• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ovülasyondan sonra kuruluk yaşayıp hamile kalan var mı ?

Kızlar yumurtlama olcak sanki azönce yaptım ovulasyon testini. Sizce de öyle mi ? Bundan sonra napmak gerekiyo?. Kusra bakmayın ya bilmiorum..

Eklentiler

• 20151015_172532.webp
    20151015_172532.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 109
Ayın 9unda regl oldum ama 3 gün sürdü ve normal zamanda 1 hafta sürer reglim ve çok yoğun olurum. Ayın 9unda olduğumda 3 gün önce oldum ve afedersiniz ama pedim yarım kirlendi kahverengimsi kırmızımsı bi kanamaydı. Şimdide yumurtlamış mıyım acaba bilemedim ??

Hamile degilsende ovu testine devam et bu günleri boş geçirme değerlendir

Ve 6. Haftaya girdim hamileyimmm :KK46:çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Çok fazla akıntım olmadı bu ay ama çok kuruda değildim yani akıntıyı takmamak gerekiyormuş.ovulasyon testiyle erken ögrendim gebeliğimi gerçekten işe yarıyor regle 1 hafta kala yapmaya başlayabilirsiniz ve hamile kalmak isteyenler 2. Ayda ovülasyon testiyle başardım tavsiye ederim:anneadayı:

Ve 6. Haftaya girdim hamileyimmm :KK46:çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Çok fazla akıntım olmadı bu ay ama çok kuruda değildim yani akıntıyı takmamak gerekiyormuş.ovulasyon testiyle erken ögrendim gebeliğimi gerçekten işe yarıyor regle 1 hafta kala yapmaya başlayabilirsiniz ve hamile kalmak isteyenler 2. Ayda ovülasyon testiyle başardım tavsiye ederim:anneadayı:
Maşşalah canım allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Düzenli miydi adetlerin ?

Tebrikler :D Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin :KK200::anneadayı:

Back
X