- 21 Ekim 2023
- 82
- 16
- 3
- 25
- Konu Sahibi can tanem02
-
Bende 28inde vuruldum iğneyi. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benimde ikinci iğnem ama bu iğnede üçüncü günün akşamından beri alt karnım ve kasıklarım sızlıyor sizlerdede var mı acabaMrb arkadaşlar benim 2 ci kez ovitiralla iğne yapılma sürecim bu serinin ilikini malasef iyi sonuç alamadım bu sefer tekrar dedik ve 25 Mart ta çatlatma iğnesi yapıldım ve bugün 8 inci günüme girdim benimle aynı tarihi yaşayan arkadaşla bu süreci birlikte takip etmek istiyorum inşallah rabbim bu sefer hayırlı bir şekilde evlat mucdesiyle sevindirir bizi
Hakkında hayırlısı olsun belli olmaz kan verip baktın mıMerhaba , amin inşallah ben de 21 martta yaptım şuan adet ağrıları gibi ağrılarım var adetime de 3 gün sanırım olmadı adet olacam
Kramp cekildemi yoksa normal hafif hafif sancılar miBende 28inde vuruldum iğneyi. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benimde ikinci iğnem ama bu iğnede üçüncü günün akşamından beri alt karnım ve kasıklarım sızlıyor sizlerdede var mı acaba
Sancı şeklinde ya ani hareket ettiğimde vsde oluyorKramp cekildemi yoksa normal hafif hafif sancılar mi
Sancı şeklinde ya ani hareket ettiğimde vsde oluyor
Hakkında hayırlı si olsun inşallah bende öyle oldum kis oluşmuştu birde adet olduğumda ilk defa bu şekilde kanamam olmuştu doğum yaptığımız zaman bile böyle kanama görmedim hayatım da inşallah seninki boşa düşmezSancı şeklinde ya ani hareket ettiğimde vsde oluyor
Bende daha gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum bu sefer bakalım ne diyecek doktor paylaşırımYok henüz kan vermedim hiç
Yok bana hiç bir şey vermediBende çikolata kisti var 2 cm ilk çatlatma iğne deneyimim çatlatma iğnesi sonrası doktor sizlere de duphaston verdi mi acaba
Merhaba kaç tane folikülünüz oluşmuşMrb arkadaşlar benim 2 ci kez ovitiralla iğne yapılma sürecim bu serinin ilikini malasef iyi sonuç alamadım bu sefer tekrar dedik ve 25 Mart ta çatlatma iğnesi yapıldım ve bugün 8 inci günüme girdim benimle aynı tarihi yaşayan arkadaşla bu süreci birlikte takip etmek istiyorum inşallah rabbim bu sefer hayırlı bir şekilde evlat mucdesiyle sevindirir bizi
Ay ne güzel sizin az kalmış test için. Hiç yaptınız mı iğne etkisi geçmiş miAaa bende 25 martta olmuşum bu 2. Denemem hiç dikkate almamışım takmamışım şimdi baktım tarihe hiç bir belirtimde yok ara ara kaşık batması oldu sizin kaç yumurta vardı kaç mm di
Hiç yapmadım iğneyi bile ne zaman yaptırdığımı az önce düşündüm tarih olarak bile aklımde değildi ne kadar kalmış ki ben geçen sefer iğneden sonra 20. Gün mü ne regl oldum inanmıyorum öyle 14. 15. Gün olaylarınaAy ne güzel sizin az kalmış test için. Hiç yaptınız mı iğne etkisi geçmiş mi
Bende geçen yaptırdığım iğnede 17. Gün regl olmuştum. İğneyi takip etmiştim 10. Günden sonra negatifti benim. Olunca 14. Gün testte çıkıyor diyorlar yaHiç yapmadım iğneyi bile ne zaman yaptırdığımı az önce düşündüm tarih olarak bile aklımde değildi ne kadar kalmış ki ben geçen sefer iğneden sonra 20. Gün mü ne regl oldum inanmıyorum öyle 14. 15. Gün olaylarına
14. Gün negatif vs kuruma çizgili günlerim olmuştu 10Günden itibaren o yüzden hiç inanmadım ki eşiniz sperm verdi mi nasıl çıktı aklınız da mı acabaBende geçen yaptırdığım iğnede 17. Gün regl olmuştum. İğneyi takip etmiştim 10. Günden sonra negatifti benim. Olunca 14. Gün testte çıkıyor diyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?