ya dengesızmısınız nesınız benımle nasıl boyle konuyorsun benım ne durumda oldugumu bılıyormusn da ordan konusuyorsun benım ne yaptıgım yada yapmadıgım nasıl ılıskı oldu olmadı sızıde ılgılendırmz ben demedım esnek vs.... doktor kendısı soyledı dıyorum zevk yaptıgımı nerden bılıyorsun da konusyorsun bıraz sevıyelı olalım lutfen benı anlaman ıcın basına mı gelmesı gerek lutfen daha agır yorum yapacaksan yazmaNe sar varmış arkadaş kırılmaz parçalanmaz hadi esnekti yırtılmadı ee kürtaj yapılınca da mı bozulmadı demir bakire dedikleri sen misin yoksa ?
Diyelim konun gerçek kims kimsye zorla bişey yapamaz hadi sevişelim iye yatağa girdiysen baştan belirtecektin ben anal yapıyorum diyorum haa o durum bile kurtarmaz erkeğin bir hareketine bakar sonra ağlaman sızlaman boşuna. Sndde zevki sefan yüzünden bebek katilisin benim gözümde tabi bazıları cenin der vs ben o kısıma bakmam ya rahat duracaksın ya da gönlünce yaşarken korunacaksın bu kadar basit.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar onu sevdim kürtaj olmamı istedi
- Konu Sahibi tcetveli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
doğum bile yapsa zarında bir değişiklik olmayan insanlar mevcut bunu bilmeyen arkadaşlar var sanırım ayrıca senin bebeğini öldüren bir adamdan ayrılmanın vakti gelip geçmemiş mi sence de ?ya dengesızmısınız nesınız benımle nasıl boyle konuyorsun benım ne durumda oldugumu bılıyormusn da ordan konusuyorsun benım ne yaptıgım yada yapmadıgım nasıl ılıskı oldu olmadı sızıde ılgılendırmz ben demedım esnek vs.... doktor kendısı soyledı dıyorum zevk yaptıgımı nerden bılıyorsun da konusyorsun bıraz sevıyelı olalım lutfen benı anlaman ıcın basına mı gelmesı gerek lutfen daha agır yorum yapacaksan yazma
Biliyorum ben pişman olmasını bekledim ama olmadı acı çeksin istedim umrunda olmadi ondan nefret ediyorum Sogudum sevgi namına birsey hissetmiyorumdoğum bile yapsa zarında bir değişiklik olmayan insanlar mevcut bunu bilmeyen arkadaşlar var sanırım ayrıca senin bebeğini öldüren bir adamdan ayrılmanın vakti gelip geçmemiş mi sence de ?
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
acı insanın içinden gelir senin istemenle acı çekemez malesef ve erkek işte her şeyde sadece uçkurunu düşünüyor..bırak gitsin bu halimle beni kimse almaz demişsin de halinde birşey yok hata yapmışsın bununda farkındasın malesef dünyanın en acı tecrübesini yaşamışsın artık önüne bak eminim kendine uygun değerini bilecek birisi karşına çıkacaktır ..Biliyorum ben pişman olmasını bekledim ama olmadı acı çeksin istedim umrunda olmadi ondan nefret ediyorum Sogudum sevgi namına birsey hissetmiyorum
En olumlu yorumu yapan kisisn çok teşekkür ederimacı insanın içinden gelir senin istemenle acı çekemez malesef ve erkek işte her şeyde sadece uçkurunu düşünüyor..bırak gitsin bu halimle beni kimse almaz demişsin de halinde birşey yok hata yapmışsın bununda farkındasın malesef dünyanın en acı tecrübesini yaşamışsın artık önüne bak eminim kendine uygun değerini bilecek birisi karşına çıkacaktır ..
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
rica ederim yaşadığın acının tarifi yok biliyorum şu anda sadece kendini düşün yeterince olgunlaşmışsındır zaten artık bundan sonraki ilişkilerinde doğru kararlar vereceksindir zatenEn olumlu yorumu yapan kisisn çok teşekkür ederim
- 9 Ağustos 2014
- 3.894
- 2.796
- 333
Annelik bilimcimin oluşması için erken olduğunu düşünmüyorum inanmayabilirsinYa kusura bakma ama anlattiklarin cok tuhaf. Bana inandirici gelmedi. Hem bu yasta bu annelik bilinci nasil olusuyor. Bende cok gec oldu da herkesi oyle saniyorum. Birde doktor kurtaji yaparken demedi mi bakiresin nasil oldu bu is diye
- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
ilk isin ayrilmak.olsun o kadar sey yasamissin ayrılmamana hayret kaldim. ailen biliyor mu peki? kürtaj olduğunuArkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var başlarda gerçekten çok seviyordum taki bana büyük bir kötülük yaptı 1buçuk yıl oldu yakinlastik ilişkiye girmedim ama kendini tutamadi ve hamile kaldım bende ilişkiye girme korkusu olduğu için defalarca belirttim ama biraz ileriye doğru gidince kendini tutamadı dediğim gibi sonra zorla bebeği aldirmami istedi 1 yıl oldu bebegimi hala unutamadim onunla konuşunca bebegime ihanet ediyo gibi hissediyorum ona karşı sevgim bitti bekledim beni böyle kimse almaz evlenemem diye sizce ne yapmalıyım
Bakireler için kızlık zarını bozmayacak şekilde kürtaj var. Bu konu sahte diyelim iyi dalga geçip eğlendiniz. Peki gerçekse? Hiç düşündünüz mü? Kız kendi isteği olmadan bebeğini kaybetmiş. Zaten psikolojisi iyi değil şu laflara bakın ya. Sizin dediğiniz bu laflar yüzünden bu kız intihar bile edebilir şuan nasıl insanlarsınız? Yok dikkat etseymiş nasıl aldırırmış. Kızlara cinsellik öğretilmiyor. Evlenene kadar ayıp olan olay bir imzayla istediğin kişiye anlat iğrenç bir durum olmuyor. Kız korunmayı bilmiyor olabilir, birçok şey olabilir. Bu ülkede kızlığına zarar gelmesin diye sürtünerek ilişkiye giren çok kız var. Erkek arkadaşı hayvanmış böyle bişey olabilir niye bu kadar dalga geçiyorsunuz? Nasıl aldırırmış. Kız tek başına nasıl baksın? Okuyorsa napsın okulu mu bıraksın aile zaten duysa belki öldürecek kızı. Aldırmayıp napsın. Dikkat etseydi demeyin bu ülkede cinsellik tabu olduğu sürece doğru korunma yöntemleri öğrenilmez. Kızlarda böyle hayvanlarla bişeyler yaşar hamile kalır gizlice aldırır. Kız zaten üzgün yaptığınız çok ayıp.
kürtaj yapmasaydın demek bu kadar basit değil bence
sonuçta herkesin bir ailesi var
ben hamileyim deyip evli olmadan çocuk doğurmayı hanginizin ailesi çevresi kabul eder
insanların bulunduğu şartları düşünün yorum yapmadan önce
yapmışsın bir cahillik arkadaşım
herşey insanlar için
düşmem der düşersin, şaşmam der şaşarsın
bu dünya böyle
önemli olan bu kişiden sana hayır gelmeyeceği belli
yolunu çizip önüne bakmam
tabi ki edindiğin tecrübeleri unutmadan
ben hamileyim deyip evli olmadan çocuk doğurmayı hanginizin ailesi çevresi kabul eder
herşey insanlar için
bu dünya böyle
Yorumun için gerçekten çok teşekkür ederim psikolojik olarak çöktüm canıma kiymayi düşündüm ama çözüm değil gerçekten çok sağol çokKonu sahibi o pislikten ayrıl. Niyeti ciddi değil. Konunuda kapattır bence.
- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
Herkesin düşüncesi kendine. Ben aldırmaya karşıyken, bi başkası icin normaldir eyvallah, sonsuz saygı duyarım. Ama burda kuranı kerimi karıştırarak neden fetva veriyorsunuz yalan yanlıs? 1. Fetva verdiğiniz konuyu arastırdınızmı, biliyormusunuz? Sanmıyorum cünkü yanlıs biliyorsunuz, yorumunuzdan anladım. 2. Zaten konuyu dine getirmek yasak. Madem getirdiniz ne dinimize nede vicdanımıza sığmaz çocuk aldırmak, bunuda dipnot olarak ekleyeyim dedimöyle bir bahsediliyor ki sanki dünyada kürtaj yaptıran ilk bu kızcağız, tamam istemeden yapılmış olabilir ama bence kürtajla verilebilecek en doğru kararı vermişsiniz. zaten okuyorsunuz, muhtemelen üniversitelisiniz, üniversiteyi bırakıp çocuğa çoluğa karışmak çok saçma olurdu gerçekten. daha yaşın küçük ilerde gene çocuğun olacak aceleye gerek yok. şöylede bir bilgi vereyim, 3 aydan önceki embriyolar insan şeklini almadığı için Rabbim içlerine ruh üflemezmiş yani canlı sayılmazlarmış kuranda böyle yazıyor, eğer üç aydan önce aldırdıysan dinen de bir günahın olacağını sanmıyorum. sanırım o yüzden ülkemizde de kürtaja 3 aya kadar izin veriliyor. bu da bilgi olsun.
Çok iyi bir tecrübe oldu hayatta bundan üstün bir kazık daha yemem heraldekürtaj yapmasaydın demek bu kadar basit değil bence
herşey insanlar için
bu dünya böyle
- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
yani sana ne diyelim ki...
çöle falan düşmeye kalkma, kutup ayısı seni bulur.
konundaki anomaliler:
esnek zar
reglken hamile kalmak
tam birleşme olmadan hamile kalmak
zarı bozmadan kürtaj olmak.
gerçekten bir çok istisnayı bir araya getirmeyi başarmışsınız. reglken hamile kalabilirsiniz özellikle de son gününde çünkü sperm kadın vücudunda 2 ya da 3 gün yaşayabiliyor, ona eyvallah. tam birleşme olmadan da hamile kalabilirsiniz, vajinanın üzerine boşalması yeterli.
bunlar zaten zarı bozmaz.
zar bozulmadan kürtaj yapmak da mümkün, ortadaki delik geniş olacak, ince aletler kullanılacak falan, bunun da bir garantisi yok tabii, sağlıklı insan kürtaj olurken kanamadan ölebiliyor falan.
neyse olan olmuş. boyundan büyük bir işe girmişsin ve boyunun ölçüsünü acı bir şekilde almışsın. bir daha dikkatli ol. o heriften ayrıl (öyle bir herif varsa tabii) yoluna bak.
hala bakire olduğuna göre seni BU HALDE BİR ALAN bulunur dertlenme.
sen kendine MAL muamelesi yaptıkça illa bir MAL MÜDÜRÜ bulursun.
bu arada sevgiline söyle üzerine ceketini bile atmasın, millet gebe kalmak için kıçını havaya dikiyor, 50 tane ot çöp içiyor, neredeyse amuda kalkıp sevişecek, sen şu koşullarda hamile kalıyorsan, sana tavsiyem erkek bakkaldan bile alışveriş etme.
çöle falan düşmeye kalkma, kutup ayısı seni bulur.
konundaki anomaliler:
esnek zar
reglken hamile kalmak
tam birleşme olmadan hamile kalmak
zarı bozmadan kürtaj olmak.
gerçekten bir çok istisnayı bir araya getirmeyi başarmışsınız. reglken hamile kalabilirsiniz özellikle de son gününde çünkü sperm kadın vücudunda 2 ya da 3 gün yaşayabiliyor, ona eyvallah. tam birleşme olmadan da hamile kalabilirsiniz, vajinanın üzerine boşalması yeterli.
bunlar zaten zarı bozmaz.
zar bozulmadan kürtaj yapmak da mümkün, ortadaki delik geniş olacak, ince aletler kullanılacak falan, bunun da bir garantisi yok tabii, sağlıklı insan kürtaj olurken kanamadan ölebiliyor falan.
neyse olan olmuş. boyundan büyük bir işe girmişsin ve boyunun ölçüsünü acı bir şekilde almışsın. bir daha dikkatli ol. o heriften ayrıl (öyle bir herif varsa tabii) yoluna bak.
hala bakire olduğuna göre seni BU HALDE BİR ALAN bulunur dertlenme.
sen kendine MAL muamelesi yaptıkça illa bir MAL MÜDÜRÜ bulursun.
bu arada sevgiline söyle üzerine ceketini bile atmasın, millet gebe kalmak için kıçını havaya dikiyor, 50 tane ot çöp içiyor, neredeyse amuda kalkıp sevişecek, sen şu koşullarda hamile kalıyorsan, sana tavsiyem erkek bakkaldan bile alışveriş etme.