- 27 Mart 2023
- 928
- 320
- 23
- Konu Sahibi can tanem02
-
İnşallah canımİnşallah pozitif olarak etiketlerim sende haber ver burdan
Daha inne etkisi istersen 3 yada 4 gün bekle kan vermeni tavsiye ederim heyer beta da yükselme varsa daha net ortaya çıkarMerhaba dün iğneyi vurulalı 1 hafta oldu hCG istedi doktor 21 çıktı progesteron istedi 28 sizce iğne etkisi mi yarın yine kan vericem
Doktor bügun vermemi istedi bende verdiö bakalım yükselmiş mi inşallah yükselmiştir birisinin iğnenin 7. HCG değeri 0.5 çıkmış inşallah yükselir değerimDaha inne etkisi istersen 3 yada 4 gün bekle kan vermeni tavsiye ederim heyer beta da yükselme varsa daha net ortaya çıkar
Hakkında hayırlı si olsun inşallah bende bugün innenin 11 rinci günü kan verdim bakalım sonuç ne çıkacakDoktor bügun vermemi istedi bende verdiö bakalım yükselmiş mi inşallah yükselmiştir birisinin iğnenin 7. HCG değeri 0.5 çıkmış inşallah yükselir değerim
İnşallah pozitif olur benim bugün 8. Gün 10 çıktı pazar geçer etkisi artık salı yine kan vericemHakkında hayırlı si olsun inşallah bende bugün innenin 11 rinci günü kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
İnşallah hakkımda hayırlısini istiyorum sabah kan verdim halen çıkmamış heyacanla sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacakİnşallah pozitif olur benim bugün 8. Gün 10 çıktı pazar geçer etkisi artık salı yine kan vericem
Hayırlısı olsun inşallah kaçıncı gündüİnşallah hakkımda hayırlısini istiyorum sabah kan verdim halen çıkmamış heyacanla sonucu bekliyorum bakalım ne çıkacak
11 gün olmuştu dün bugün 12 gün ama halen sonuç çıkmamışHayırlısı olsun inşallah kaçıncı gündü
E nabızdan mı baktın istersen bi sor gel ben dün 9 da verdim 11 de çıktı11 gün olmuştu dün bugün 12 gün ama halen sonuç çıkmamış
Kaç çıktı sonucunuzBugün sonuç çıkmış gebelik yok gösteriyor
1.20 çıkmışKaç çıktı sonucunuz
Sizin 2 kat artarsa pozitif bence hcg kontrol edinBenim 80 çıktı ama kimyasal gebelik olabilir dendi yarın kendi doktoruma gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?