Pardon ama biraz laflarınıza dikkat edin biraz medeniyet önemli olan beyin yaşıIyide +18 se senin burda ne isin var demin 12 yasindayim diyordun ya gece olunca kuduran buraya dusuyor
Jajajja medeniyetin varda 12 yasindayim diye konu acmaya utanmadinmi ?Pardon ama biraz laflarınıza dikkat edin biraz medeniyet önemli olan beyin yaşı
Eğlencen kisa sürecekArkadaşlar burda olma sebebim problemlerim ve lütfen kötü şeyler yazmayın ve burası 18 + bir yer abartmayın cinsiyeti olmayın
Akıl yaşda değilJajajja medeniyetin varda 12 yasindayim diye konu acmaya utanmadinmi ?
Beyin yasin 2 galiba
Burdaki en kucuk kadın teyzen yasında ne arkadasları?Arkadaşlar burda olma sebebim problemlerim ve lütfen kötü şeyler yazmayın ve burası 18 + bir yer abartmayın cinsiyeti olmayın
Bahsettigin beynini gorseydik keskePardon ama biraz laflarınıza dikkat edin biraz medeniyet önemli olan beyin yaşı
Akil yasta degil ahlakta yasta degilAkıl yaşda değil
12 yasinda cinsellik isTesin. Kendini kadin gibi tanitip 12 yasta cinsellikten bakirelikten bahsedip kullanici adi berk olmasin.Akil yasta degil ahlakta yasta degil
12 yasindayim cinsellik istiyorum diye konu acmak ahlaksizlik zaten utanmadan hala ustte cikiyorsun
Kız olsan ne olur12 yasinda cinsellik isTesin. Kendini kadin gibi tanitip 12 yasta cinsellikten bakirelikten bahsedip kullanici adi berk olmasin.
Istemesini gectim burda istemesine takildim bildigin pedofili12 yasinda cinsellik isTesin. Kendini kadin gibi tanitip 12 yasta cinsellikten bakirelikten bahsedip kullanici adi berk olmasin.
TmIstemesini gectim burda istemesine takildim bildigin pedofili
AnlamadımNe anlıyorsunuz bu saçmalalıklardan
Öff sinirden düzgün yazamamışımNe anlıyorsunuz bu saçmalalıklardan