İki havuç yedim dün akşam bugünde değerlendiricez 22 sinden beri değerlendiriyoruzeli kulağında bol bol havuç ye ve değerlendir :)
incir ve avakado da olur. hadi bakalımİki havuç yedim dün akşam bugünde değerlendiricez 22 sinden beri değerlendiriyoruz
Teşekkür ederimincir ve avakado da olur. hadi bakalım
incir ve avakado da olur. hadi bakalım
Canım yumurtan çatlamış bugünde değerlendir sonrası rabbime kalmışEki Görüntüle 3526731 merhaba bu akşam çatladığını anlıyorum son testimden sizde bir bakabilir misiniz birde pek bu konuda tecrübem yok bu akşamı da değerlendirdik çatladıysa ne yapmam gerekiyor bu süreçte size
Bugünü değerlendirdim ama bugünden sonraki 3 gün de gün aşırı olmasını tavsiye ettiler bakalımCanım yumurtan çatlamış bugünde değerlendir sonrası rabbime kalmış
Değerlendirdim bakalım hayırlısı Rabbimdenevet çaatlamış hadi hayırlısı
ben yerinde olsam bu akşam da değerlendiriridim
Bence pik olmuş ya çizgi koyu gibi geldi bana
Ay insallah ya normalde daha koyu oluyordu o yuzden bi tereddüt ettimBence pik olmuş ya çizgi koyu gibi geldi bana
Evet ama diğer iki testten ikinci çizgi daha koyu duruyorAy insallah ya normalde daha koyu oluyordu o yuzden bi tereddüt ettimama sevindim neyse üzülmüştüm
bencede pik olmuş. çatlamış
Yumurtlama dönemimde göğüs uçlarım acıyordu hala geçmedi çok farklı bir acı ya neden olur acababencede pik olmuş. çatlamış
her zaman aynı derece koyuluk olmayabiliyor bence
lh değerinin yüksekliği ile ilgili sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?