- 30 Haziran 2020
- 85
- -26
- 38
- 24
- Konu Sahibi Mematipolatalemdar
-
Yağ bezesi olabilir, bende de çıkıyor 17 yaşımdan beri. Tehlikeli olanlar acı vermiyor ve koltuk altına doğru oluyor. Kötü düşünüp kötüyü çağırmayın.Ben 22 yaşındayım geçen gün adet dönemimde göğüsümde bir sertlik hissetim ve dokununca inanılmaz acıyor bugün doktora gittim yarın ultrason çekileceğim ama yarını bekleyene kadar kafayı yiyeceğim çok korkuyorum sizce ne olabilir şu an adet dönemim bitti ama hala bu şişlik var sertlik ele geliyo ve dokununca çok acıyor bir iki hafta önce çıktığını düşünüyorum birden bire ne olur deneyimi olan yazsın canım çok sıkkın çok gencim daha
Ben 22 yaşındayım geçen gün adet dönemimde göğüsümde bir sertlik hissetim ve dokununca inanılmaz acıyor bugün doktora gittim yarın ultrason çekileceğim ama yarını bekleyene kadar kafayı yiyeceğim çok korkuyorum sizce ne olabilir şu an adet dönemim bitti ama hala bu şişlik var sertlik ele geliyo ve dokununca çok acıyor bir iki hafta önce çıktığını düşünüyorum birden bire ne olur deneyimi olan yazsın canım çok sıkkın çok gencim daha
Öncelikle muayene ol.Panik yapma geçmiş olsun.Ben 22 yaşındayım geçen gün adet dönemimde göğüsümde bir sertlik hissetim ve dokununca inanılmaz acıyor bugün doktora gittim yarın ultrason çekileceğim ama yarını bekleyene kadar kafayı yiyeceğim çok korkuyorum sizce ne olabilir şu an adet dönemim bitti ama hala bu şişlik var sertlik ele geliyo ve dokununca çok acıyor bir iki hafta önce çıktığını düşünüyorum birden bire ne olur deneyimi olan yazsın canım çok sıkkın çok gencim daha
Hızlıca büyüyen kitlelerin daha cok enfeksiyon olma ihtimali var. Korkmayın. Usg hiç zor birsey değil.Ben 22 yaşındayım geçen gün adet dönemimde göğüsümde bir sertlik hissetim ve dokununca inanılmaz acıyor bugün doktora gittim yarın ultrason çekileceğim ama yarını bekleyene kadar kafayı yiyeceğim çok korkuyorum sizce ne olabilir şu an adet dönemim bitti ama hala bu şişlik var sertlik ele geliyo ve dokununca çok acıyor bir iki hafta önce çıktığını düşünüyorum birden bire ne olur deneyimi olan yazsın canım çok sıkkın çok gencim daha
Hemen kötüyü çağırmayın. Beze olabilir. Çok büyükse alınır. Ailenizde meme kanseri geçmişi var mı?
Siz kaç yaşındasınız kitleniz acıyor muydu nasıl anladınız doktor size ne dedi anlatır mısınız sizede çok geçmiş olsunHızlıca büyüyen kitlelerin daha cok enfeksiyon olma ihtimali var. Korkmayın. Usg hiç zor birsey değil.
Ben suan meme kanseri tedavisi görüyorum. Aklınıza takılan herseyi sorabilirsiniz.
41 yasında ilk defa kendi istegimle (tarama amaclı) görüntüleme yaptırdım. Varmış. Aslında hissedilir bir yapısı vardı ama ben devamlı elle muayene yapmıyordum. Bir de elle muayene yapsam bile memenin kendi dokusu sanacagım sekildeydi. Meme dediğin süt kanallarıı oldugu için zaten öyle jel gibi bir yapı değil yani cerrah bile evet insan bunu karıstırabilir dedi.Siz kaç yaşındasınız kitleniz acıyor muydu nasıl anladınız doktor size ne dedi anlatır mısınız sizede çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, hissettiğiniz sertlik fibrokist olabilir.Ben 22 yaşındayım geçen gün adet dönemimde göğüsümde bir sertlik hissetim ve dokununca inanılmaz acıyor bugün doktora gittim yarın ultrason çekileceğim ama yarını bekleyene kadar kafayı yiyeceğim çok korkuyorum sizce ne olabilir şu an adet dönemim bitti ama hala bu şişlik var sertlik ele geliyo ve dokununca çok acıyor bir iki hafta önce çıktığını düşünüyorum birden bire ne olur deneyimi olan yazsın canım çok sıkkın çok gencim daha
Sanırım benimde aynı yerde üst tarafta çok korkuyorum ama bastırınca bir ağrı var çok korkuyorum 22 yaşındayım koltuk altınızda şişlik var mıydı41 yasında ilk defa kendi istegimle (tarama amaclı) görüntüleme yaptırdım. Varmış. Aslında hissedilir bir yapısı vardı ama ben devamlı elle muayene yapmıyordum. Bir de elle muayene yapsam bile memenin kendi dokusu sanacagım sekildeydi. Meme dediğin süt kanallarıı oldugu için zaten öyle jel gibi bir yapı değil yani cerrah bile evet insan bunu karıstırabilir dedi.
Neyse işte. Agrı vs en ufak bir durum yoktu. Ben tamamrn taramada yakalanan bir vakayım.
Ve bir de aile öykünüzde var mıydıSanırım benimde aynı yerde üst tarafta çok korkuyorum ama bastırınca bir ağrı var çok korkuyorum 22 yaşındayım koltuk altınızda şişlik var mıydı
Ya benim ilk usg de malign oldugu belliydi ben bile korkmadım sen niye korkuyorsun. Ablan sayılırım. Korkma ya süt bezesidir ya kissttir yarın belli olur. En kötü ihtimal alınır ki o da mesela değil. Çogu kadın yasıyor bunları sakin ol.Sanırım benimde aynı yerde üst tarafta çok korkuyorum ama bastırınca bir ağrı var çok korkuyorum 22 yaşındayım koltuk altınızda şişlik var mıydı
Yoktu. Hiç bir riskim de yoktu (sigara yok fazla kilo yok, anneyim,emzirdim,tüp bebek ve oral kontraseptif yok. Büyük üzüntü yasamadım. Ama üç küçük çocugum var asırı bunaltıylrlar. Bu büyük bir stres. Strestense stresim var ama o değişmez yani.)Ve bir de aile öykünüzde var mıydı
Çok geçmiş olsunİyi bir radyolog gmrsün. İsterse zaten genel cerraha yönlendirir. O da muayene eder. Dediğim gibi kadınların meme rahim takibi bitmez.
Stres yapmakta çok haklsin ben bu korkuyu ultrasona girdiğim halde 2 yıl yaşadım şimdi daha iyi anlıyorum bendekiler fibrokist. İnanır msin göğsümun h ryerinde istemedgin kadar var seninde öyle birşey olabilir. Belki ilk defa farketmissindir lütfen korkutma kendini. Muhakkak da bize ultrason sonucunu yaz oluemuBen 22 yaşındayım geçen gün adet dönemimde göğüsümde bir sertlik hissetim ve dokununca inanılmaz acıyor bugün doktora gittim yarın ultrason çekileceğim ama yarını bekleyene kadar kafayı yiyeceğim çok korkuyorum sizce ne olabilir şu an adet dönemim bitti ama hala bu şişlik var sertlik ele geliyo ve dokununca çok acıyor bir iki hafta önce çıktığını düşünüyorum birden bire ne olur deneyimi olan yazsın canım çok sıkkın çok gencim daha
İstanbuldaysanız olumsuz bir durum yasarsanız özelden yazın. Size gittiğim drları
SizStres yapmakta çok haklsin ben bu korkuyu ultrasona girdiğim halde 2 yıl yaşadım şimdi daha iyi anlıyorum bendekiler fibrokist. İnanır msin göğsümun h ryerinde istemedgin kadar var seninde öyle birşey olabilir. Belki ilk defa farketmissindir lütfen korkutma kendini. Muhakkak da bize ultrason sonucunu yaz oluemu
Stres yapmakta çok haklsin ben bu korkuyu ultrasona girdiğim halde 2 yıl yaşadım şimdi daha iyi anlıyorum bendekiler fibrokist. İnanır msin göğsümun h ryerinde istemedgin kadar var seninde öyle birşey olabilir. Belki ilk defa farketmissindir lütfen korkutma kendini. Muhakkak da bize ultrason sonucunu yaz oluesiz de dokunduğunuzda acıyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?