Cilt Bakımı Ürünleri arkadaşlar mutsuzum yardım:(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
arkadaşlar yüzüm çok yağlı ve açıkçası nasıl ve neyle temizleyeceğimide bilmiyorum..dove un sabununu kullanıyordum bıraktım daha etkili bişey istiyorum makyaj yapmıyorum tonik kullanmama gerek varmı hangi yüz sabunlarını önerirsiniz birde tabiki krem ..bana yardım edin lütfen..

Benim de cildim yağlı. Şöyle bir bakım rutini izleyebilirsin; öncelikle bir temizleme köpüğü ile yüzünü temizleyeceksin. Ardından alkollü bir tonikle sileceksin yüzünü. En son olarak da yağlı ciltler için olanından bir nemlendirici ile yüzünü nemlendireceksin. Bunun için setler de var, onlardan alman daha mantıklı olur.

benim sadece burnumun üstü yağlıydı bi aralar, Amyway sabunları var turuncu,3tanesi bi paket içinde 15 tl.
her sabah kullandım yağlanma yok çok iyi temizliyo kupkuru yapıyo bikaç dakika sonra da yumusacık oluyo tavsiye ederim

Diadermin'in "parlamayı giderici tonik"i çok güzel. Yüzdeki yağ oranını çok güzel dengeliyor, burundaki parlamayı önlüyor, sivilceleri kurutuyor ve küçük yağ bezeciklerinin kuruyup düşmesini sağlıyor. Ben bir şişe bitirdim ikinci şişedeyim, çok memnunum. Ne zaman yüzümde sivilce çıksa bununla temizliyorum, birkaç güne kuruyup sönüyorlar.

arkadaşlar,bu temizleme köpüğü/sabunu,tonik,yağlı ciltler için krem hangi markayı önerirsiniz yüzümde civilcelerimde var.

dediklerinizi denicem çok sağolun inş. bu dertten kurtulurum...
bu arada setler halinde satılıyor dedin iremsusanlı hangi markayı önerirsin..?

Ben şuan shiseido kullanıyorum iki gün oldu, yanaklarımdakilerin görünümü hafifledi dışarıdan farkedilir şekilde. Cildim aşırı yağlı ve işe yaradığını hissediyorum, shiseido öneririm kesinlikle.

canım benimde cildim çok yağlıydı haftada bir veya iki kez kil maskesi yapıyorum yağdan eser kalmadı
günlük olarakta peeling özellikli temizleyicim var onu kullanıyorum artık cildim hiç yağlı değil. kil maskesini mutlaka kullanmalısn

shiseido bunu denicem canım çok sağol..
birde kil maskesini sorucam sana esmerkraliçe daha önce hiç denemedim kozmatik mağzalarında vardır mutlaka hangi markayı önerirsin yada sen nasıl yaptın?

arkadşlar cvp vermişler canım ama bende yazıyım cildimi temizledikten sonra ypıyorum bu kil maskesini
bnmki beyaz kil bi kaşık beyaz kilin içine gül suyu koyuyorum kıvamı çok sıvı olmıcak yoğurt gibi olcak onu cildime sürüyorum ama göz çevresine sürmekten sakın. 15 dk falan sonra kuruyor o zaman yıkıyorum. yağdan eser kalmıyor mtlaka denemelisn

bence bi dermotologa gidip cildin için doğru ürünler önermesini isteyebilirsin ..ki dermotologların önerdiği ürünler dermokozmetik ürünler oluyor bu cildin açısından çok daha sağlıklı olacaktır benim görüşüm

Son düzenleme:
kızlar benimde alnım çok yağlanıyor kakül kestirdim ama alnımdaki yağlanmadan tel tel ayrılıyor sinir oluyorum benle aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…