- 10 Mart 2025
- 91
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi yettiartik
-
7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsunSiz bu olayın neresindesiniz?
Karımla intikam için evlendim diyen biriyle mi tanıştınız? Yoksa kocanız mı bu erkek?
İntikam için kimse kimseyle evlenmez. Dizilerde olur öyle şeyler.
Hahahaj düşünüyorum artıkHayalperest arkadaşımız ders alın yazarlık, senaryo vs.
Uzun süren ilişkiden kısa süre sonra evlilikler oluyor. İntikamla alakası yok. Bence tamamen yıpranmış bir ilişkiden sonra gelen yeni ilişkinin heyecanları huzuru tatlı geliyor evleniyor.7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun
Kesin sana acı çektirmek için evlenmiştir. Başka türlüsü olabilemez tabi.7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun
Külliyen yalan, başkasına aşık olmuş hepsi bu kadar7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun
Sonuç ne oldu peki ? Evli, mutlu, çocuklu ?
Aaa nasıl?
Bir yerinden uyduruyor ya, dediğim gibi bir erkek gerizekalı değilse eğer, başkasıyla sevdiği için evlenir. Yoksa kim onca masrafa girmek istesin ki?7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun
7 yıllık bir ilişkiyi sırf bana inat olsun diye heba edip başka biriyle evlendiğine göre salaktır evetsalaksa, hayati sevmiyorsa, bos bos oylesine gün dolsun diye yaşiyorsa yapar:)
seni sevse seninle evlenirdi. niye heba etsin ki? sevgili olmussunuz begenmemis kendisine evlenecek baska kiz bulmus belki daha itaatkar, belki annesinin daha sevecegi, belki daha cilveli, belki ailesi daha zengin.7 yıllık bir ilişkiyi sırf bana inat olsun diye heba edip başka biriyle evlendiğine göre salaktır evet
İtaatkar=köle;seni sevse seninle evlenirdi. niye heba etsin ki? sevgili olmussunuz begenmemis kendisine evlenecek baska kiz bulmus belki daha itaatkar, belki annesinin daha sevecegi, belki daha cilveli, belki ailesi daha zengin.
erkekler turk kadini gibi degil ki "huyunu suyunu begenmiyorum ama sevgili oldum bjr kere evleneyim bari" diyecek. adamlar kendileri icin en iyisini ariyor
e tamam iste. seninle 7 sene cilveleşmiş simdi de ona tamamen yeni gelen biriyle evlenmis.İtaatkar=köle;
Annesinin seveceği;bakıcı
Daha zengin=parası için
Not:cilve konusunda benimle yarışamaz
Beni hayal edemez zaten anca kabuslarına girerime tamam iste. seninle 7 sene cilveleşmiş simdi de ona tamamen yeni gelen biriyle evlenmis.
niye köle olsun ne guzel itaat eden, hesap sormayan bir kadin, ailesi de zenginmis, kendi anasina da saygi duyan , yaşlanınca bakmaya hevesli geleneksel bir kadın bulmus, kacirmamis evlenmis..nice erkegin hayali
sen de saniyorsun ki her gece sevişirken gozlerini kapiyor seni hayal ediyor.
oyle bir dünya yok. Gayet mutludur eminim karisiyla. sevmese almazdi. yakinda zaten cocuk haberini duyarsin
Tamameski sevgililerinizin, flörtlerinizin her yaptığından anlam çıkarmayın yahu. Kafa kurmuşsunuz bence
etmiyordur zaten merak etme. kimbilir 7 senede nasil yiprandi iliski. oysa simdi karşısında tamamen yepyeni biri var. bence heyecan verici.Beni hayal edemez zaten anca kabuslarına girerim
Çocuk yaşta başlamış ilişki, 16 yaşinda tanıştığı kız çocuğu ile 23 yaşındaki kadının arasında dağlar var. Onun için de geçerli bu. Belki gerçekten de kabuslarına giriyorsunuz, neden olmasın yani..Beni hayal edemez zaten anca kabuslarına girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?