• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ne olur bana yardım edin deneyimi olanlar bilgisi olanlar yazsın moral vermek için de şey yapmayın doğruyu söyleyin

Stres yapmakta çok haklsin ben bu korkuyu ultrasona girdiğim halde 2 yıl yaşadım şimdi daha iyi anlıyorum bendekiler fibrokist. İnanır msin göğsümun h ryerinde istemedgin kadar var seninde öyle birşey olabilir. Belki ilk defa farketmissindir lütfen korkutma kendini. Muhakkak da bize ultrason sonucunu yaz oluemu
Ve meme başında akıntınız var mıydu

41 yasında ilk defa kendi istegimle (tarama amaclı) görüntüleme yaptırdım. Varmış. Aslında hissedilir bir yapısı vardı ama ben devamlı elle muayene yapmıyordum. Bir de elle muayene yapsam bile memenin kendi dokusu sanacagım sekildeydi. Meme dediğin süt kanallarıı oldugu için zaten öyle jel gibi bir yapı değil yani cerrah bile evet insan bunu karıstırabilir dedi.
Neyse işte. Agrı vs en ufak bir durum yoktu. Ben tamamrn taramada yakalanan bir vakayım.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle Rabbim şifa versin inşallah. Kaçıncı evresiniz acaba ve metastazınız var mı

Back