• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi

yani sana ne diyelim ki...
çöle falan düşmeye kalkma, kutup ayısı seni bulur.
konundaki anomaliler:
esnek zar
reglken hamile kalmak
tam birleşme olmadan hamile kalmak
zarı bozmadan kürtaj olmak.

gerçekten bir çok istisnayı bir araya getirmeyi başarmışsınız. reglken hamile kalabilirsiniz özellikle de son gününde çünkü sperm kadın vücudunda 2 ya da 3 gün yaşayabiliyor, ona eyvallah. tam birleşme olmadan da hamile kalabilirsiniz, vajinanın üzerine boşalması yeterli.
bunlar zaten zarı bozmaz.
zar bozulmadan kürtaj yapmak da mümkün, ortadaki delik geniş olacak, ince aletler kullanılacak falan, bunun da bir garantisi yok tabii, sağlıklı insan kürtaj olurken kanamadan ölebiliyor falan.

neyse olan olmuş. boyundan büyük bir işe girmişsin ve boyunun ölçüsünü acı bir şekilde almışsın. bir daha dikkatli ol. o heriften ayrıl (öyle bir herif varsa tabii) yoluna bak.
hala bakire olduğuna göre seni BU HALDE BİR ALAN bulunur dertlenme.
sen kendine MAL muamelesi yaptıkça illa bir MAL MÜDÜRÜ bulursun.

bu arada sevgiline söyle üzerine ceketini bile atmasın, millet gebe kalmak için kıçını havaya dikiyor, 50 tane ot çöp içiyor, neredeyse amuda kalkıp sevişecek, sen şu koşullarda hamile kalıyorsan, sana tavsiyem erkek bakkaldan bile alışveriş etme.
Terbiyeli ol lütfen ne biçim konuşuyorsun

Terbiyeli ol lütfen ne biçim konuşuyorsun
anlamadım? nerede terbiyesizlik yapmışım, pardon?
bazı kadınlar diğerlerine göre daha kolay gebe kalır, bu bir gerçek. sen bu gruptansın belli. kendisine beni bu şekilde bir alan olmaz diyerek, mal yakıştırması yapan da sensin, ben değilim.

Ayrıca 2015e gelmişiz bazı şeyleri istemeden de öğreniyosun karşına çıkıyo yani, hal böyle iken korunma nasıl bilinmez ki, 15 yaşında koca kadın gibi oluyo şimdiki kızlar

ya dengesızmısınız nesınız benımle nasıl boyle konuyorsun benım ne durumda oldugumu bılıyormusn da ordan konusuyorsun benım ne yaptıgım yada yapmadıgım nasıl ılıskı oldu olmadı sızıde ılgılendırmz ben demedım esnek vs.... doktor kendısı soyledı dıyorum zevk yaptıgımı nerden bılıyorsun da konusyorsun bıraz sevıyelı olalım lutfen benı anlaman ıcın basına mı gelmesı gerek lutfen daha agır yorum yapacaksan yazma

ben o zevk sefanın yüzünden ölen bebişlere bakarım kzaaylamı ilişkiye girdin yoksa tecavüz mü oldu hazır çıplakken ? Şikayetçi olsaydın o adamdan da uzak dur zevkinden başka bişey değilsin

doğum bile yapsa zarında bir değişiklik olmayan insanlar mevcut bunu bilmeyen arkadaşlar var sanırım ayrıca senin bebeğini öldüren bir adamdan ayrılmanın vakti gelip geçmemiş mi sence de ?

tamam o durum mevcut kürtaj yahu bu ceninin gelişimine göre gerekirse parçalanarak alınıyor bunu biliyormuydunuz ? Ve hala zar sağlam harbi sağlam zarmış ne diyelim daha ?

tamam o durum mevcut kürtaj yahu bu ceninin gelişimine göre gerekirse parçalanarak alınıyor bunu biliyormuydunuz ? Ve hala zar sağlam harbi sağlam zarmış ne diyelim daha ?
olabiliyor şekerim emsalleri var yani bu durumun tıp literatüründe geçiyor yani ne diyelim ki olan zaten olmuş bundan sonrası önemli olan ha zarı sağlam olsa ne olmasa ne ? zaten başından gebelik geçmiş kürtaj olmuş nasıl bir acı yaşadı allah bilir

Kizlar daha yorumlara cevap vermeyecegim dalga geceniniz bayaa oldu anlayaniniz var anlamayaniniz var herkesin yorumu için teşekkür ederim allah kimseyi benim durumuma dusurmesin diyebilecek başka birseyim yok bir kişiye yorum yapmadan önce iyi düşünün ileride ne olacağına dair garantiniz yok o yüzden daha fazla kötü yorum yapmayin

olabiliyor şekerim emsalleri var yani bu durumun tıp literatüründe geçiyor yani ne diyelim ki olan zaten olmuş bundan sonrası önemli olan ha zarı sağlam olsa ne olmasa ne ? zaten başından gebelik geçmiş kürtaj olmuş nasıl bir acı yaşadı allah bilir

İşte orasını Allah bilir yaşadımı yaşamadı mı ne oldu da bu hale geldi kimse bilemez. Tıpta hamileleilkte dahi yırtılmayan zarı biliyorum evet doğru ama çocuk aldıracan ki gelişimine göre dediğim gibi parçalanarak alınıyor hala bozulmuyosa benim için kutsal bakiredir yani seçilmiş kişidir. Genellemek hata ama çok var böyle hamile kalıp ay naptım diyen korunun o zaman bu kadar basit sanki kaza geçirmiş gibi ya da zorla olmuş gibi anlatıyorlar olan bebişlere oluyor

İşte orasını Allah bilir yaşadımı yaşamadı mı ne oldu da bu hale geldi kimse bilemez. Tıpta hamileleilkte dahi yırtılmayan zarı biliyorum evet doğru ama çocuk aldıracan ki gelişimine göre dediğim gibi parçalanarak alınıyor hala bozulmuyosa benim için kutsal bakiredir yani seçilmiş kişidir. Genellemek hata ama çok var böyle hamile kalıp ay naptım diyen korunun o zaman bu kadar basit sanki kaza geçirmiş gibi ya da zorla olmuş gibi anlatıyorlar olan bebişlere oluyor
Evet bu tarz kürtajlara bende karşıyım keşke hiç olmasa olan zavallı yavrulara oluyor bu işi yapan önlemini tedbirini almalı ama şu durumda konu sahibesine ne öğüt versek giden can geri gelmeyecek önemli olan bundan sonrasında bu tarz işlere bulaşmaması ki bunu acı da olsa öğrenmiştir artık zaten

Kizlar daha yorumlara cevap vermeyecegim dalga geceniniz bayaa oldu anlayaniniz var anlamayaniniz var herkesin yorumu için teşekkür ederim allah kimseyi benim durumuma dusurmesin diyebilecek başka birseyim yok bir kişiye yorum yapmadan önce iyi düşünün ileride ne olacağına dair garantiniz yok o yüzden daha fazla kötü yorum yapmayin
Ne yazık ki bdv Kadınları böle. Tek dertleri yerden yere vurup ahkam kesmek. Ağzı olan konuşmuş resmen.

ama bunda düşünülecek,sorulacak bişey yokki, adamın yaptığı ortada. madem sevginizden de emin değilsiniz bitirin,ayrılın. şu adamla evlenseniz ne olacak Allah aşkına, mal ortada,kabul edilebilir bi yanı yok:KK11:

o bebek doğsaydı kurtarıcı olarak gönderilen mesh falan olurdu kesin :KK14:

Ben de adetim bitti, akinti kesildi sonraki gun hamile kaldim. Bir de ustune ertesi gun hapi almistim. Prezervatif kullanmisti esim ama ben huylandim fazla sivi vardi disinda bunda anormallik var dedim, kostur kostur esime nobetci eczane arattim aksamin bir saati. Kavga ettik hatta cok pimpirikliymisim, her seyi buyutuyormusum,takintiliymisim, mutlulugu bilmiyormusum, hamile kalmam imkansizmis en kotusunu dusunuyormusum diye 2 hafta didistik resmen ve ben bu sartlarda hamile kaldim.
Hala dusunuyorum vucuttan yumurta atilmis bu nasil oldu. 1 gun gecmis aradan ya. Ertesi gun hapi aldim hic gecikmeden birde.
Konu sahibi sen ayril o adamdan. Zaten bu aciyla mutlu olamazsin onunla. Guclu ol ve ayril. Sakin intihari felan dusunme her sey insanlar icin, bundan sonra bu konuda omrunun sonuna kadar bilincli davranirsin. Yardima ihtiyaci olan bir kadin tanirsin belki bunlari yasamis olan. Destek olursun. Gecmis icin kendini hirpalama artik gelecege bak ve bir cizgi cek her seye.

Ben de adetim bitti, akinti kesildi sonraki gun hamile kaldim. Bir de ustune ertesi gun hapi almistim. Prezervatif kullanmisti esim ama ben huylandim fazla sivi vardi disinda bunda anormallik var dedim, kostur kostur esime nobetci eczane arattim aksamin bir saati. Kavga ettik hatta cok pimpirikliymisim, her seyi buyutuyormusum,takintiliymisim, mutlulugu bilmiyormusum, hamile kalmam imkansizmis en kotusunu dusunuyormusum diye 2 hafta didistik resmen ve ben bu sartlarda hamile kaldim.
Hala dusunuyorum vucuttan yumurta atilmis bu nasil oldu. 1 gun gecmis aradan ya. Ertesi gun hapi aldim hic gecikmeden birde.
Konu sahibi sen ayril o adamdan. Zaten bu aciyla mutlu olamazsin onunla. Guclu ol ve ayril. Sakin intihari felan dusunme her sey insanlar icin, bundan sonra bu konuda omrunun sonuna kadar bilincli davranirsin. Yardima ihtiyaci olan bir kadin tanirsin belki bunlari yasamis olan. Destek olursun. Gecmis icin kendini hirpalama artik gelecege bak ve bir cizgi cek her seye.
Demekki sen hapı içene kadar yumurtan döllenip atılmış

Isin ilginci ilaci aldiktan 1 hafta sonra civari (hatirlamiyorum tam zamanini) kanamam oldu azdi gerci. Adet gibi degildi. Saka gibi. Baskasi anlatsa atiyor derim.
Allah isteyenlere versin gercekten. Cinsellikten korkar oldum.
Amin inşallah... Kanaman ya haptan olmuştur ya da yerleşme kanamasıdır. Başka çocuğun var mıydı?

ALLAH yardncin olsun. byle biri oldgnu hic tahmn edemdnmi cnm en basta ayrlacktn ama olmusla olmuse care yok derler ALLAH yardmcn olsun

Back
X