bizde de öyleydi elinde ovu testi varsa yap biz öyle öğrendik erkenden
Erken değil Canm tam Zaman'ı ovu testi gebeliği gösterir yap bence bizde öyle öğrendikOvulasyon testinden ne öğrenecegım Can'ım hamilelik testi için erken degıl mi bir hafta var reglime
Fark etmez yap işte ovulasyonda ki gibi oluyor giderek artıyor yap hadi at bakalımNasıl yapcam Can'ım benimkinde Güleryüz cokıyordu
Bende daha önceki 3 düşükle sonuçlanan gebeliklerimde ovulasyon testini adete kadar yaptım hep pozitif çıktı ama şimdi bat 13 aralık bütün belirtiler var lh testi negatif sırf bu yüzden geri kalan tüm belirtiler psikolojik diye düşünüyorum.Ben hamileligimi yeni fark ettim bi kac gun oluyor. Normal zamandakinden farklı bi akintim olmadi benim hala da yok. Hep az az akintim olurdu ovulasyondan sonra bu kez de öyle oldu. Bende en belirgin belirti göğüs agrisiydi her regl donemimden göğüs agrisi olurdu ama bu defa ovulasyondan hemen sonra başladı o yuzden cok emindim hamile olduguma bi de farkli olarak göğüs uclarim cok agrimisti hala da ağrıyor. Kasik batmalari regle iki uc gun varken hafif hafif basladi. Bir de sunu söylemek istiyorum eger gebelik varsa ovulasyon testi kesinlikle pozitif cikiyor.
Evet öyle olduğunda belirtin daha çok oluyor ovulasyon testleri gerçekten gösteriyor erken gebelik testlerinden daha iyiBende daha önceki 3 düşükle sonuçlanan gebeliklerimde ovulasyon testini adete kadar yaptım hep pozitif çıktı ama şimdi bat 13 aralık bütün belirtiler var lh testi negatif sırf bu yüzden geri kalan tüm belirtiler psikolojik diye düşünüyorum.
Kaç gün var reglineYaptım Can'ım gülen yüz çıkmadı
Tam bir hafta Can'ım 12'nde oldum gecen ayKaç gün var regline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?