• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Ben de erken yumurtladim sanirim bat 9 kasimdi ama normalde bugun 14. Gun ama yaklasik dort gun once akintim bembeyazdi simdi ise akintim yok gibio_O

Yok canim kullanmiyorum yasadigim yer kucuk bi ilce burda oyle seyler yok ocakta memlekete gidince alicam baya

Bu arada bebesin hayirli olsun saglicakla dunyaya gelsin insallah tatlim:KK54:

İnternet üzerinden de alabilirsin :) hem daha uygun oluyor yanında gebelik testi de var ben gittigidiyordan aldım . Baya da memnun kaldım hatta . Yani akıntıya göre de anlayabilirsin ama pek sağlıklı olmuyor diyebilirim sana . Testle net oluyorsun en azından

Bu arada çok teşekkür ederim . Allah razı olsun inşallah sende en kisa zamanda böyle güzel bi haber alırsın :KK46:

İnternet üzerinden de alabilirsin :) hem daha uygun oluyor yanında gebelik testi de var ben gittigidiyordan aldım . Baya da memnun kaldım hatta . Yani akıntıya göre de anlayabilirsin ama pek sağlıklı olmuyor diyebilirim sana . Testle net oluyorsun en azından

Bu arada çok teşekkür ederim . Allah razı olsun inşallah sende en kisa zamanda böyle güzel bi haber alırsın :KK46:
İnsallah canim Rabbim saglikla hayirlisiyla bize de nasip etsin insallah
Tamam tatlim gittigidiyora bakayim bi ben:KK55::KK48:

Teşekkür ederim damlacım inşallah sende sağ salim kucağına alırsın :KK15:

Canım ben varım yumurtlama günlerinden sonra kupkuru olmuştum hiç akıntım yoktu daha adetime iki gün vardı bende bugün ovulasyon testi yaptım çiftizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım o da çiftizgi çıkınca kan verdim o da 7.1 çıktı şuan pozitif ama biraz erken tabi değerimin sağlıklı şekilde yükselmesini beklicem biraz sabırsızım ben galiba
Akıntın ovulasyondan sonra durdu peki bata yakın gene akıntı olmuşmuydu cnm?

Mrb cnm inanır mısınız bu topiği baştan sona okudum . Senin hamilelik imzanı görünce nerde hamileyim yazacagını merak ettim ama bulamadımo_O:KK57: ve sen üstüne mi gördün yoksa sonraki ay mı hamile kaldın anlamadım.? Kan testimde negatif yazmışsın bir yerde?

Mrb cnm inanır mısınız bu topiği baştan sona okudum . Senin hamilelik imzanı görünce nerde hamileyim yazacagını merak ettim ama bulamadımo_O:KK57: ve sen üstüne mi gördün yoksa sonraki ay mı hamile kaldın anlamadım.? Kan testimde negatif yazmışsın bir yerde?

Evet o ay hamile değildim maalesef . Bi sonraki ay hamile kaldım :) hayırlısı boyleymis demekki @Figennbade ile ay da hamile olduğumuzu ogrendik :)

Ben o ay çok stres yaptım . Hemde çok fazla stres yaptım ve hayatımda ilk kez regl gunum şaştı. 2 gün erken regl oldum hemde :)

Evet o ay hamile değildim maalesef . Bi sonraki ay hamile kaldım :) hayırlısı boyleymis demekki @Figennbade ile ay da hamile olduğumuzu ogrendik :)

Ben o ay çok stres yaptım . Hemde çok fazla stres yaptım ve hayatımda ilk kez regl gunum şaştı. 2 gün erken regl oldum hemde :)
Hadi ya! Anladım cnm hayırlı olsun

Canım. Mrb o bir önceki ay o zamn daha kuruydum hamile kaldığımda çok az arttı ama dikkat etmesem anlamazdım yani abartıldığı kadar yoğun akıntı olmuyor

Back
X