• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Ortodonti için bu fiyatlar nasıl sizce?

klt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
18
0
86
Konya
mrb bgn doktora gttm özel hastaneye ve tedavi için 2900 tl istediler invisalign yani görnmeyen için ekstra 750 tl dedler nasıl acaba veya konyada daha uygun biyer varmı acil lütfennnn

ortodonti fiyatları çok değişken
sadece alt çenemi sadece üst mü
ikisi birden mi
invisalign dediğin tamamen farklı bir tedavi şekli
görünmeyen dediğin beyaz braketse 750 lira fark gene iyi ben 900 dolar fark ödedim mesela ama istanbul fiyatı

slm benim sadece üst çene için 3000 tl fiyat istedi dt.bu fiyat bana çok geldi,yaptıran ve fiyat bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar kazıklanmayalım sonra

benim alt üst 3500.. ortodonti tedaviye göre fiyatlar değişken oluyo

benimde alt üst 2750 tl ama metal braket benimkiler, birde bulunduğun yere göre değişiyo fiyatlar.

Ben de sali gunu alsancak izmirde porselen seffaf tel takdirdim. Alt-ust toplam 860euro + 5000TL tuttu. Seffaf icin 860euro fark odeniyor yani.

mrb bgn doktora gttm özel hastaneye ve tedavi için 2900 tl istediler invisalign yani görnmeyen için ekstra 750 tl dedler nasıl acaba veya konyada daha uygun biyer varmı acil lütfennnn

canım invisalign seffaf kalıplarla yapılan bi tedavi yani dişe takılıp çıkarılabiliyor.braket yok yani. bide şeffaf braketler var onlar da bildiğimiz metal diş tellerinin seffaf yapılanı. invisalign baya pahalı bi yöntem 2900 +750 bence çok uygun eğer dedğim gibi şeffaf takılıp çıkarılabilendense hiç vakt kaybetme bence yaptır hemen.

arkadaşlar ben bağdat caddesinde ünlü bir ortodontistle görüştüm sadece sıralama bozukluğu için 8 aylık bir tel tedavi önerdi.metal ve fiyatı:2500 $. sizce uygun mu? yoksa bağdat caddesi fiyatı mı bu? boşyere kazıklanmak istemem.

Back